Trenn algajale!
- This topic has 33 replies, 13 voices, and was last updated 19 years, 7 months tagasi by
veinikaarija.
-
AutorPostitused
-
aprill 15, 2006 at 6:39 p.l. #80232
painkiller
MemberKui on võimalus jõusaalis käia siis kindlasti saali, aga endal pole ja sai kah koju ostetud pink ja kang, millel paar lisavõimalust küljes, ning nüüd saan kõik lihas gruppid läbi teha.
aprill 15, 2006 at 6:44 p.l. #80233gmaster
Memberei ole mingine saal, üritan esmaspäeval isaga minna poodidesse ja vajaliku kraami osta koju, kodus täitsa suur vaba tuba mis sobib trennitoaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lihtne elu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 15, 2006 at 6:59 p.l. #80236ylbort
MemberSa võtsid algajate kava, kuid jätsid jala, alaselja ja kõhu ära. Milleks küll. Neid tuleb ka treenida. Ja nendesse active88 soovitustesse
Tee niimoodi paar-kolm nädalat. Siis (üks neist): suurenda seerjate arvu/suurenda korduste arvu/suurenda treeningpäevade arvu nädalas.Kui siis ka niimoodi paar-kolm nädalat teinud, siis on jälle aeg midagi suurendada.
ei suhtuks täie tõsidusega, sest jutust saab aru, et ta ise ka veel suhtkoht algaja sel alal.
aprill 16, 2006 at 7:10 e.l. #80263Dude19
MemberAga mida arvate kui ma ostaks proteiini, kas seda võib ka algaja kasutada, kelle trennikoormus on väike? Küsiksin et milleks see hea/halb on ja milleks kasutatakse?
Mõned mu sõbrad, kes käivad jõusaalis rääkisid, et enne trenni tõmbavad ühe proteiini joogi sisse.
aprill 16, 2006 at 7:20 e.l. #80265carbo
MemberArvan, et alaja peaks ikka tava toidust ka vajaliku koguse kätte saama!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellest ka see miks protiini vaja on just lisavalguna teda kasutatakse ja eelkõige peale trenni, et kiiresti imenduvaid valke saada, ja proteiin ongi just kiiresti imenduv valk…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2006 at 7:23 e.l. #80267Vahue
MemberEga see lihtsate küsimuste esitamine ja neile vastamine ei vii eriti kaugele. Loe parem mõned artiklid ja raamatud läbi, siis vähemalt elementaarsed baasteadmised olemas. Ja kui siis jäi midagi arusaamatuks, küsi. Vaata, siin foorumiski on hunnik artikleid. Kirjanduse kohta loe siit: Raamatud
Me saame aru, et sul on suur tuhin kohe trenni teha, kuid ennem peaks siiski end ette valmistama nö. kuiva trenni tehes.
Edu ja järjepidevust.
P.S. sinu avatari vaadates sa küll teiste abi ei vaja
aprill 16, 2006 at 8:49 e.l. #80282Dude19
Memberminu avatari peal olen mina paari aasta pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2006 at 2:51 p.l. #80343Dude19
MemberNagu ma siit aru saan on organismil vaja valku. Mis toiduaine/toit sisaldab hästi palju valku ja kas seda peaks tarbima enne trenni või pärast?
aprill 16, 2006 at 3:39 p.l. #80348gmaster
MemberNagu ma siit aru saan on organismil vaja valku. Mis toiduaine/toit sisaldab hästi palju valku ja kas seda peaks tarbima enne trenni või pärast?khm
no see on küll veidi tobe küsimus juba..
vaata ikka veidi ringi…
piimatooteid tarbi
kohupiim, piim, kodujuust, juust jne
erinevad lihad
ja sa peaks sööma päeva peale jaotatult, aga eriti peale trenni
aprill 16, 2006 at 4:10 p.l. #80349active88
MemberTäpselt gmaster ütles õieti. Tähtis on jaotatud ning mitmekesine toitumine. Kuid kõhu ilgelt täissöömine ka kasu ei too. Kõike piisavalt ning parajalt;)
aprill 19, 2006 at 7:56 p.l. #80767Dude19
MemberMida arvate, kas minul, kui algajal on mõtet tellida omale treeningkava + toitumiskava (600.-) Ott Kiivikalt?
aprill 19, 2006 at 8:12 p.l. #80770painkiller
MemberOleks küll, sest siis on areng veel kiirem.
aprill 20, 2006 at 6:54 e.l. #80788daemonium
MemberMida arvate, kas minul, kui algajal on mõtet tellida omale treeningkava + toitumiskava (600.-) Ott Kiivikalt?Kindlasti pöördu asjatundja poole.
Sa ei kujuta ettegi,kui palju on oma kenjaalsusest võimalik p****e keerata,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 20, 2006 at 9:24 e.l. #80803Mesku
MemberKuidas kasvatada kvaliteetset lihast I – Kalorid!
Kuidas kasvatada kvaliteetset lihast II
jne …
Siin amazoni artiklite all on väga palju kasuliku infot, loe ennem kõik läbi, laenuta mõni raamat mida siin juba soovitati ja küsi siis täienduseks midagi konkreetsemat. Keegi ei saa ju vastata küsimuselt kuidas suveks saledaks ja tugevaks saada.
Mul tuli idee et võiks mõne toitumiskava kambapeale kokku panna ja kuskile üles riputada. Eile üritasin leiutada toitumistabelit oma tarbeks aga võin kõigile näidataTabel, andmed pärit lehelt
http://adsl2153.estpak.ee/dieet.php tabel on väga esialgne ja prostalt tehtud kindlati on vigu ka sees, toiduained on võetud ka väga vähe ja täitsa suvalised. Kas kuskil on ka päris kava olemas et saaks võrrelda – või on see ärisaladus.
aprill 20, 2006 at 1:44 p.l. #80859Dude19
Memberma vaatasin et see ankeet, mis seal antud, on töö inimestele? üks küsimus seal oli et koormus tööl vms, aga ma olen alles 17 ju ja käis koolis. kas ott kiivikas teeb ainult täiskasvanud inimestele toitumis- ja treeningkavasid?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.