trenn dieedi ajal
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » trenn dieedi ajal
- This topic has 5 replies, 3 voices, and was last updated 15 years, 6 months tagasi by
ville1.
-
AutorPostitused
-
juuli 22, 2010 at 4:13 p.l. #20365
ville1
MemberMa ei saa nüüd isiklikel põhjustel jõusaalis käija umbes 1,5 kuud. Kui ma kasutaksin selle aja ära dieedi pidamiseks,vaja oleks kaotada umbes 5 kg rasva. Kui ma pean dieeti ilma tõsise jõusaali treeninguta, kas siis kaotan väga palju lihasmassist, või siis pole sellisel asjal mõtet`? Või ehk kui teen siiski palju keharaskusega trenni kätekõverdused jne, et kas see aitaks säilitada olemasolevat lihasmassi
juuli 22, 2010 at 4:47 p.l. #271547Raivo Piiber
MemberMa ei saa nüüd isiklikel põhjustel jõusaalis käija umbes 1,5 kuud. Kui ma kasutaksin selle aja ära dieedi pidamiseks,vaja oleks kaotada umbes 5 kg rasva. Kui ma pean dieeti ilma tõsise jõusaali treeninguta, kas siis kaotan väga palju lihasmassist, või siis pole sellisel asjal mõtet`? Või ehk kui teen siiski palju keharaskusega trenni kätekõverdused jne, et kas see aitaks säilitada olemasolevat lihasmassiSõltub, milline on su baas ning treeningstaaž. Algajana võid taas leida end alguspunktis tagasi, juba edasijõudnuna kulub sul ilmselt paar-kolm nädalat, et taastada puhkuse-eelne seisund. Lihsatreening on dieedi ajal lihasmassi säilimise koha pealt oluline. Poolteise kuuga 5 kg rasva kaotamine treeninguta tähendab ilmselt seda, et läheb ka su lihas. Keharaskusega treening on nagu ta on, rohkem enesetunde hoidmiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui kavatsed dieeditada, siis kasuta aega hoopis aeroobseks treeninguks (jookse, uju, hüppa jne) ning sinna juurde lisa harjutused keharaskusega üldise lihastoonuse hoidmiseks – lõuatõmbed, kätekõverdused, kükid jne.
juuli 22, 2010 at 5:11 p.l. #271555ville1
MemberSõltub, milline on su baas ning treeningstaaž. Algajana võid taas leida end alguspunktis tagasi, juba edasijõudnuna kulub sul ilmselt paar-kolm nädalat, et taastada puhkuse-eelne seisund. Lihsatreening on dieedi ajal lihasmassi säilimise koha pealt oluline. Poolteise kuuga 5 kg rasva kaotamine treeninguta tähendab ilmselt seda, et läheb ka su lihas. Keharaskusega treening on nagu ta on, rohkem enesetunde hoidmiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui kavatsed dieeditada, siis kasuta aega hoopis aeroobseks treeninguks (jookse, uju, hüppa jne) ning sinna juurde lisa harjutused keharaskusega üldise lihastoonuse hoidmiseks – lõuatõmbed, kätekõverdused, kükid jne.
Olen treeninud umbes aasta üsna inensiivselt. Jõunäitajad on selle ajaga pea kahekordistunud nt kükk oli alguses mingi 85 nüüd juba 145, jõutõmme 100 lt 165 surumine 95 lt 145. ehk alguses olnud rekordiga teen nüüd juba nt 95 kg surumisega 6seid seeriaid ja kõikide teiste baasharjutustega ka. Käsivars kasvas 36lt 39,5 ni, jalg 63 70 cm ni. Kas ma siis kaotaksin kõik selle ja 1,5 kuuga ja leiaksin ennast algusest?
juuli 22, 2010 at 5:13 p.l. #271557Raivo Piiber
MemberOlen treeninud umbes aasta üsna inensiivselt. Jõunäitajad on selle ajaga pea kahekordistunud nt kükk oli alguses mingi 85 nüüd juba 145, jõutõmme 100 lt 165 surumine 95 lt 145. ehk alguses olnud rekordiga teen nüüd juba nt 95 kg surumisega 6seid seeriaid ja kõikide teiste baasharjutustega ka. Käsivars kasvas 36lt 39,5 ni, jalg 63 70 cm ni. Kas ma siis kaotaksin kõik selle ja 1,5 kuuga ja leiaksin ennast algusest?Kindlasti ei kaotaks sa hullusti, kuid mingi tagasiminek ikka on. Aga mis sa pabistad – kui ei saa poolteist kuud kangi teha, tee siis muid asju. Kuhu sul kiirelt? Pooleteise kuu pärast alustad taas ja asjad loksuvad paika! Ega su lihasrakud kusagile kao!
juuli 23, 2010 at 1:23 p.l. #271624-TANK-
MemberOlen treeninud umbes aasta üsna inensiivselt. Jõunäitajad on selle ajaga pea kahekordistunud nt surumine 95 lt 145. ehk alguses olnud rekordiga teen nüüd juba nt 95 kg surumisega 6seid seeriaidKahtlane. Kui sa j6uad 145 suruda siis peaksid j6udma 120ga teha 6seid seeriaid mitte 95ga. Ja 95ga 13-15x.
Nii et miski su jutus ei klapi.
juuli 23, 2010 at 4:20 p.l. #271633ville1
MemberKahtlane. Kui sa j6uad 145 suruda siis peaksid j6udma 120ga teha 6seid seeriaid mitte 95ga. Ja 95ga 13-15x.Nii et miski su jutus ei klapi.
teen 6×6 kava, minu jaoks on 95kg surumise puhul olnud normalne raskus veel siiamaani, esimesed kolm neli seeriat on suhteliselt lihtne kaks viimast tavaliselt tõsine pingutus ja töötab lihase läbi küll korralikult. Olen proovinud ka 110 ga 6×4 kava aga lihtsalt mul on paremas õlaliigeses terav valu sees kui raskus suuremaks läheb, eks tehnika vajaks ka lihvimist.
Aga 145 olen ära surunud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.