Treeningkava koostamine alagjale
- This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 19 years, 7 months tagasi by
smack.
-
AutorPostitused
-
aprill 17, 2006 at 12:56 p.l. #7381
testuser3
MemberNiisiis, olen 18a, kaal u 60Kg.
Oleks soov siis saada ühtlasi vormi kui kaalus juurde.
Kuna niisama istudes söögiisu jne pole, oleks vast jõutrenn selle parim tekitaja (ei hakka ju õlut jooma seepärast).
Eelmine suvi sai pea iga päev 7km metsajooksu tehtud, aga ei ütleks et see midagi arendanud oleks. (Noh, augustis oli 7km juba selline jooks mis nahka märjakski ei võtnud, juuni alguses pidin teel 3 korda puhkama)
Kodus on suur õu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , hunnik pakke ja metallvarras (idee?)2 kg hantlid (ärge naerge, need olid kunagi rühi parandamiseks kõhuli olles ette sirutamiseks). Ja mingid liivakotiksed paarikilosed, mis jalgade ümber käivad.
Päris kasin varustus ühesõnaga, jõusaali jaoks praegu krabisevat pole.
Ehk oleks võimalik midagi kokku klopsida, kätekõverdused, lõuatõmbed, jnejne
Jooks võib kül südant jne tugevdada, aga kaalust ta nüüd vaevalt juurde annab (
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) ja lisaks võtab aega (~35 min-7km)Jõutrenn oleks vast siis kõige mõistlikum.
Ja veel ,kas on ka mingit odavamad toidulisandit mis nn. ruttu paksuks teeb? Ilma füüsilise koormuseta?
Aitäh.
aprill 17, 2006 at 2:50 p.l. #80449active88
MemberTead – mul oli sama jama: võimaliklult kiiresti “laiemaks” saada. Koormava trenni (eriti jooksu) tegemine arendab küll lihaseid, kui selleks, et laiemaks saada on vaja ka energeetilist baasi. Minul ka polnud söögiisu. Kuid “laiemaks” minemise kõige peamine soodustaja on see, et tuleb süüa rohkem kaloreid, kui sa neid jõuad ära kulutada. Mina hakkasin treeneri soovitusel pidama nn “söögi-päevikut”: tuli paika panna 4 (mina panin 5) põhisöögikorda päevas ja nende vahele näksisin üht-teis juurde ka. Toitumine tuleb ühtlaselt päeva peale laiali jaotada kindlatele kellaaegadele. Paremaks juhendamiseks äkki oskad oma kehamassiindeksit öelda?
aprill 17, 2006 at 3:09 p.l. #80454testuser3
Memberindeks on 18.52 kg/m2
juuli 1, 2006 at 7:47 e.l. #87014Creek
MemberNiisiis, olen 18a, kaal u 60Kg.Oleks soov siis saada ühtlasi vormi kui kaalus juurde.
Kuna niisama istudes söögiisu jne pole, oleks vast jõutrenn selle parim tekitaja (ei hakka ju õlut jooma seepärast).
Eelmine suvi sai pea iga päev 7km metsajooksu tehtud, aga ei ütleks et see midagi arendanud oleks. (Noh, augustis oli 7km juba selline jooks mis nahka märjakski ei võtnud, juuni alguses pidin teel 3 korda puhkama)
Kodus on suur õu
, hunnik pakke ja metallvarras (idee?)2 kg hantlid (ärge naerge, need olid kunagi rühi parandamiseks kõhuli olles ette sirutamiseks). Ja mingid liivakotiksed paarikilosed, mis jalgade ümber käivad.
Päris kasin varustus ühesõnaga, jõusaali jaoks praegu krabisevat pole.
Ehk oleks võimalik midagi kokku klopsida, kätekõverdused, lõuatõmbed, jnejne
Jooks võib kül südant jne tugevdada, aga kaalust ta nüüd vaevalt juurde annab (
) ja lisaks võtab aega (~35 min-7km)Jõutrenn oleks vast siis kõige mõistlikum.
Ja veel ,kas on ka mingit odavamad toidulisandit mis nn. ruttu paksuks teeb? Ilma füüsilise koormuseta?
Aitäh.
Hakka siis treenima oma kehamassiga (kätekõverdused, istessetõusud, lõuatõmbamised), tuleb palju soodsam proovi netis leida erinevaid harjutusi.
Ja arenendes lisa raskusi ka.
juuli 1, 2006 at 8:27 e.l. #87015jrx
MemberMis linnas või kuskandis sa oled?
Lisaks tavalistele kätekõverdustele asjadele on hunnikute viisi igasuguseid lahedaid harjutusi:)
juuli 2, 2006 at 2:13 p.l. #87050smack
MemberKle kuidas sul inglise keele oskusega, kuna tean ühte lehekülge, kus kodus treenimise artikleid on lõputult palju.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.