Treeningkava
- This topic has 4 replies, 3 voices, and was last updated 14 years, 9 months tagasi by
Killhoven.
-
AutorPostitused
-
aprill 12, 2011 at 7:28 p.l. #16897
zero000
MemberTere.
Olen jõusaalis käinud juba ligikaudu 5 kuud ja treeninud erinevate kavade järgi mis siin fitnessi lehel on, ning mõtlesin et teeks omale ise kava. Siin see kava siis nüüd ongi, ning sooviks teadjamate arvamusi selle kava jaotuse ja harjutuste kohta. Äkki mõne harjutuse välja vahetada efektiivsema vastu või mõni asi yldse ära jätta. Muidugi trenni algusesse tuleb soojendus umbes 1500m ergomeetil ja kahel päeval ka peale trenni 30 minutiline väntamine.
Treeningkava:
1.Päev – rind/biitseps
Lamades surumine kangiga
Surumine hantlitega pos kaldega pinnal
Lendamine
Biitsepstõsted kangiga seistes
Biitsepstõsted hantliga scotti pingil
Kontsentreeritud biitsepstõsted
2.Päev – Selg/trapets/kõht
Jõutõmme
Tõmme plokil ülalt ette/kuklataha
Tõmme vastu kõhtu kangiga kummargil
Õlatõsted kangiga
Istessetõus
Jalgade tõsted.
3.Päev – Õlg/triitseps
Käe tõstmine hantliga ette
Käe tõstmine hantliga küljele
Ettekallutatult hantlitega küljele
Enda üles surumine
Prantsuse surumine
Alla surumine plokksüsteemil
4.Päev – Jalad/kõht
Kükk
Kõhuli olles jalgade kõverdamine
Jõutõmme sirgete jalgadega
Pöiasirutused seistes trenazööril
Istessetõusud neg. Pinnal
Jalgade tõsted
aprill 12, 2011 at 7:44 p.l. #297150gmaster
MemberMuidu päris hea, aga õlale paneks ikka baasharjutused, military press, hantlite surumine, need ette ja küljele tõstmised on rohkem ilu pärast, viimistlemiseks, nagu öeldakse.
aprill 14, 2011 at 3:09 p.l. #297489Killhoven
MemberMuidu on jah enam-vähem va õlg. Tee nagu soovitati. Näiteks istudes hantlitega surumine, press ja silumiseks seistes lendamine.
aprill 14, 2011 at 6:15 p.l. #297537zero000
MemberKui ma teeks õllale alguses smithi peal istudes surumist ja kang ees, mitte kukla taga (mulle see asend ei sobi väga). teiseks siis hantlitega surumise, aga kas see hantlitega surumine peaks ka mingi väikse kaldega pinnal olema või sirge seljaga? Kolmandaks siis ettekallutades lendamine (tagaosale)?
Kuidas seda kava olek mõtekas teha, kas üle päeva või ntks oleks trenni päevad e, t, n, r ja puhkamiseks siis k, l, p? Eks see tuleb vist ise tunde järgi paika panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 15, 2011 at 11:36 e.l. #297667Killhoven
MemberKuidas need harjutused välja näevad, saad piiluda treenigkavade alt.
Kui ma teeks õllale alguses smithi peal istudes surumist ja kang ees, mitte kukla taga (mulle see asend ei sobi väga).Kui ei meeldi, võta teine harjutus.
teiseks siis hantlitega surumise, aga kas see hantlitega surumine peaks ka mingi väikse kaldega pinnal olema või sirge seljaga?“Surumine kangiga/hantlitega istudes eest” või “surumine trenazööril istudes üles”
Kolmandaks siis ettekallutades lendamine (tagaosale)?Võib ka kallutamata seistes sirgelt ehk “lendamine küljele hantlitega seistes”.
Kuidas seda kava olek mõtekas teha, kas üle päeva või ntks oleks trenni päevad e, t, n, r ja puhkamiseks siis k, l, p? Eks see tuleb vist ise tunde järgi paika panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea mõte see 2,1,2,2 süsteemis: kaks päeva trenni ja 1 vaba, 2 päeva trenni ja kaks vaba jne.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.