Treeningkava jaotus vajab ülevaatamist
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Treeningkava jaotus vajab ülevaatamist
- This topic has 10 replies, 6 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
Mr.Y.
-
AutorPostitused
-
veebruar 20, 2006 at 2:00 p.l. #6743
Mr.Y
MemberEdit:
1. Rind, kõht (15 + 9) (Surumine horisontaalil, kaldpinnal, pullover, lendamine hantlitga)
2. Selg, säär (15 + 9) (Lõuatõmbed, tõmbed kangiga, tõmbed plokil, tõmbed hantlitega)
3. Reie esi ja tagaosa (15 + 9) (Kükk, jalapress, etteasted/käärkükk, säärte sirutused)
4. Biitseps, Triitseps, Käsivars (9 + 9 + 6) (B ja T baasharjutused igale peale)
5. Õlg, trapets, kõht (15 + 6 + 6)(Surumine, lendamised, tõmbed lõuani, õlakehitused)
6. Vaba
7. Vaba
Mida sellisest splitist arvate?
veebruar 20, 2006 at 2:07 p.l. #71790PulseR
MemberMa tahaks teada, et kui palju sul siis on plaanis teha seeriaid ja kordusi?’
Ma olen teinud mitmeid 4ks jaotatud kavu ja normaalse intensiivsuse juures ei ole eriti üle tunni treening kestnud..
veebruar 20, 2006 at 2:31 p.l. #71797Mr.Y
MemberNojah, see intensiivsus on teine asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Natuke üle tunni jõuab jah isegi tehtud, aga ma mitmetest bodybuilding.com artiklitest lugenud välja, et treening ei tohiks üle 45 min kesta, et siis juba mingi aine on kehal otsas, et hakkab juba lihaskudesid ise lagundama vms (nii sain aru). Seega tahtsin jaotada 5ks, et tuleksid lühemad treeningud, aga jäin jaotusega hätta.
veebruar 20, 2006 at 5:57 p.l. #71817ylbort
Membermina sinu asemel jätaks selja ja õla erinevatele päevadele. ei näe mingisugust mõtet niimoodi jupitada.
selja päeval tee ka alaselga ja õlapäeval trapetsit.
veebruar 20, 2006 at 6:48 p.l. #71820kriskoixx
MemberSiin ka selline teema: http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=4300
Äkki sobib sulle selline variant (6 harjutust iga päev):
1. Selg, õla tagaosa, trapets (4+1+1)
2. Rind, kõht, (4+2)
3. Reie esiosa, reie tagaosa. (3+3)
4. Biits, säär, kõht (3+2+1 või 2+2+2)
5. Õlg, triitseps (3+3 või 4+2)
veebruar 21, 2006 at 6:10 p.l. #71972Mr.Y
MemberMõtlesin uue jaotuse välja, kõik päevad u ühe pikkused, mulle tundub et ükski lihas ei saa liiga palju koormust, sest säär vist ei saa ju vatti kükkide tegemisel (saab ka valusate säärtega teha) ?
Seeriad on umbkaudsed, suurele lihasele üle 15 raudselt ei tee kunagi, väiksele mitte kunagi üle 9. Aga mida muidu arvate, kas päevad sellises järjekorras sobivad?
1. Rind, kõht (15 + 9) (Surumine horisontaalil, kaldpinnal, pullover, lendamine hantlitga)
2. Selg, säär (15 + 9) (Lõuatõmbed, tõmbed kangiga, tõmbed plokil, tõmbed hantlitega)
3. Reie esi ja tagaosa (15 + 9) (Kükk, jalapress, etteasted/käärkükk, säärte sirutused)
4. Biitseps, Triitseps, Käsivars (9 + 9 + 6) (B ja T baasharjutused igale peale)
5. Õlg, trapets, kõht (15 + 6 + 6)(Surumine, lendamised, tõmbed lõuani, õlakehitused)
6. Vaba
7. Vaba
Kirjutasin olulisemad harjutused välja, mis mõjutavad mingil määral ka teisi lihasgruppe. Nädalavahetusel võiks aeroobset teha, aga kumb oleks kasulikum kas L ja P mõlemal u 30 minutit, või ainult P ja 45-60 minutit, sel juhul laupäev oleks täielik puhkuse päev?
Hinnake viiepalli süsteemis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2006 at 6:13 p.l. #72208ylbort
Membermina teen täpselt sama kava aint jala päeval teen säärt ka.
iseenesest on see kava massi jaoks kõige parem minu puhul.
seega 5 pallisüsteemis loomulikult 5+
ainult see 2 päeva puhkust jutti ei ole võibolla kõige parem.
ise teen tavaliselt siis kas 2 või 3 päeva tagant puhkuse, nii et nädalas teen kõik lihased ilusasti korra läbi.
veebruar 23, 2006 at 6:38 p.l. #72212Mr.Y
MemberMuidugi oleks parem vahepeal puhkus teha, aga kuna saal on avatud ainult E-R siis ma ei saa nädalavahetusel treenida. Ootan veel arvamusi, sest siis olen kindlam et jaotus sobib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eelmise posti aeroobse küsimusele tahaks ka vastust, või pole vahet sel kuidas teen?
veebruar 24, 2006 at 6:40 e.l. #72252ROtter
MemberMõtlesin uue jaotuse välja, kõik päevad u ühe pikkused, mulle tundub et ükski lihas ei saa liiga palju koormust, sest säär vist ei saa ju vatti kükkide tegemisel (saab ka valusate säärtega teha) ?Seeriad on umbkaudsed, suurele lihasele üle 15 raudselt ei tee kunagi, väiksele mitte kunagi üle 9. Aga mida muidu arvate, kas päevad sellises järjekorras sobivad?
6. Vaba
7. Vaba
Kirjutasin olulisemad harjutused välja, mis mõjutavad mingil määral ka teisi lihasgruppe. Nädalavahetusel võiks aeroobset teha, aga kumb oleks kasulikum kas L ja P mõlemal u 30 minutit, või ainult P ja 45-60 minutit, sel juhul laupäev oleks täielik puhkuse päev?
Hinnake viiepalli süsteemis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks päev jäta nädalas kindlasti puhkepäevaks. Samuti on väheefektiivne ainult üks kord nädalas aeroobne, peaks olema vähemalt kolm korda.
veebruar 24, 2006 at 6:53 e.l. #72253kaiv
MemberÄra jäta jooksu vaba(dele)le päev(dele)ale. Jooksu tee peale jõutrenni ~30min, kolm-neli korda nädalas!
veebruar 24, 2006 at 12:41 p.l. #72290Mr.Y
MemberAeroobset ei saa vahetult peale trenni teha. Enne trenni saaks, aga see pidi ära väsitama ja trenn kannatab, ka ei sobi. Hommikul ka ei jõua nii et trennipäeval saan teha ainult õhtul. Nt peale trenni teen sheigi, siis veel 1 toidukord ning kuskil 1-1,5 tundi peale seda aeroobne. Peale aeroobset väike süsivesikuboost ja hiljem veel väike kodujuustu-eine. Kas nii sobiks (u 3 tundi peale trenni) ?
Nädalavahetustelt oleks hea ära tõsta küll, praegu hommikupoole tehes on päev otsa väsimus peal. Kas kava kohta midagi viriseda pole, mida saaks parandada? Selle vahepealsete puhkuste peale olen mõelnud, isegi võimalik, kui saan võimaluse nädalavahetusel kodus treenida.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.