Skip to main content

treeningkava koduste vahenditega

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » treeningkava koduste vahenditega

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Andi01
    Member

Tere!

Olen mõnda aega koduste vahenditega treeninud. Küsimus selles et kui mul on kava jaotatud kahe päeva peale: trenn, puhkepäev, trenn, puhkepäev,trenn jne. Kuidas oleks lihasgrupid kõige õigem ära jaotada et milliseid lihaseid samal päeval teha. Kas on parem kui teen rinda,õlga ja kõhtu ühel päeval ja käsi, selga ja jalgu teisel päeval või kuidas oleks õigem?

Tänud

Jarmo Oberst
    Member

Tere!

Olen mõnda aega koduste vahenditega treeninud. Küsimus selles et kui mul on kava jaotatud kahe päeva peale: trenn, puhkepäev, trenn, puhkepäev,trenn jne. Kuidas oleks lihasgrupid kõige õigem ära jaotada et milliseid lihaseid samal päeval teha. Kas on parem kui teen rinda,õlga ja kõhtu ühel päeval ja käsi, selga ja jalgu teisel päeval või kuidas oleks õigem?

Tänud

Tööriistade alt võta treeningkavad ja vali endale sobiv jaotus, seal samuti harjutustepank kus saad näha erinevaid harjutusi.

daemonium
    Member

Tere!

Tänud

Seleta lahtii mõiste kodused vahendid.

Mida see sinu puhul tähendab

Andi01
    Member

Treeningkavade all on saalikavad. Põhilised vahendid on hantlid, nendega saab päris palju teha aga tahakski teada seda et mis harjutusi oleks kõige otstarbekam samal päeval teha. Näiteks: kas on parem kui teen õlga ja rinda, biitseptsit ja triitseptsit samal päeval. Ühesõnaga mis harjutused sobiksid kõige paremini samasse päeva.

Capricorn
    Member

Algaja vabaraskustega kava: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=27

Seal on ainult hantlite ja kangiga tehtavad harjutused. Kui kangi pole, ju siis ei tee neid või teed raskete hantlitega või sangpommidega vms.

Istuv Sõnn
    Member

Millised treeningvahendid Sul kodus kasutamiseks on?

Andi01
    Member

Kodus on olemas hantlid.

Jarmo Oberst
    Member

Kodus on olemas hantlid.

Ja hantlid on kui rasked ja kas on ka reguleeritavad ?

Andi01
    Member

Hantlid on reguleeritavad, ühele hantlile on võimalik panna kuni 25 kg.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.