Skip to main content

Trenn ei anna tulemusi.

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi M.M.’ilt » Trenn ei anna tulemusi.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 46 total)
  • Autor
    Postitused
    madis220
    Member

kuule 4 nädalaga ei peagi sulle eriliseid tulemusi tulema.

Tuleb tasapisi

theONE1
    Member

Unustage need näidiskavad, kõikidele ei peagi need sobima ju!

Capricorn
    Member

Tere!!!!!!!!

Mul selline probleem, et trenn on tulemusi andnud ainult jõus. Ise olen 16.a u.180cm pikk ja kaalun 67kg ning surun 90kg.

Probleem selles, lihas massi ei tule, olen juba päris pikalt käinud, et kas keegi oskab midagi soovitada???

P-A-U-L
    Member

Tee 4 aastat, ja kui siis ka ei tule, pole midagi teha!

QWE8
    Member

Asi võib olla psühholoogiline. Muidu konstrueerin plekkkatuseid.

Tere!!!!!!!!

Mul selline probleem, et trenn on tulemusi andnud ainult jõus. Ise olen 16.a u.180cm pikk ja kaalun 67kg ning surun 90kg.

Probleem selles, lihas massi ei tule, olen juba päris pikalt käinud, et kas keegi oskab midagi soovitada???

joey
    Member

Tere!!!!!!!!

tomster
    Member

Tere!!!!!!!!

Raix007
    Member

kuule 4 nädalaga ei peagi sulle eriliseid tulemusi tulema.

Tuleb tasapisi

Kas ma olen kirjutanud, et ma olen trenni teinud 4 nädalat???

trenni on saand teha üle 2 aasta!!

madis220
    Member

Kas ma olen kirjutanud, et ma olen trenni teinud 4 nädalat???

trenni on saand teha üle 2 aasta!!

Vabandan kui valesti aru said aga see oli mõeldud ikka teema alustajale

madis220
    Member

Tere!!!!!!!!

McNeo
    Member

Minul on rinnaga nii, et negatiivse kalde puhul on väike progress olemas. Seitsme nädalaga sai 5 kilo juurde lisatud, ehk siis nüüd teen 45 kiloga. Positiivse kaldega aga ei paista suurt edu olevat. Teen Kiivikase massitsüklit. Tundub, et ma pole õiget tehnikat ikka veel kätte saanud. Kohe üldse ei ole tunnet, et rind koormust saaks. Negatiivse kalde puhul siiski seda tunnet veidi on. Põhiliselt väsib ära triips, kuigi proovin hoida laialt.

Aile
    Member

“Virtuaalne” treener ei aita teid sellistes kysimustes!

ROtter
    Member

“Virtuaalne” treener ei aita teid sellistes kysimustes!

Igasse saali ei jätku kahjuks kompetentset treenerit.

ROtter
    Member

Minul on rinnaga nii, et negatiivse kalde puhul on väike progress olemas. Seitsme nädalaga sai 5 kilo juurde lisatud, ehk siis nüüd teen 45 kiloga. Positiivse kaldega aga ei paista suurt edu olevat. Teen Kiivikase massitsüklit. Tundub, et ma pole õiget tehnikat ikka veel kätte saanud. Kohe üldse ei ole tunnet, et rind koormust saaks. Negatiivse kalde puhul siiski seda tunnet veidi on. Põhiliselt väsib ära triips, kuigi proovin hoida laialt.

Mulle tundub, et surud kangi üles põhiliselt triitsepsi jõul ja rinnalihased töötavad passiivselt, s.t. sa ei pinguta neid õigesti. Õpi rakendama rinnalihaseid töösse. Selleks tee järgmist: lamades selili pingil tee ühe käega surumisliigutust nagu suruksid kangi ja teine käsi aseta rinnalihasele. Seda liigutust saad teha kahte moodi pingutades rinnalihast ja suruda kätt üles pingutades triitsepsit. Rinnalihasel oleva käega tunnetad rinnalihase tööd. Õpi see rinnalihase pingutamine ära. Siis paned kangile väikese raskuse ja hakkad sellega treenima, tunnetades rinnalihase õiget tööd.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 46 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.