Treeningkava
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Treeningkava
- This topic has 11 replies, 7 voices, and was last updated 15 years, 3 months tagasi by
Risto Uuk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 23, 2010 at 8:47 e.l. #22241
zxcvb
MemberVõtsin siis kasutusele fitnessi treeningkava, muutes seda natuke. Tahaks teada, kas lihas ikka ära taastub.
Kava: 1. päev – Rind, Biitseps, Triitseps, Kõht (1)
2. päev – Õlg, selg, kõht, alaselg (2)
3. päev – Jalad (3)
Esimene nädal
E 1
T 2
K Vaba
N 3
R 2
L 1
P Vaba
Teine nädal
E 2
T 1
K Vaba
N 3
R 1
L 2
P Vaba
Kahjuks teisiti ei ole võimalik, sest mul ka teised trennid.
oktoober 23, 2010 at 9:00 e.l. #280127jrx
MemberTaastumine ei sõltu mitte päevadest ja lihasgruppidest ainult:) Harjutuste hulk ja kasutatavad raskused-kordused on ka ikka päris oluline tegur:P
oktoober 23, 2010 at 9:09 e.l. #280128zxcvb
MemberHmm selge. Ma uut teemat ei hakka tegema aga tahaks veel küsida, et pulloverit ja prantsuse surumist annaks millegi muuga asendada?
1. päev – Rind, Biitseps, Triitseps, Kõht
Surumine kangiga lamades
Surumine kangiga lamades kaldpingil
Lendamine hantlitega lamades
Ületõmme hantliga (pullover)
Küünarvarte kõverdamine kangiga scottipingil
Küünarvarte kõverdamine hantlitega istudes
Prantsuse surumine kangiga lamades
Triitsepsile ploki alla surumine seistes
Kõht
oktoober 23, 2010 at 9:34 e.l. #280138Kristjan-Johannes Konsap
MemberTaastumine oleneb muidugi peale treeningute sageduse ja lihasgruppide jaotuse ka sellest, kui kõvasti trennis pingutad ja kui suur on maht(seeriate arv) lihasele.
Pullover on üldse selline ebamäärane harjutus, kui võtad seda kui rinna alaosa harjutust, võid asendada nt trosside ristamisega või mõne teise negatiivse kaldega harjutusega.
Prantsuse surumist võid asendada näiteks lamades kitsalt kangi surumisega või mõne teise triitsaharjutusega, kus käed on kere suhtes risti.
oktoober 23, 2010 at 11:39 e.l. #280155matjusm
MemberVõtsin siis kasutusele fitnessi treeningkava, muutes seda natuke. Tahaks teada, kas lihas ikka ära taastub.Kava: 1. päev – Rind, Biitseps, Triitseps, Kõht (1)
2. päev – Õlg, selg, kõht, alaselg (2)
3. päev – Jalad (3)
Esimene nädal
E 1
T 2
K Vaba
N 3
R 2
L 1
P Vaba
Teine nädal
E 2
T 1
K Vaba
N 3
R 1
L 2
P Vaba
Kahjuks teisiti ei ole võimalik, sest mul ka teised trennid.
Ma arvan et sa peaksid panema biitsepsi teisele päevale ja liigutama õla esimesele päevale, muidu treenid samu lihasgruppe kaks päeva järjest mis ei jäta väga ruumi taastumiseks.
Hmm selge. Ma uut teemat ei hakka tegema aga tahaks veel küsida, et pulloverit ja prantsuse surumist annaks millegi muuga asendada?1. päev – Rind, Biitseps, Triitseps, Kõht
Surumine kangiga lamades
Surumine kangiga lamades kaldpingil
Lendamine hantlitega lamades
Ületõmme hantliga (pullover)
Küünarvarte kõverdamine kangiga scottipingil
Küünarvarte kõverdamine hantlitega istudes
Prantsuse surumine kangiga lamades
Triitsepsile ploki alla surumine seistes
Kõht
Annab ikka asendada sest miski ei sunni sind ühtegi konkreetset harjutust tegema (v.a kükk ja jõutõmme- need peavad igas kavas sees olema minu arvates). Isegi kui need harjutused täiesti välja jätta ilma millegagi asendamata pole midagi hullu sest su rind ja triitseps saavad juba piisavalt koormust.
oktoober 31, 2010 at 10:14 e.l. #280945zxcvb
MemberMillega ma pulloverit asendada võiksin ?
oktoober 31, 2010 at 10:32 e.l. #280947matjusm
MemberMillega ma pulloverit asendada võiksin ?Seda harjutust tee tavalise kangi, mitte Smithiga. Sama hästi võid sarnast liigutust teha hantli või mõne masinaga. Ning miks sa tahad nii kangesti pulloverit asendada? Kui sulle on see liigutus nii tähtis, siis lihtsalt tee seda. Aga kui sa ka ei tee, siis pole ka midagi hullu.
november 1, 2010 at 8:26 p.l. #281131Saaremaapoiss
MemberMa arvan et sa peaksid panema biitsepsi teisele päevale ja liigutama õla esimesele päevale, muidu treenid samu lihasgruppe kaks päeva järjest mis ei jäta väga ruumi taastumiseks.Annab ikka asendada sest miski ei sunni sind ühtegi konkreetset harjutust tegema (v.a kükk ja jõutõmme- need peavad igas kavas sees olema minu arvates). Isegi kui need harjutused täiesti välja jätta ilma millegagi asendamata pole midagi hullu sest su rind ja triitseps saavad juba piisavalt koormust.
Kükk küll igaas kavas olema ei pea.
Mina näiteks üldse kükkida ei saa,ega taha,minuarust nii ebamugav,selg ja 6lad nii haige
november 1, 2010 at 11:01 p.l. #281140daemonium
MemberKükk küll igaas kavas olema ei pea.Mina näiteks üldse kükkida ei saa,ega taha,minuarust nii ebamugav,selg ja 6lad nii haige
Ei,sul on kindlasti õigus.
Ja jõutõmme on üks igavesti vastik harjutus – pärast selg ja jalad haiged …
rinnalt surumine on väga vastik harjutus – rind pärast valus ja haige …
Jõusaal on jube koht üldse.Kang on nii suur ja raske …
ja pingutama peab …
pärast on nii kole ja paha ja valus …
ja tglt on ka voorumis postitamine niijuberaske – pärast su pisikesed näpukesed valutavad peale kohutavat pingutust …
ehk hoidud sellest edaspidi – oma tervise huvides,
november 2, 2010 at 9:31 e.l. #281173Risto Uuk
MemberEi,sul on kindlasti õigus.Ja jõutõmme on üks igavesti vastik harjutus – pärast selg ja jalad haiged …
rinnalt surumine on väga vastik harjutus – rind pärast valus ja haige …
Jõusaal on jube koht üldse.Kang on nii suur ja raske …
ja pingutama peab …
pärast on nii kole ja paha ja valus …
ja tglt on ka voorumis postitamine niijuberaske – pärast su pisikesed näpukesed valutavad peale kohutavat pingutust …
ehk hoidud sellest edaspidi – oma tervise huvides,

Küki saab asendada ju jalapressiga. Kui inimene on nõus leppima sellega, et teeb harjutust, mis on võib-olla ebaefektiivsem kui mõni teine, siis see on ta enda teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 2, 2010 at 10:23 p.l. #281266daemonium
Member
Küki saab asendada ju jalapressiga. Kui inimene on nõus leppima sellega, et teeb harjutust, mis on võib-olla ebaefektiivsem kui mõni teine, siis see on ta enda teha.
november 3, 2010 at 5:52 e.l. #281273Risto Uuk
MemberPõhiharjutusi ei saa asendada,eriti veel algajate jaoks.Aga sa võid muidugi proovida.Viska jõutõmme,kükk ja rinnalt surumine kavast välja ja ole mõnus.Mul tõesti suva.
Ja näed, saabki! Kõike saab.
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)- You must be logged in to reply to this topic.