Skip to main content

Treeningu alustamine?

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Treeningu alustamine?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    mikk144
    Member

Tere!

Selline lugu siis, et olen ise 20-aastane aastane tüüp ja pole nagu otseselt kunagi trenni teinud.

Nüüd olen nagu mõelnud, et võiks väikene lihaskiht olla. Pigem ajan taga seda nn visuaalset ilu, kuna tervisega otseselt nagu midagi mäda pole (ei tunne ennast nõrgana). Olen lihtsalt kuulnud, et neid kavasid on mitmeid: üks treeningu-laad on pigem tervise parandamiseks ja teine väliseks lihas”pumpamiseks”? Seda viimast ajakski taga.

Ma ei pea üldse silmas seda, et ma mingisugust suurt lihasmassi saaks, vaid lihtsalt silmadele kenama välimuse.

Hetkel olen selline peenikese kondiga ja võiks veidike massi rohkem peal olla.

Sooviks siis igast nn vihjeid, kuidas alustada: söömine, treeningkava (st kaudselt mõned harjutused) jne..

Aitäh!

Siit saad sa palju variante – ei saa öelda et need valed kõik oleksid aga trennis ei olegi ainuõiget teed.

Soovitan sul mõnda paremasse saali minna ja konsulteerida treeneriga.

Bulletproof
    Member

toitumise kohta leiad palju infi otsingust ja artiklitest. sama ka treeningu kohta. loe ja uuri

Istuv Sõnn
    Member

Tervis ja välimus on enamasti väga seotud. Kui tahad trenni tulemusi silmailuks, ei pääse mööda ka tervislikkusest. Et Sa ei peaks oma ettevõtmises pettuma, uuri asja väheke omal käel ja tee selgeks, mil määral oled valmis end pühendama. Kui hakkad niisama vehkima, tuleb peagi tüdimus ja lööd käega. Põhjalikumalt asja uurides näed aga, kui palju huvitavaid võimalusi Sul on. Tegelikult ei saa teised Sind nullpunktist edasi aidata. Algteadmised leiad siit niigi. Loe Indrek Otsuse teost “Kulturism & Fitness”, seal on kõik väga selgelt ja kokkupakitult olemas. Sealt edasi saad juba nõu küsida.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.