Skip to main content

trenn

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    sirtsu
    Member

Olen seda tüüpi et rasv ei kogune pepule ja reitele vaid hoopis keskkohast ülespoole.Minu soov on vöökohast allapoole kasvatada lihast ,ülevalt aga põletada rasva.Kuidas treenida ?

soodake
    Member

huvitab sama asi.Rasv koguneb puusadele ja kylgedele(sangad)+seljale:S jalad on nagu tikud ja käed ka peenikesed:S.Jõusaali treening on jalad kyll ilusasti trimmi ajand aga puusadelt ning kõhult ei taha rasv kaduda.Toitumises jälgin hoolega,et midagi rasvast ei söö väga!

joey
    Member

soovitan jõusaalitrenni, kus eesmark on jalgadel (jalgadele rohkem trenni, ülakehale mõned tüüp-harjutused), ka võid kõhulihastele rõhku pana. lisaks vähemalt 3x nädalas madalapulsisagedusega aeroobset. ja ka muidugi toitumine korda.

erxs11
    Member

huvitab sama asi.Rasv koguneb puusadele ja kylgedele(sangad)+seljale:S jalad on nagu tikud ja käed ka peenikesed:S.Jõusaali treening on jalad kyll ilusasti trimmi ajand aga puusadelt ning kõhult ei taha rasv kaduda.Toitumises jälgin hoolega,et midagi rasvast ei söö väga! :???:”> .

Söö rasvu, aga tervislikke rasvu: kala, pähklid jne. Usu mind, et tulemused on kiiremad tulema.

Edu!

sirtsu
    Member

Mul ei ole mingeid sangasid,kannan oma rasva turjal ja käsivartel .Kas teen õigesti kui alustan jõusaalis jalgadest ja tuharalihastert(8-10 kordust 3seeriat max.raskus) lõpetan ülakeha harjutustega(väikesed raskused 15 kordust )

soodake
    Member

erxs11 :tänan nõuande eest!A mind huvitab,et ,kui keha keskkosa on probleem,siis kuidas jalgade treenimine aitab?

erxs11
    Member

Soodake: Rasv kaob kõige kiiremini siiski aeroobset tehes.

Ma ei saanud ise ka aru, mida Barbell oma lausega mõtles. Äkki täpsustad?

Üldiselt soovitaks treeninguna soodake sellist varianti, kus teed 30 min erinevaid harjutusi, kus kordused 12-15 ja siis selle jätkuks kohe 30min aeroobset pulsil 60-70% maxist.

See tagab selle, et jõusaali treeningu ajal kulutad juba olemasoleva energia ära ja aeroobset tehes pääseb keha kiiremini rasvade kallale.

Edu!

joey
    Member

ma põhinesin esimesele postitusele. soov oli jalgadele lihast ja ülakehalt rasva ära. soovitasin jõusaalis põhirõhk jalgadele (et tuleks sinna lihas) ja ka natuke ülakehale (et ei tuleks nii palju lihast). sellega ka ei pidanud silmas rasvapõletust, sest, nagu erxs11 juba ütles, rasvapõletus toimub eelkõige aeroobsega.

nende rasvade mittesöömise kohapealt veel, et mitte rasvu ei tule vältida (va loomsed), vaid süsivesikuid maha võtmisel. rasvade ja valkude kogused jäävad paika, süsiv tuleb alandada. jälgi, et saad 1xkehakaalu kohta rasvu ja 1,5xkehakaalu valke.

sirtsu
    Member

Aitäh barbell et panid minu küsimust tähele ja vastasid sellele

No ma arvan, et ikkagi ülakeha tuleks ka treenida paraja mahuga. See aitab ka rasva põletada, kui teha pikki seeriaid ja intensiivselt.

Või kardate, et ülakeha lihsakond hakkab kasvama nagu umbrohi, millest lahti ei saa?

Autor
    Postitused
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.