Trenn ja toitumiskava hüperinsulineemia korral
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Trenn ja toitumiskava hüperinsulineemia korral
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
irwikkiisu.
-
AutorPostitused
-
aprill 5, 2009 at 7:06 e.l. #14329
irwikkiisu
MemberHei!
Kas keegi oskab nõu anda, missugune peaks olema treeningkava st mida üldse teha võib (selles mõttes, et kui keha kõrgete insuliinitasemete tõttu kipub rasvuma, kas jõusaal on üldse lubatud) ja koostada toitumiskava hüperinsulineemiaga inimesele, kellel ka kolesterool liiga kõrge?
aprill 5, 2009 at 7:22 e.l. #190315Aile
MemberHei!Kas keegi oskab nõu anda, missugune peaks olema treeningkava st mida üldse teha võib (selles mõttes, et kui keha kõrgete insuliinitasemete tõttu kipub rasvuma, kas jõusaal on üldse lubatud) ja koostada toitumiskava hüperinsulineemiaga inimesele, kellel ka kolesterool liiga kõrge?
Madala GI ga (igasugune t88deldud kr2pp…suhkur, valge jahu jne v2lja) ja v6imalikult naturaalsed toidud. Kookoshelbeid ja supilusikat2is kookosrasva iga p2ev. Meil parim saadaolev on Thai Pure Natural Coconat Oil ja saada oli seda Kaupmehe hulgilaos. 2ra munakollaseid unusta!
Palju v2rsket!
Kolesterool l2heb siis ka normi.
J6usaal on ikka lubatud. Trenn peab olema igati mitmekylgne.
aprill 5, 2009 at 8:09 e.l. #190325Alfonze
MemberPakun et enamus kellel kalduvus rasva koguda on taoline teema, et liigne insuliin, selle vastu aitab ideaalselt rasva ja valgurohke toidusedel. Mul endal sama asi, kuigi diagnoosituna mitte, aga no 131kg kaaluvana oli selge, et midagi peab muutma ja süsikate vähendamine ja selle vähese mis jäi asendamine kvaliteetsematega (magus, jahutooted, kartul jne väljas ja puudust ka ei tunne) on teinud imet. Päeva peale on mitu (4-5 on ilma ja 1-2 on süsikatega, nagu tatar, neljaviljapuder või teraleib, oleneb kas aeroobse või anaeroobse päev) söögikorda kus pole prakt üldse süsikaid (tegelikult köögiviljad on, aga seda ma eraldi ei loe, kuna kogused pole osadel söögikordadel suured, päevapeale kuskil 600-800gr köögivilju, millest osa hautatud ja osa toored).
Kunagi siin foorumis Aile pani ühe hea lingi mis sellest teemast rääkis, oli mingi tunnine loeng kellegi toiduspetsi poolt, täpselt naelapea pihta oli imo. Selgitas nii mõndagi, et miks inimesed on sellised nagu nad on.
aprill 5, 2009 at 6:08 p.l. #190392irwikkiisu
MemberAga kas te keegi olete järginud või oskate öelda head-halba järgneva kohta?
Dieedi väljatöötaja Barry Sears väidab, et valkude, rasvade ja süsivesikute vahekord iga toidukorra ajal peab olema 30 : 30 : 40, siis
põletab organism kaloreid täiskiirusel. Plussid: Salenemine võib selle dieedi juures tõepoolest efektiivseks osutuda, sest toidu kalorsust jms tuleb hoolikalt jälgida. Toidu suur proteiinisisaldus ei lase näljatundel tekkida. Ka on toiduvalik mitmekülgne.
Miinused: Sisaldab liiga palju valke, samal ajal aga tuleb vältida näiteks leiva söömist.
Dr Fogelholm: “Teoorial pole küll teaduslikku tõestust, kuid kehakaalu langetamisel võib sellest dieedist igati abi olla.”
http://www.coffeetea.info/ee.php?page=topi…cle&id=1608
http://www.zonediet.com/EATING/Overview/ta…79/Default.aspx (see on originaal)
Muide kartul mulle ei meeldigi. Üle-eelmisel aastal, kui mul see hüperinsulineemia avastati, pandi raviks acomplia, sellega sai justkui iseenesest poole aasta jooksul 95 kg pealt 72 kg peale… siis keelustati acomplia ära ja korjati müügilt ning katsetati teiste ravumite mõju + muidugi metformiin.. Kuna see kõik pani nagu omakorda organismile paugu, ei tarbi ma hetkel mitte midagi, aga tänud kõrgele insuliini tasemele ( 28,8 veebruari alguse seisuga ja kolesterool on isegi tõusnud veebruari alguses oli 7,9, märtsis tehtud vereproovi järele 9,1) ilmselt (vähemalt nii mulle tehakse selgeks) taas kõikunud tagasi 83 kg peale. Mul pole istuv töö, on kõndimist ja liikumist ja koeraga jalutamas käimist ja hobune, kellega tegeleda ja jalutamas-jooksmas olen käinud… Jõusaaliga hirmutati mind ära a’la, et kui insuliin paneb niigi rasvarakud vohama, et peale tehtud lihas teeks siis ehk asju veel hullemaks… Ja söömisega ka palju olen rõhku panema hakanud värsketele oliiviõliga salatitele ja keedetud juurviljadele, mida siis liha vms kõrvale süüa, aga hetkel veel ei midagi st kaal pole liikunud. Sellepärast abi paluma tulingi, et äkki te keegi olete samade asjadega kokku puutunud ja abi saanud.
aprill 5, 2009 at 6:17 p.l. #190394irwikkiisu
MemberAhjaaa ja mida ma muide üleüldse ei soovita on LPG-massaaž, sellegi proovisin ära (20 korda) ja see tegi enesetunde halvaks, pluss ka välimust mitte grammigi paremaks, vaid pigem hullemaks ja kaalukaotus ei olnud samuti tagatud ega naha välimuse muutus (st mingigi “apelsinikoore” kadu).
aprill 6, 2009 at 2:07 p.l. #190535anelka
MemberAile, kui räägitakse kõrgest kolesteroolist ja sina ütled “2ra munakollaseid unusta!” Võib jääda ekslikult mulje, et need tuleb ära visata.
“Dieedi väljatöötaja Barry Sears väidab, et valkude, rasvade ja süsivesikute vahekord iga toidukorra ajal peab olema 30 : 30 : 40, siis”
Õige spetsialist ei kuulutaks kindlat vahekorda. Inimested on erinevad. Järelikult igaüks peab leidma endale sobivad toiduained ja kogused vastavalt sellele, kuna ta end hästi tunneb. Soovitan lugeda läbi “Nutrition Plan” SELLELT LINGILT
mai 1, 2009 at 7:07 p.l. #193938irwikkiisu
MemberTänan vastamast!
Kas teist keegi on kokku puutunud ka http://est-toit.role.ee/Roleprogrammist/Me…40/Default.aspx selle individuaalse toitumise programmiga? Tarvo Krallil õnnestus ju ca 3 kuuga mingi 25 kg vms kaotada
Ehk suudaksid nad samuti välistada, mida minu organism üldse vastu ei võta ja mida just isuga sööma peaksin 
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.