Skip to main content

Treeningtsüklid

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Treeningtsüklid

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    aggressive
    Member

Ma olen mõelnud mitu korda, et kas peab läbi tegema kõik treeningtsüklid, et lihas normaalselt areneks `? (jõutsükkel, massitsükkel ja reljeef)

Siiamaani ainult teinud ainult põhimõtteliselt massitsüklit, kas sellest võib ka tingitud olla aeglane lihaskasv ?

matjusm
    Member

Ma olen mõelnud mitu korda, et kas peab läbi tegema kõik treeningtsüklid, et lihas normaalselt areneks `? (jõutsükkel, massitsükkel ja reljeef)

Siiamaani ainult teinud ainult põhimõtteliselt massitsüklit, kas sellest võib ka tingitud olla aeglane lihaskasv ?

Need piirid tsüklite vahel ei ole alati nii konkreetsed et sa teed kas ainult ühte või teist. Jõud ja mass käivad käsikäes sest suurem lihas on ka tugevam lihas.

Igal juhul kui lihaskasv on aeglane olnud siis ma kahtlustan et sa lihtsalt ei söö piisavalt. Milline su treeningkava praegu välja näeb?

Bulletproof
    Member

Kui massitsükkel ja lihaskasv ei käi käsikäes, siis tuleb vaadata toitumine üle nagu eelkõneleja juba soovitas.

smack
    Member

Mis su jõunäitajad on?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.