olen teinud juba üle aasta jõusaali trenni ja nüüd jäi töö tõttu terve suvi trenni vahele kuid nüüd alustasin uuesti ja juba teist nädalat trenni ning näitajad on enamvähem samad nagu enne suve kuid üks asi on suure languse teinud, see on rinna lihas, ja jama selles et täna trennis käies ei jõudnud ma enam nii paljugi teha nagu selle perioodi esimesel trennil ning täna oli ka õrn valu rinnas sees, kuigi ma nagu eriti ei pingutanud, kas see on normaalne? ja kui kiiresti kõik tsaastub kui olen 3 kuud puhanud? maru jama on ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mul jäi ka suvel pikalt rinnalihase treeningusse vahe sisse. uuesti tegema hakates, nö taastus 3 nädalaga. alguses oli jõuetu tunne, kuid kui teed jõusaalis erinevaid harjutusi, tuleb jõud aegamisi tagasi ja jõuad ka rinda rohkem teha. eile jõudsin seerjaid ja korduseid teha sama palju kui suve alguses ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
lihasmälu kaob umbes paari nädalaga. alusta ikka väiksemate raskustega… taastumine on tavaliselt kiire… m?ni esimene trenn tee lihtsalt veits väiksemate raskustega…