Ega keegi oskaks omast käest öelda mõnda head paraja suurusega treeningmatti, mis oleks eelkõige mõeldav kodukasutuseks kõiksuguste vigurliikumiste või mis iganes kukkumiste harjutamiseks?
Teretulnud ka kõiksugused lingid E-poodidele või spordipoodide kontaktandmetele, kus valikuks leiaks ka matte vaadata.
Eelistatud matt ei tohiks olla liigse pehmendusega, kuhu sisse vajuda kui peal lamada.
Ma tean, et selline ideaalne matt on laskesuusatajatel kui nad talvel maast lasevad siis nad viskavad selle peale pikali.
Olen ise seda proovinud ning sellest paremat ei ole näinud ega tundnud.
Kurvastuseks ei tea ma kust neid saada võiks. Kindlasti kui sa nendega ühendust võtad, oskavad nad sulle soovitada kuhu minna vms ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma tean, et selline ideaalne matt on laskesuusatajatel kui nad talvel maast lasevad siis nad viskavad selle peale pikali.
Olen ise seda proovinud ning sellest paremat ei ole näinud ega tundnud.
Kurvastuseks ei tea ma kust neid saada võiks. Kindlasti kui sa nendega ühendust võtad, oskavad nad sulle soovitada kuhu minna vms ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Eks mati ülesandest järeldades võib tollega nii mõndagi peale hakata ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>