Treeningkava fitnessi lehelt
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Treeningkava fitnessi lehelt
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Acqua.
-
AutorPostitused
-
september 1, 2009 at 9:31 p.l. #18264
xxVoodooMagicxx
MemberKuidas suhtute fitnessis olevasse kavasse: “Edasijõudnute kava jaotatuna kolmeks(1)”?
Kas seda kava võiks ka teha päevaliselt E, K, R?
Kas sellise treeninguga saavutaks piisavad tulemused? No kulturistiks ma saada ei kavatse, lihtsalt norm tempos lihaseid suurendada ja jõudu arendada.
Mis vahe on kavadel, kui ühes on enamus asjad kolme ja teises nelja seerjalised?(võrdlen siis kõnealust kava kavaga: “Edasijõudnute kava jaotatuna kolmeks(2)”
september 2, 2009 at 6:19 e.l. #216828krut949
Memberkavas 2 treeningmaht suurem. pead olema veelgi treenitum. kui kulturistiks saada ei kavatse, siis vast ei tohiks “häda teha”, kui teed seda E, K, R. mõned teooriad väidavadki, et lihas peaks saama nädala puhata enne uut trenni. treenin ise suhteliselt samamoodi 3 päeva nädalas ning ei saa väita, et arengut pole. hetkel olen 95 kilo, rind 113, õlavars 41, vöö 88, reis 64 säär 40 cm. alustasin palju tillukesemana…
september 2, 2009 at 6:47 e.l. #216838Lev
MemberKuidas suhtute fitnessis olevasse kavasse: “Edasijõudnute kava jaotatuna kolmeks(1)”?Kas seda kava võiks ka teha päevaliselt E, K, R?
Kas sellise treeninguga saavutaks piisavad tulemused? No kulturistiks ma saada ei kavatse, lihtsalt norm tempos lihaseid suurendada ja jõudu arendada.
Mis vahe on kavadel, kui ühes on enamus asjad kolme ja teises nelja seerjalised?(võrdlen siis kõnealust kava kavaga: “Edasijõudnute kava jaotatuna kolmeks(2)”
Minu meelest on nendes kavades, mis siin lehel on liiga palju harjutusi.( See on minu arvamus ). Ise treenin hetkel 3 korda nädalas ja iga nädal on progress tuntav( raskused tõusevad 2,5kg nädalas ja mõne harjutuse puhul isegi rohkem ).
Mina ise soovitaks sulle 3 korda nädalas treenida nagu sa just mainisid E,K,R. Süsteem ju lihtne…rind, selg, jalad.
Ma siis toon siia oma kava ka enam vähem.
E- Rind, selg, biits, triits
lamades surumine ja lõuatõmbamine vaheldumisi
kaldpingil surumine
biitseps kangiga ja prantsuse surumine vaheldumisi
K-Selg- biitseps, säär, reie tagumine
Säär kang põlvedel
Jõutõmme
biitseps ja reie tagumine masinal vaheldumisi
kõht
R- Jalad, õlg
Kükk ja säär vaheldumisi
Reie pealmine ja reie tagumine masinal vaheldumisi
svungimine
kõht
(mainiksin ära, et kõhtu ma teen nii kuidas jõuan ja iga trenn küll ei jõua, kuna olen juba nii läbi lõpuks. Ma ei hakkand siia kirjutama seeriaid ja korduste arvu kuna neid süsteeme on palju mida kasutada saab ja pole ühte ja õiget.)
Minu viimase kuu progress on selle kavaga päris nobe olnud
september 2, 2009 at 7:23 e.l. #216842ROtter
MemberMina ise soovitaks sulle 3 korda nädalas treenida nagu sa just mainisid E,K,R. Süsteem ju lihtne…rind, selg, jalad.Ma siis toon siia oma kava ka enam vähem.
E- Rind, selg, biits, triits
lamades surumine ja lõuatõmbamine vaheldumisi
kaldpingil surumine
biitseps kangiga ja prantsuse surumine vaheldumisi
K-Selg- biitseps, säär, reie tagumine
Säär kang põlvedel
Jõutõmme
biitseps ja reie tagumine masinal vaheldumisi
kõht
R- Jalad, õlg
Kükk ja säär vaheldumisi
Reie pealmine ja reie tagumine masinal vaheldumisi
svungimine
kõht
Loodan, et mu postitusest oli kasu. Edu!
See kava ei ole ka just kõige õnnestunum, kui päris aus olla.
september 2, 2009 at 2:16 p.l. #216891xxVoodooMagicxx
MemberLEV, päris hea kui nädalas 2,5 kilo otsa paned.
Mõtsin ise ka, et hakkan iga nädal raskusi muutma, lootes sellega lihasele konkreetsemalt saata sõnumi “arene” sõnumi “harju selle koormusega” asemel…
Tundub siis, et selle planeeringu ja kava järgi võib teha küll.
september 2, 2009 at 3:06 p.l. #216892zeal
Membermul oleks täpselt sama küsimus nende kavade kohta:D
september 2, 2009 at 5:38 p.l. #216913Acqua
MemberOlen ise seda kava juba mitmed head kuud kasutanud, alguses järgisin täielikult, nüüd olen endale natukene mugavamaks muutnud, kuid harjutused enamuses samad, kordused ja seeriad ka. Kasv on olnud väga hea, osaliselt ka seetõttu, et pole eriti pikalt veel jõusaalitrenniga tegelenud. Aga julgen seda kava küll 100% kolm korda nädalas treenijale soovitada. Aga kui vaja, ära karda harjutusi endale sobivamaks muuta, sellest kavast saab hea põhja võtta.
Igatahes on võimalik selle kavaga endale ilus keha voolida, ei ole kindel, kas selle Levi kavaga on, tundub puine
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.