Treeningpäevad
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Treeningpäevad
- This topic has 14 replies, 7 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Xero.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 16, 2009 at 3:46 p.l. #16259
Infinity
MemberKas on vahet, kui ma treenin teisip, neljap, laup või treenin teisip. reede, pühap? või siis teisip nt selja päev, siis reedel rind ja laup kohe jalg? on mingit vahet kah nendel päevadel, kui ma nii teen?
jaanuar 16, 2009 at 10:23 p.l. #180060matjusm
MemberSeni puuduvad teaduslikud tõendid selle kohta, et kalender mõjutab lihaskasvu.
jaanuar 19, 2009 at 6:46 p.l. #180381Pajulapoiss
MemberMul selline kava, oma peaga panin kokku, andke nõu
Esmaspäev- Rind, Triitseps, kõhusirglihased
Teisipäev- Selg, õlg, biitseps, küljelihased
Neljapäev- Rind, Triitseps, kõhusirglihased
Reede- Selg, õlg, biitseps, küljelihased
Andke nõu, millega koos oleks õige biici millega triici teha. kas sirg ja külje lihased eraldi päevadel hea idee?
Ma ei taha jalga teha eriti. Kas taastumisaeg on piisav jne. lisage oma mõtted siia.
jaanuar 19, 2009 at 7:09 p.l. #180387timo116
MemberMiks sa jalgu siis teha ei taha??? Küki peaks just sisse panema, kuna kükk tõstab testosterooni taset ja hõlmab kuni 80% lihastest üle kogu keha…Ja kas sul on selja päeval Jõutõmme ka sees?
jaanuar 19, 2009 at 7:17 p.l. #180395Pajulapoiss
MemberSelle pärast ongi, mul ala seljaga väike jama, jõutõmme ja kükk tooks valu hetkega tagasi;D
Praegu teen alaseljale seljasirutajal, viimasel ajal juba tunne parem.
Varsti peaks lisama kavasse, on ideid mis päevale panna?
jaanuar 19, 2009 at 7:27 p.l. #180399timo116
MemberSelle pärast ongi, mul ala seljaga väike jama, jõutõmme ja kükk tooks valu hetkega tagasi;DPraegu teen alaseljale seljasirutajal, viimasel ajal juba tunne parem.
Varsti peaks lisama kavasse, on ideid mis päevale panna?
siis peaks ikka selga hoidma jah, kui terveks saab, pole mõtet vigastusega piinata väga, kuigi võiksid väikese raskusega äkki proovida mis valu ei tee või nii, aga ise teen nii…
esmasp. rind, biits, triits, trapets…
teisip. Kükk(jalad) , tõmme, õlad..
kolmap. ülaselg põhjalikult, trapets, kõht, biits, triits…
neljap. Rind, alaselg…
jaanuar 19, 2009 at 7:32 p.l. #180401Pajulapoiss
Membersiis peaks ikka selga hoidma jah, kui terveks saab, pole mõtet vigastusega piinata väga, kuigi võiksid väikese raskusega äkki proovida mis valu ei tee või nii, aga ise teen nii…esmasp. rind, biits, triits, trapets…
teisip. Kükk(jalad) , tõmme, õlad..
kolmap. ülaselg põhjalikult, trapets, kõht, biits, triits…
neljap. Rind, alaselg…
ainult 1kord nädalas kõhtu? See midagi ei tee kui ma iga päev mingit kõhuosa teen?
jaanuar 20, 2009 at 5:43 p.l. #180562Pajulapoiss
MemberTahaks veel teada et mitu kordust ja mitu seeriat peaks tegema et saada suuremad musklid? noo nagu Kulturistid.
jaanuar 20, 2009 at 6:54 p.l. #180580mc-getostyle
MemberMul selline kava, oma peaga panin kokku, andke nõuEsmaspäev- Rind, Triitseps, kõhusirglihased
Teisipäev- Selg, õlg, biitseps, küljelihased
Neljapäev- Rind, Triitseps, kõhusirglihased
Reede- Selg, õlg, biitseps, küljelihased
Andke nõu, millega koos oleks õige biici millega triici teha. kas sirg ja külje lihased eraldi päevadel hea idee?
Ma ei taha jalga teha eriti. Kas taastumisaeg on piisav jne. lisage oma mõtted siia.

KIndlasti ei soovita teha sul õlga teisipäeval ja rinda kohe peale seda neljapäeval sest õlad ei taastu ära.
jaanuar 20, 2009 at 7:15 p.l. #180584timo116
Memberainult 1kord nädalas kõhtu? See midagi ei tee kui ma iga päev mingit kõhuosa teen?mulle ei meeldi kõhtu teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei ole mõtet nii, tee korraga vast läbi…jaanuar 26, 2009 at 8:26 p.l. #181425Pajulapoiss
MemberKIndlasti ei soovita teha sul õlga teisipäeval ja rinda kohe peale seda neljapäeval sest õlad ei taastu ära.Mis jama on siis? Õlga läheb vaja et suruda?
Siis teeks Teisip. rohkem selga ja reedel õlga?
jaanuar 26, 2009 at 8:59 p.l. #181430Xero
MemberSeni puuduvad teaduslikud tõendid selle kohta, et kalender mõjutab lihaskasvu.Aga kas selle kohta kah puuduvad tõendid et ei mõjuta lihaskasvu?
Sellel pole muidugi mingit vahet, mis nädalapäevaga trenni alustad, vahe on sees siis kui vähemalt 48h on lihasel taastumisaega.
veebruar 26, 2009 at 6:53 p.l. #150958Infinity
MemberÕlga rinnapäeval oleks normaalne teha? SIis taastuks ära? Peale rinnapäev mul jalapäev ning siis seljapäev. Ja peale seljapäeva rinnapäev uuesti. Praegu mul rind ja õlg erinevatel päevadel. Et oleks mõtekas viia õlg rinnapäevale ja triits seljapäevale?
veebruar 26, 2009 at 7:28 p.l. #149569Jarmo Oberst
MemberÕlga rinnapäeval oleks normaalne teha? SIis taastuks ära? Peale rinnapäev mul jalapäev ning siis seljapäev. Ja peale seljapäeva rinnapäev uuesti. Praegu mul rind ja õlg erinevatel päevadel. Et oleks mõtekas viia õlg rinnapäevale ja triits seljapäevale?Tee neljaks jaotatud kava parem, lihtsam jagada. Õlga rinnapäeval ? Noo teha võib ikka ju, aga kui eraldi päeval teha siis saavad õlad suurema koormuse. Peale seljapäeva (kus sa tahad teha triitsepsit) on sul rinnapäev. Kas sa ei arva, et siis ikka rind kannatab ? Jaotada võiksid nii näiteks:
Rind+triitseps
Jalg
Õlg+trapets
Selg+biitseps
veebruar 27, 2009 at 4:39 p.l. #148783Infinity
MemberEI ole võimalik 4 korda käida. Füüsiliselt ei jõua lihtsalt. Teine trenn vajab ka tegemist. (võrkpall) Teen siis triits, õlg, rind ? ja seljapäev selline lahjem, selg, biits ja trapets..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.