Skip to main content

Treeningpaigad Tartus

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » Treeningpaigad Tartus

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    agent
    Member

Tere, lähiajal siirdun Tartusse. Põhjuseks on õpingud Tartu Ülikoolis.

Olen trenni teinud juba aastaid ega taha pooleli jätta. Uurisin ülikooli kodulehel pakutavaid võimalusi, aga need kipuvad kalliks jääma. Kas oleks mingi alternatiiv olemas, kus oleks võimalik soodsama hinna eest (või tasuta) trenni teha. Oleks abi eest tänulik.

taf
    Member

kle mees, tasuta võid siin ilmas vaid peksa saada ainult <_<“>

UT pakub ikka kõige soodamaid võimalusi Tartu linnas jõusaalitreeningutega tegelemiseks! Teadmiseks sulle niipalju, et ülikooli õpilasena peaks sul olema võimalus end harrastussportlasena kirja panna. Ma nüüd hinda küll ei mäleta, kuid ühe semestri peale oli üpris sümpaatne summa, võrreldes teiste kohtadega.

Creek
    Member

MV spordiklubis pidi olema parim hinna ja kvaliteedi suhe.

shreku
    Member

MV spordiklubis pidi olema parim hinna ja kvaliteedi suhe.

Seal jah suht odav võrreldes teistega. Kõik vajalik samas on olemas. Ise seal nüüd juba aasta treeninud.

tomster
    Member

Kui ajad odavat hinda taga, siis hetkeseisuga ei tea ma küll Tartus ühtegi kohta, mis suudaks TÜSKi treeningkohtadega võistelda.

Praegu tuleb odavatest kohtadest meelde veel vaid Tartu Turu tänava spordikool, kus tudengile maksab jõusaali külastus 20.-/h. Kuid kuna too saal on mõeldud siiski spordikooli kasvandikele, siis jääb seal sisustuse poole pealt kõvasti vajaka, hantlitest rääkimata.

PS: Sügisel avatakse Tartus annelinnas A Le Coq`i Spordihoone, kuhu teadupoolest on ka jõu-ja tõstesaal planeeritud. Jääb vaid loota, et seal piletihindu lakke ei tõsteta.

AA
    Member
    jrx
    Member

tropic on kallis.

Ülikool kõige odavam. Ega mingi muu ala sportlane ei ole? Tean inimesi, kes väga väikese raha eest käivad TÜ maadluses ja siis saavad jõusaale tasuta kasutada…

TANK
    Member

Mina käin tasuta ülikooli jõusaalides…

samuti käime vähiga veel sõjakooli saalis…

nii et saab ikka tasuta ka siin ilmas üht teist.

V.K
    Member

oskab keegi öelda kuna krt see uus spordikompleks annelinnas valmis saab?

agent
    Member

Tänud abi eest. Uurisin antud linke ja spordiklubisid. <_<“>

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.