Skip to main content

Treeningkoormuste omavahelised suhted harjutustel

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Treeningkoormuste omavahelised suhted harjutustel

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    T.M.
    Member

Teema selgituseks. Juhul kui võtame a la lamades surumise aluseks, siis mitu protsenti sellest ideaaljuhul moodustab küünarvarte kõverdused kangiga althaardes jne

Muidugi ei ole universaalseid printsiipe, kuid mingil üldjuhul peaks nad enam vähem siiski kehtivad olema.

T.M.

crasher
    Member

Tohho, mis probleemid painavad inimesi kell 3 öösel!!!

pumper
    Member

Seost ei eksisteeri harjutuste õige sooritamise korral.

markoki
    Member

Pakun, et kõik inimesed on väga erinevad. Võibolla võib sarnase seose leida inimestel, kes pole kunagi trenni teinud. Aga mul tekkis väike huvi ja teeks sellise uurimuse.

Kes viitsib saatke mulle sõnum ja ma panen mingi aja pärast uurimustöö üles. Kuna paljusid liigutusi tehakse trennis tegelikult vaid lihase arendamiseks ja seerias 10korda, siis lihtsalt pange oma 10 korra raskus.

1.Küünarvarte kõverdamine kangiga (10 korda, kangi raskus)

2.Lamades surumine kangiga (10 korda, kangi raskus)

3.Hantli/kangi ette tõste, õlalihasele (10 korda, kaks hantlit kokku või kangi raskus)

4.Kükk (10 korda, kangi raskus)

5.Vanus (võib olla on raskuste suhe vanusest sõltuv)

T.M.
    Member

Loodan, et küsimus oli arusaadav. Tore oleks kui keegi saaks treeningraskuste omavaheliste suhete koha pealt aidata ntx kuidas küki raskus suhtub lamades surumise omasse jne.

Nagu enne mainisin pole olemas universaalseid printsiipe, samas eksisteerib teaduslike uuringute tulemusel saadud statistiline keskmine. Jaan Loko kulturism II toob mõnede jõunäitajate omavahelised suhted välja, kuid sooviks rohkem informatsiooni antud teema kohta.

PS võimalusel palun mitte segast peksa

markoki
    Member

Nagu enne mainisin pole olemas universaalseid printsiipe, samas eksisteerib teaduslike uuringute tulemusel saadud statistiline keskmine.

PS võimalusel palun mitte segast peksa

Sa vastasid oma küsimusele ju ise ära. Pole sellist olemas.

Kuna iga lihas liigutab erinevat liigest, siis ei saa nad olla omavahel ka tulemuse poolest seotud. Oleneb kuidas on sünnipäraselt lihased liigese külge kinnitunud (võib erineda ka erinevate liigeste puhul, ühel inimesel). Statistiline keskmine ka valetab, kuna palju on neid inimesi, kes suruvad rohkem kui kükivad (normaalselt peaks olema vastupidi). Lihtsalt kükki treenitakse vähem. Natuke õigem on statistika, kui vaadata jõutõstjate tulemusi ja neid võrrelda. Võta ette endale rekordite tabel ja sealt saadki suhtarvu kätte, mis oleks normaalne, kui selline asi eksisteerib.

Minu statistika jääb tulemata, kuna ainult 1 inimene on sellele reageerinud.

Lisatud:

Mingi lahenduse ma siiski leidsin, kuid …. Pilt

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.