Skip to main content

Trenn kodustes tingimustes

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Trenn kodustes tingimustes

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    kaabel
    Member

uurisin vanu teemasi, kuid vastust ei leidnud.

Sooviksin siis kodustes tingimustes trenni teha ja soetasin endale selleks puhuks ka 2,

15 kg reguleeritavat hantlit. Nüüd kui ma endale treeningukava tegin, jaotades selle neljaks päevaks.

1.päev – rind ja jalg

2.päev – biitseps, selg, traapets

3.päev – õlg ja triitseps

4.päev – biitseps ja ranne

iga trenni lõppu kõhulihased

aga tuletan meelde et mul on ainult 2 hantlit, kas ma saaksin tõesti ainult nendega hakkama ? Mis harjutusi peaksin tegema ?

matu124
    Member

vaata harjutustepangast,mismoodi sa teed üldse jalgu hantliga………

halfbeer
    Member

Hantlitega on ka võimalik jalgu teha. Käsikuid käes hoides kükid ja käärkükid.

kaiv
    Member

Kui alustad alles treeningutega, siis on neljaks jaotatud kava küll halb valik. Võta parem algajate kava siit samuselt lehelt treeningkavade alt.

kaabel
    Member

vabandust, aasta tegelenud ka juba …

theONE1
    Member

biitsepsile aitab ühest korrast nädalas, kuna tegemist väikese lihasega siis satuvad nad väga kiiresti ületreeningusse. Biitseps töötab nagunii ka siis kui teed nt. selga. Ja harjutusi kodus tegemiseks võid vaadata Gert Kooviti uuest raamatust!

mmmargus
    Member

Lisaksin veel niipalju, et Sul on küll kaks hantlit, aga alati on Sul olemas peamine treeningvahend – oma enda keha. Kõht, rind, triceps on ehk peamised, mida saab oma keharaskusega treenida.

Omaltpoolt soovitan lugeda/osta raamat F. Delavier “Jõu, ilu ja tervise anatoomia”. Korralik pildimaterjal ja seletused harjutustest, käsikutega ja keha raskusega.

Igatahes suurt tahtejõudu kodus treenimisel!!! :-)

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.