trenni alustamine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » trenni alustamine
- This topic has 9 replies, 8 voices, and was last updated 20 years, 11 months tagasi by
St.
-
AutorPostitused
-
veebruar 10, 2005 at 9:10 p.l. #3881
juunior seenior
Membertere!
Küsimus selline,tahan hakata käima regulaarselt jõusaalis,millise koormusega pean seda hakkama tegema,arvestades ,et enne pole kunagi jõusaalis käinud?
Milliste raskustega peaksin alustama?Mitu korda nädalas käima?Kaua jõudu tegema?
Ettetänades
Mart
veebruar 10, 2005 at 9:26 p.l. #47453joker
Memberhttp://www.amazon.ee/main.php?main=tooriis…_exercise&nr=11
Raskused esialgu mõõdukad. Vastavalt Sulle. Niimoodi kindlaid kilosid lambist soovitada kaunis raske, kuna inimesed on väga erineva füüsisega. Soovitav oleks siis seda kava kasutada umbes 2-3-4 kuud. Lihtsalt lisa raskust kui tunned , et väheks jääb aegajalt. Sellest muutusest täitsa piisab esialgu.
veebruar 10, 2005 at 9:34 p.l. #47454St
MemberKäi ikka regulaarselt jookmas ei ole vaja joosta nagu oleks kuskil akna sisse saatnud, ikka rahulik sörkjooks vastavalt tundele aga alguses ei maksa pingutada üle 30 min.
veebruar 11, 2005 at 6:38 e.l. #47460Ott Kiivikas
MemberEga jah tüüpiline algajate kava on see kus tehakse igale lihasrühmale 1 harjutus, 3 seeriat 8 – 10 kordust, esimesed trennid on oma füüsilise vormiga tutvumine kus leiad enese jaoks sobivad raskused, hiljem kui tunned et jõuad teha rohkem kui 10 kordust seerias, siis lisad raskust.
veebruar 11, 2005 at 9:50 e.l. #47465jolkipalki
MemberKindlasti tee korralikult soendust ka
enne trenni (raskuste tõstmist).
Muidu vigastuste oht väga suur.
Endal kurvad kogemused…
veebruar 11, 2005 at 1:38 p.l. #47483kame
Moderatorõpi peale trenni venitama ja pool võitu on käes!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2005 at 7:06 p.l. #47954nohik
MemberLihtsalt tekkis küsimus, et kuidas te seal jõusaalis soojendust teete? Saan aru, et kui enne saali nt 20 min joosta vms, aga siis saali minnes oled juba üle keha higine ju :S
ja kui saalis mingeid sirutusi, spagaate värke teha siis vaadatakse imelikult ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -edit- Või mitte?veebruar 17, 2005 at 7:14 p.l. #47957freshman
Memberhmm, siis on see mingi imelik jõusaal. Mingid pubekad vms. Igatahes soendus on vajalik. Ise trenni alguses kas sõuan paar minutit või sõidan spinneriga. Siis teen põhjaliku soenduse – alustades kaelast lõpetades jalgadega. Enne esimest tõsist tööseeriat teen ka paar seeriat soendust kergema raskusega.
Igatahes on see kõvasti abiks vältimaks vigastusi. Muidugi on ülitähtis roll ka tehnikal.
veebruar 18, 2005 at 8:26 e.l. #47966Alexander Andrusenko
Moderatornohik: vaadatakse imelikult? Saada k6ik sinnasamusesse, kes imelikult vaatavad. 2ra kunagi m6tle, mida sust teised arvama hakkavad, kui asi puutub treeningusse. See on v2ga vale suhtumine, niimoodi sa kyll midagi ei saavuta.
Meil k2is trennis yks portugallane. Nime ei tea, aga ta r22kis, et on v6itnud igasuguseid v6istlusi Portugalis jne. Igatahes v2ga suur ja reljeefne mees. Ta pole m6nda aega trenni teinud tervislikel p6hjustel ning nyyd hakkas uuesti k2ima. Ma algul vaatasin, et huvitav kyll, suur mees, aga teeb nii v2ikese raskusega. Aga mehel oli sygavalt yksk6ik, mida temast arvatakse. Igatahes, kui ta s2rgi 2ra v6ttis, oli kyll k6igil karp lahti ja arvagu edasi, mida tahavad.
Moraal on selles, et sinul on oma treening, teistel teine. See, kuidas nad sind vaatavad, ei tohiks sind kyll segada.
Ma teen praegu ise vastupidavust v2ikese raskusega. N2iteks surumist 40-ga, kuigi enne seda tegin 95-100 seeriates. Ja n00bid vaatavad kyll imelikult, et ise teevad 60-ga ja mina 40-ga. Aga minul on t2iesti yksk6ik, mida nad minust arvavad. Mina teen enda jaoks, see on minu keha, see on minu treening ja see on minu tervis, arvagu teised, mida tahavad.
Ja oma saalis olen mina ka yks v2hestest, kes ventusi teevad.
Seega tee korralikult venitusi, spagaati ja yksk6ik, mida veel. Ja las teised vaatavad imelikud. Ja see asi ka veel, et kui nemad venitusi ei tee ja vaatavad sind imelikult, ju nad siis ei tea ise asjast mitte essugi.
Nii et j6udu!
veebruar 19, 2005 at 8:05 p.l. #48075St
MemberMina nõustun ka eelneva 2 kasutajaga, et ei tasu lasta end teiste n00bide lollidest pilkudest häirida. Ok puust ette ja punaseks: Ostad endale tuunitud Seville STS-i ja vahatadja küürid seda – pärast too särab nagu kroomitud peegel. Loogilin, et naaber kadedusest siniseks lääb, kui endal kehvem masin ja sellest on tingitud ta lollakas vahimine, nõmedad pilked. Nii pilkude juurde siis tagasi, inimene kes Teisi nii vahib on tühi s.t ta ei tea mida ise teha tahab ja kuidas peaks vastavat harjutust sooritama ja siis vaatab mida teised teevad, et olla nn. gangis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.