trenn enne hommikusooki
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » trenn enne hommikusooki
- This topic has 22 replies, 12 voices, and was last updated 19 years, 5 months tagasi by
Coco Monkey.
-
AutorPostitused
-
juuni 13, 2006 at 3:24 p.l. #85980
Mr.Y
Memberimelik küll… ma sündisin juba kõhulihastega… olen vist täitsa eriline siis kui teistele alles teismelise eas kõhulihased kasvavad. tunnen neile kaasa
juuni 13, 2006 at 4:28 p.l. #85985jrx
MemberÄra tee tühja kõhuga trenni… aeglustad oma ainevahetust veelgi… tund enne trenni väike puuvili või 2 tundi enne trenni korralik söök on hea.
juuni 13, 2006 at 7:54 p.l. #86006Madis232
Memberpeale ärkamist oleks tore proteiinilaks teha + vajalikud rasvhapped sisse võtta ja mingi tsipa süsivesikuid ka 5-10 grammi siis pool tundi lasta imenduda ja aeroobset tegema hakata. õhtul jõuharjutusi
juuni 14, 2006 at 6:25 e.l. #86017jrx
MemberNo kui on kange vajadus teha hommikul trenni, siis ärkad, lased sisse kiire sheigi (valku ja süsivesikut) ja siis lähed alles hambaid pesema, riietuma jne. Siis on suht kindel, et selleks ajaks kui trennitegemiseks läheb on sellest sheigist ca tund möödas…
september 1, 2006 at 9:52 p.l. #90103plastik
Memberminu meelest see hommikul tühja kõhuga trenni tegemine on nõme. Sama hästi põletab rasvu ka õhtune trenn. Ja efekt on ka selles, et kui teed hommikul kõvasti trenni, siis õhtuks oled näljane ja väsinud. Aga õhtul viimase tegevusena trenni tegemine annab jõudu ja siis õhtusöök ka möödas, nii et polegi suurt võimalust ja aega vohmida (mõni puuvili/jogurt on ju ok)
kõrge pulsiga pikad trennid suurendavad tohutult söögiisu. Tean seda omast käest. Samas arendavad kiiresti. Aga kaalu alandamiseks on kõige mõnusamad 120-140 pulsiga trennid.
Kui toitumine on korrast ära, siis ongi pidevalt magusaisu. Mul on ka, kui jätan tervisliku toitumise unarusse. Aga jogurt, puuviljad, täisteraleib jms parandavad asja
september 3, 2006 at 7:05 p.l. #90200Coco Monkey
MemberNüüd räägiti ju hoopis ,et enne hommikusööki peab midagi kerget näksima ja siis alles trenni minema ,et siis pidi ainevahetus kiiremaks minema…
september 4, 2006 at 12:48 p.l. #90223jasmiini
MemberMinu meelest sa keskendud liig tõsiselt sellesse tühja kõhu treeningusse – sinu mõtlemine on juba enese karistamise moodi: homsest ma ei söö enam magusat, nisu jms tooteid, hakkan tubliks! See on juba ette teada, et ühel hetkel sööd sa raudselt magusat ja siis on tüüpiline reaktsioon see, et sööd ennast lõhki ja topid näpud kurku(kui läks trumm, siis mingu pulgad ka!), vihkad ennast ja teisi ning järgmiseks sammuks on veelgi rangemad reeglid, nt homme joon ainult vett vms
. Enne trenni klaasike mahla või müslibatoonike on sinu organismile väga hea, peale väsitavat trenni taas süsivesiku näks ja hiljemalt tund peale pingutust kindlasti anna kehale valku. Sinu keha on sinu sõber, ta pingutas, allus sinu tahtele, nüüd on ta väsinud – toida teda, hellita teda, et ta järgmisel treeningul taas jaksab ja suudab ja tahab sinu jaoks tööd teha. Muuda mõtlemist, luba endale vahel maiustusi, ära karista ennast – küll näed kõik loksub paika ja kaal hakkab langema ja sinu päev ei alga selle õudusega, et isver täna ma ju ei tohi süüa seda ja toda.
september 4, 2006 at 6:39 p.l. #90235Coco Monkey
MemberVot ,jasmiini!!
Sul on tõesti kuldsed sõnad…Inimene tunneb mida ta tahab… -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.