Mul on küsimus selline, et ma ei ole saanud trennis käia umbes kuu aega.Kas see on liiga pikk aeg ja mis moodi ma peaksin nüüd alustama ja mis oleks kõige kasulikum toidulisand taastumiseks.Trenni olen teinud 3a.
Noo esiteks pole see kuu aega nii pikk aeg ,eriti võrreldes 3a-ga. Kui vahepeal juhtusid ka jooksma ujuma või midagi muud aktiivset tegema, siis seda enam pole põhjust muret tunda:) Alusta väiksematest raskustest ja koormustest ja lisa trenn trennilt raskusi kuni jõuad tasemeni, millel lõpetasid. Vean kihla , et sinnani kulub sul (kui puhkasid kuu aega) võib-olla ainult paar-kolm trenni igale lihasgrupile.
ok. loen veel kord kysimust. nii…. loetud. Ikkagi arvan et kui inimene teeb juba 3 aastat trenni peaks ta teadma et peale pausi peab lihast uuesti koormustega harjutama e. alustama veidi kergemate koormustega kui eene pausi. Vähemast seda peaks teadama kas 3 aastase staazi juures 1 kuu on pikk paus or mitte. Igayhel on õigus oma arvamusele. nagu ka sul. Või pean ma arvamust avaldama ette antud vastuste seast valides ?