Tervist. Teen trenni 3-4 nädalas üle ühe päeva, 50% jõu pingutusest panen jooksu alla kusjuures jooksen +/- 10km nonii poole tunni jooksul. Jõusaali võimalust on aga ei taha sinna minna veel kuna nagunii ei jõua raskustega pikalt tegeleda, jooks ja vastupidavus on hea kuna olen juba mitmendat aastat jalaväelane. Kodus on x2 15kg hantlid ja teen niipalju sellest kavast kui võimalik on koduste hantlitega (http://www.fitness.ee/treeningkavad/33). Minu plaaniks on võtta juurde massi, lisada ikka silmaga nähtavat biitsepsit, triitsepsit ja üleüldiselt oma tuju tõsta
oled mees, naine ? 15a ,60 a? palju sa kaalud? mida sööd? miks sul seda kava üldse vaja on? treeni aint triitsepsit ja biitsepsit ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ära jõusaali jah mine muidu kõik aint naeravad ja vaatavad vihaselt. peaksid veel rohkem jooksma hakkama kui tahad kaalu tõsta. Tee muidugi sehikk tund 2 enne valmis lahustub ilusti ära ja mõjub ka paremini. eks sa anna teada kui suuremaks oled saanud
Nojah, poole tunniga 10 km. See selleks, aga mingeid toidulisandeid sul minu arvates küll vaja pole, enne hari ennast sellel teemal, otsi treener vms. Võta aega ja loe foorumit, kus on sadu taolisi teemasid.