trenni kestus
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » trenni kestus
- This topic has 23 replies, 19 voices, and was last updated 20 years, 11 months tagasi by
St.
-
AutorPostitused
-
veebruar 4, 2005 at 8:58 e.l. #47051
Rainer B
Memberno kamoon, algaja ja ka edasijõudnu harrastaja teeks targalt TERVE keha trenni 4,5h ära, ma teen kolmeks jagatud kava ja puhtalt jõutrenni peale läheb iga kord u 1,5h seega kokku
palun kirjelda oma kava, pakud väga üle ikka
Rainer
veebruar 4, 2005 at 9:13 e.l. #47052thunder
Membereks kui küsimuse peale kõigepealt mõnitatakse, ega siis läheb küsimise isu ära küll.
Vahet pole, kui kõva tegija oled, võiks natuke leebemalt suhtuda ka pealtnäha tobedatesse küsimustesse. Kõik ei pruugi su huumorist aru saada.
veebruar 4, 2005 at 11:57 e.l. #47061UFC
Membersee 4 h tundub ikka väga pikk..
mul läheb kesmiselt 1-2 max 2,5..
aga jah et äkki sa kirjeldaksid enda treening kava?!
veebruar 4, 2005 at 1:17 p.l. #47067infEriO
Member4h on kindlasti liiga pikka aeg. Jaga kava parem 4’ks. Seeriate vahed hoia 60-90 seci ja saad ilusti veidi rohkem kui tunniga hakkama.
veebruar 4, 2005 at 7:31 p.l. #47089bohemianrhapsody
MemberOeh mul oleks küll kopp ees kui ma peaks 4 tundi rauda liigutama…. Täitsa pael, pool päeva läheb trenni jms peale ära… aga eks olen isegi kunagi 3-3,5 tundi trenni teinud, lõpuks ikkagi ei pidanud vastu algajana….
veebruar 16, 2005 at 4:01 p.l. #47830Paldiski_kutt
MemberMul endal kulub u. 1-2 h ja jõuan ilusti tehtud. Tee ehk natuke kokkuvõtlikum kava ja kui korralikud harjutused on sees siis on sellest kindlasti palju rohkem kasu kui seal endast viimast välja võtta ja kangidega mässata 3-4h
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2005 at 4:10 p.l. #47832Tsaar
Memberyle 2 tunni ei soovitata jõusaalis korraga treenida. iseasi muidugi, mida seal tehaxe. mõni jalutab võibolla niisama ja katsub näpuga hantlit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2005 at 4:42 p.l. #47841freshman
Memberkolme päeva kava kindlasti teha nii, et teeksid vähem kui 4 tundi. Üsna peagi on sul trenniisu läinud kui nii jätkad.
Vaata amazonis ringi ja otsi valmis kavasid, pole tõesti vaja leiutama hakata kui oled algaja.
Huvitav on ikkagi see, et kuhu see aeg küll sul läheb. Igatahes edu.
veebruar 17, 2005 at 7:23 e.l. #47891St
MemberKui sa igale lihasele eraldi harjutusi teed siis ma täitsa usun, et sul 4 h kulub ja kui sa veel tervele kehale teeh nu siis ma ei oska midagi muud soovitada, kui võtta magamiskott kaasa. Ok nüüd siis midagi mõistlikumat: Jäga enda treening päevad jõusaalis 3 päeva peale ülejäänud 3 päeva käi jooksmas või ujumas, sest 4 tundi trennile päevas raisata on ju puhas patt – elu nac lühike ju! Aga sa peaksid jägama nii, et 1.päeval teed jõusaalis ülakeha 3. päeval alakeha ja 5. päeval jälle ülakeha, järgmine nädal vastupidi. Aga 2, 4 ja 6 päev jäävad ikka jooksmisele, ujumisele olenemata nädala jõusaali kavast! ülakeha tegemisel soovitaks teha 5 erinevat harjutust ülakehale. Alakeha päeval 4 erinevat harjutust alakehale. Nädala piires peaksid harjutused varieeruma s.t uuel nädalal teed teist liiki harjutusi. Ja kui sa siis tuled mulle rääkima, et teed ikka 4 tundi ja ei saa 1 tunniga hakkama. Siis aitab ainult 1 rohi : vesi ja kaigas.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.