Natuke kohmetu tunne kirjutada võõrale ja ennast trennisõbraks peale suruda… Seega ma eeldan, et ühistrennist huvitatud isik kirjutab otse ise siia teemasse sõna sekka ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Natuke kohmetu tunne kirjutada võõrale ja ennast trennisõbraks peale suruda… Seega ma eeldan, et ühistrennist huvitatud isik kirjutab otse ise siia teemasse sõna sekka ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ära häbene, julge hundi rind on rasvane ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mhm…” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ilmselt pole siis rasvase rinnaga hund… ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> midagi pole teha ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Otsin trennikaaslast Tallinnas, Scala fitnessi ja pärast 21. Raske on üksi järjepidev olla, eriti, kui kodus oled viiest ja trenn on 21, kuid oled jõudnud end mugavalt ära seada.