Skip to main content

Treeningkava ainult hantlitega

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Treeningkava ainult hantlitega

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Maks111
    Member

Lugu selline, et tahaks nagu esmalt suveks vormi.Hiljem loomulikult edasi areneda.Tahaks ise kodus trenni alustada aga teadmistest jääb puudu.Teatavatel põhjustel, mis pole siinkohal olulised, ei saa ma jõusaalis käia.Otsisin siit foorumist ka vastuseid kuid päriselt oma küsimustele vastuseid ei saanud.

Probleem on nimelt selles, et olemas on ainult hantlid 2×25 kg, reguleeritavad.Kahjuks ei ole võimalust hetkel muud soetada ka.Vaatasin algajate kavasid ja leidsin, et enam-vähem saaks trenni teha aga küsin targematelt üle.Varasem kokkupuude on jõusaaliga olemas kuid see oli 8 aastat tagasi.Küsimused siis:

1.Millises järjekorras lihasgruppe treenida? Näit: Kunagi oli mul kava: Rind,Selg,Õlg,Biitseps,Triitseps,Jalad,Kõht.3x nädalas.Just selles järjekorras nagu nimetatud.

2.Harjutustepangast võin ju võtta küll harjutused kuid äkki keegi soovitaks millised on alguses parimad.Ja millises järjekorras.

3.Kui ei ole just väga suureks ettevõtmiseks, siis kas mõni siinsestest edasijõudnutest võiks panna kokku kava mis sobiks just nendele tingimustele, mis minul eksisteerivad (st 2x25kg hantlid).

4.Täpsustuseks võiks ju lisada ka, et olen 24 a. 174 cm pikk ja kaalun 81kg(parasjagu “õllekõhtu” <_<“> )

Loodan, et saan siit abi

AlanBStard
    Moderator

Kui koduste vahenditega harjutada vaja, siis Youtube’is on scooby1961 hulga häid koduste harjutuste videosid üles pannud.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.