Trenn ja kehakaal!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Trenn ja kehakaal!
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
LB.
-
AutorPostitused
-
juuni 18, 2009 at 7:44 e.l. #17206
andre2006
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ei oska ise midagi arvata. Olen kodune tegija. Põhiliselt Cindi Crawordi plaadi järgi ja Fat Burneri plaadi järgi. Ainevahetusega on ka probleeme tekkinud. Varem olin 55kg nüüd venitab õhtuks 57 ja pisut peale (kuigi lõpetan söömise kella 18.00 paiku). Trenni teen 2 kg hantlitega. Trenni pikkus on tavaliselt 1 – 2 tundi.Kas see on loomulik asjade käik….!
Kõike head soovides Anneli Jõearu.
juuni 18, 2009 at 7:59 e.l. #202939MoloM
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ei oska ise midagi arvata. Olen kodune tegija. Põhiliselt Cindi Crawordi plaadi järgi ja Fat Burneri plaadi järgi. Ainevahetusega on ka probleeme tekkinud. Varem olin 55kg nüüd venitab õhtuks 57 ja pisut peale (kuigi lõpetan söömise kella 18.00 paiku). Trenni teen 2 kg hantlitega. Trenni pikkus on tavaliselt 1 – 2 tundi.
Kas see on loomulik asjade käik….!
Kõike head soovides Anneli Jõearu.
Küllap toitumine paigast, kui ka ainevahetusega probleeme tulnud. Mis kell magama lähed, et nii vara söömise lõpetad? Mis on eesmärk, kaalu langetada või tõsta?
juuni 18, 2009 at 8:14 e.l. #202948andre2006
MemberKüllap toitumine paigast, kui ka ainevahetusega probleeme tulnud. Mis kell magama lähed, et nii vara söömise lõpetad? Mis on eesmärk, kaalu langetada või tõsta?Eesmärk on cm maha saada. Magama lähen kella 22.00 paiku. Olen proovinud rohelist teed juua, kuid eriti see tulemusi ei andnud. Joon ka päeva jooksul 2-3 tassi kohvi piimaga – kas see võib kuidagi negat. mõjuda. Olen ainult 163 cm pikk -sellepärast muretsen veidi kaalu tõusu pärast. Kas on lootust, et see ka langema hakkab…! Kuidas üldse ainevahetust kiiremaks saab…
Kuid jah, eesmärgiks on ikka ennast vormi saada.
juuni 18, 2009 at 8:20 e.l. #202954MoloM
MemberEesmärk on cm maha saada. Magama lähen kella 22.00 paiku. Olen proovinud rohelist teed juua, kuid eriti see tulemusi ei andnud. Joon ka päeva jooksul 2-3 tassi kohvi piimaga – kas see võib kuidagi negat. mõjuda. Olen ainult 163 cm pikk -sellepärast muretsen veidi kaalu tõusu pärast. Kas on lootust, et see ka langema hakkab…! Kuidas üldse ainevahetust kiiremaks saab…Kuid jah, eesmärgiks on ikka ennast vormi saada.
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=5036
Näiteks artikkel kuidas ainevahetust kiirendada. Sibli foorumis ringi, uuri toitumise artikleid ja foorumiteemasid, siin neid jalaga segada. Kaalulangetamise ühed olulisemad osad toitumine. Abiks ka aeroobne treening, nt. jooksmine kuid mitte hingetuks jooksmine. Edu
juuni 18, 2009 at 8:22 e.l. #202957rinaldo
MemberKui raha on siis http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=151
Soovitan selle pärast, et su teadmised hea vormi saavutamiseks pole just parimad.
Mitte söömine peale kella kuut – möga (sunnib keha rasva salvestama nälja tõttu).
Roheline tee – kiirendab ainevahetust, kuid pole mingi imerohi.
Aine vahetuse kiirendamine kaalu alandamiseks – inimesed võtavad kaalust edukalt alla ka 3-4 korda päevas süües.
Võti seisneb toitainete stabiilses kättesaadavuses ja nende koguses.
juuni 18, 2009 at 8:27 e.l. #202963krut949
MemberUsun, et keegi ülalkirjutajatest pole Ott Kiivikas… ja veel vaidlema kukkuda. kui eesmärk on cm vähendada ja see on toimunud, siis mis sa sinna kaalu peale ikka ronid. ja ära unusta õiget toitumist. loe ka seda artiklit: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4631
juuni 18, 2009 at 8:50 e.l. #202971LB
Memberkerge küsimus vahepeale, kui toitumiskava peaks olema kaalust alla võtmiseks aga iga oidukorraga on kõht nii täis et toitu sisse ei öähe ja valku on liiga palju kas siis peaks ise oma teadmiste järgi sealt toidukoguseid vähendama ?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.