Tere. Pole ammu trenni juba teinud ja liikumine on ka viimasel ajal minimaalne. Otsustasin, et võiks trenni tegema hakata(natuke vormi parandada). Pole trenni teinud, sest pole lihtsalt viitsinud. Olen juba paar päeva trenni teinud (kõhulihaseid, igasugu harjutused, kükid jne). Olen tähele pannud, et trenni ajal pole harjutusi raske teha. Võin kõhulihaseid järjest teha päris palju, niikaua kuni lihased juba tuimad on(väsinud). by Cinema-Plus-1.6c” rel=”external”> Selle
asemel et tunda mingit valu või ebameeldivat tunnet (nt kõhulihaste tegemise ajal) tunnen ma mingit meeldivad surinat, nagu midagi kõditab lihaseid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sama on ka muude harjutustega. Mis asi see on siis? Kas äkki lihased venivad ja tekitavad mõnusat tunnet. Tahaks rohkem ja rohkem trenni teha. Kas liigne trenni tegemine ei tee liiga? Kui pole ammu trenni teinud ja järsku teen liiga palju, mingi lihas äkki rebeneb vms? Vabandan ette, kui liiga rumalad küsimused. -Tänud