Skip to main content

trenn haiglase olekuga

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » trenn haiglase olekuga

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused

Ott, milline on Sinu arusaam haiglase olekuga treenimisest? Aeroobset (aeroobikat) ei soovitata teha, kui piltlikult öeldes “on haigustunnused kehas kaelast allpool”

No näit kui on kurk kõvasti haige, (tugev) nohu vmt (kusjuures palavikku pole ja muidu oleks nagu ok), kuidas mõjuks jõusalitrenn (samas kui haige kurguga aeroobikasse võiks selle reegli järgi nagu minna)?

bacardi
    Member

pane aga trenni edasi, olen ka mingi nädal aega nohus ja köhas olnud, aga mingeid takistusi pole, panen täiel rinnal edasi

Mul on juba nädalake tegelikult kurgumandlid paistes.. Angiin ei ole, palavikku pole, kurk punane ka mitte, aga selline tunne on, et mandlid tahaks läbi naha välja tulla..No nagu klimp kurgus kogu aeg, nii suureks on läinud :???:”> Trennis olen kuidagi uimane kogu aeg ja jaksu on vähem, eriti hull oli eile, kui oli 2 trenni järjest.

Tsaar
    Member

kui oled haige, siis ära trenni kyll tee!!! organism vajab hetkel sinu energiavarusid haigusega võitlemisex!! trennis kurnad organismi ja haigus võib veelgi syveneda!!

joo kuuma teed meega ja söö c vitamiini :???:”> head paranemist!!

Mett läheb juba oma veerand purki päevas, aga ikka on kurk imelik. Oleks siis, et punane, aga ei, lihtsalt need mandlid..Jama värk. Vist siis täna jätan saalitrenni vahele, üritan pühap uuesti..

Tsaar
    Member

ilmselt mingi viirus ikkagi! soovitan siiski ennem terveks saada ja siis uuesti treenima hakata! füüsiline koormus+haigus võivad organismile siiski väga kurnavalt mõjuda ja hiljem kulub taastumiseks juba palju pikem aeg! usun, et ka ott nõustub sellega.

nomam
    Member

Kui tahad oma südant lõhkuda, siis aga palun :???:”>

Omadeset kogemustest soovitan, ravi ennast terveks, siis trenni.

Muretsema ei pea, selle pisikese ajaga ei lähe jõusaalis raud rooste

ram12
    Member

Kui sa mingi proffi purakas ei ole siis mõned trennid vahele jätta on kama- ei kaota sa sellega kottigi! Pealegi haigena trenni reeglina ei tehta!

Ott Kiivikas
    Member

Ega see pool – haigena treenimine arengu seisukohalt hea ole, pigem on täieliku haigestumise oht oluliselt suurem, sest organismi jaoks on siis kaks koormavat asja haigusvimm+ treening, mõlemad kurnavad organismi. Nohu esineb ka enesel pidevalt, selle pärast ei ole nüüd jätnud minemata, kuid kurk ja üldine nõrkus ja halb enesetunne, siis ootan ikka järgmist päeva ja vaatan mis seisukorras siis olen ja otsustan ka minna või mitte. Samas sportlasena tean ka kui raske on jätta minemata, kuid mida rohkem kogemusi tuleb seda lihtsamalt selle puhkepäeva võtan.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.