Skip to main content

Treeningpäevade vahe

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Treeningpäevade vahe

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Motop
    Member

Tere,

teen kangiga biitsepsit ja triitsepsit. Kas jõu ja lihasmassi kasvatamiseks peaks iga päev harjutusi tegema või oleks kasulikum kui lihased saaksid 48 tundi või rohkem puhata? Milline oleks optimaalne aeg?

edu ja jõudu

motop

rewo
    Member

minu arvates oleks minimaalne aeg 48 tundi. kaks päeva järjest ühte lihasgruppi teha on lihasele liig. Soovitav aeg oleks minu arvates sinna 72-e tunni kanti.

Raivo Piiber
    Member

nuh, eks see sõltu lihasmassist ka, mida suurem, seda kauem, reeglina siiski alla 72 tunni ei soovitaks.

MEE
    Member

ma loen ja imestan. Mehed soovitavad nagu oleks vanad profid.alla 72h pole soovitav? St et üle 2-3 korra nädas trenni teha ei tasu v? komöödia <_<“>

Raivo Piiber
    Member

to enemey – loe hoolega, vana proff, jutt on ühest lihasgrupist, mitte trennist üldse.sa teed biitsepsit kaks päeva järjest või?või vähemalt üle päeva? <_<“>

M.M.
    Member

Üldjuhul pole mõtet ühte lihasrühma treenida tihemini kui 3 korda 2 nädala jooksul, see oleks kõige optimaalsem treening tagamaks lihasekasvu ja jõu suurenemist. Iseasi on spets. treening võistlusteks valmistumisel ja mõne lihasgruppi järeleaitamises või hoopis mingil kolmandal põhjusel.

Motop
    Member

suur tänu. Proovin pakutud lahendused läbi ja vaatan mis paremini sobib.

edu ja jõudu kõigile.

motop

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.