Treeningkava
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Treeningkava
- This topic has 34 replies, 18 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Bulletproof.
-
AutorPostitused
-
märts 29, 2009 at 3:03 p.l. #14664
Jumal666
MemberE:Hyppen66r(15min),15pumpa(nö k2ttek6verdused kiirelt),30k6hulihast,speedball,poxikott,venitus.
T:Hyppen66r(15min),15pumpa,30k6hulihast,J6u-vasdupidavus harjutused(l6uat6mme nii kaua kui suudad,suure haamri tagumine vastu kummi,sangpomm,hybriid harjutused kangiga j2rjest-kergema raskusega ja k6ik suuremad lihasgruppid).venitus,l6dvestus(j22kylm vann).
K:Hyppen66r(15min),15pumpa,30k6hulihast,poxikott(j6ul66gid,intensiivne cardio),venitus.
N:Joox(30min),hyppen66r(15min),15pumpa,30k6hulihast,sbeedball(15min),kergete raskustega l66gid,venitus.
R:Soojendus,j6ud(kükk,j6ut6mme),venitus korralik.
L:Ujumine(vee all nii kaua kui suudad,siis ujud edasi nii kaua kuni taastud siis ja j2lle vee all.jne)
P:Kael
märts 29, 2009 at 3:39 p.l. #189027MWEchamp
MemberKes selle koostas? sa ise? Mis on treeningu eesmärgiks? Millega tegeled (spordiala)?
märts 29, 2009 at 3:53 p.l. #189039Jumal666
MemberKes selle koostas? sa ise? Mis on treeningu eesmärgiks? Millega tegeled (spordiala)?ise koostasin ja eesm2rk on heax nö MMA fighterix saada.Peamiselt olen ise teinud trenni,kunagi ammu k2isin kerge j6ustikus ainult.Trenni teen kodus, ainult kui Reede(J6usaalis) ja laup2eva(ujumas),k2ix eemal.Tahax ise treenida ja siis tulevikus ainult MMA v6istlustel k2iia:D
märts 29, 2009 at 3:54 p.l. #189040aivo1359
MemberEriskummaline kava.Pealkirja järgi on rõhk pandud vastupidavusele.Pumpamist teeks näiteks 4×20 ja kõhtu 3×30 aga üle päeviti.Hea,kui inimene on energiat ja tahtmist täis.Edu!
märts 29, 2009 at 3:57 p.l. #189041MWEchamp
MemberVastupidavus on sellel ala väga tahtis aga mina suurendaksin natuke jõutreeningu osakaalu. Jõusaali ja muude harjutuste näol. Ja 7 päeva nädalas treenida on vb natuke palju. Tee osad päevad raskemaks ja jäta nt kolmapäev vabaks. Muidu võib hiljem taasumisega probleeme tulla. Muidu edu sulle edaspidiseks!
märts 29, 2009 at 6:55 p.l. #189063jokk
MemberÄra unusta ka metsat palgi tassimist ja puude lõhkumist. Enne Klitsko ja Gomezi matsi näitas nimelt kuidas Klitsko paksu lume sees palki tassis ja puid lõhkus.
Aga arvan, et kontaktspordialadel nagu mma on, siis treeni palju tahad vastupidavust siis parima kogemuse annab ikkagi sparring. Löökid taluvust tuleb ka treenida, et esimese laksuga pikali poleks.
märts 29, 2009 at 7:46 p.l. #189073Jumal666
MemberPuud kusjuures ootavad tee 22rde tassimist,et neid siis hiljem traktori kasti visata,ja ega see puu l6hkuminegi kaugel ole.Kuid ega seal MMA trennisgi eriti selle sparringuga tegeleta v6i tegeletaxe?Ja huvitav olexi teada mida t2ppselt seal tehaxe,2kki on m6ttekas isegi rakvere MMA-sse minna?kuid selles suhtes ,et ma ka kardan ,et mul on paremad v6imalused treenimisex kui seal rakvere judo saalis.
märts 29, 2009 at 8:01 p.l. #189075MWEchamp
MemberPuud kusjuures ootavad tee 22rde tassimist,et neid siis hiljem traktori kasti visata,ja ega see puu l6hkuminegi kaugel ole.Kuid ega seal MMA trennisgi eriti selle sparringuga tegeleta v6i tegeletaxe?Ja huvitav olexi teada mida t2ppselt seal tehaxe,2kki on m6ttekas isegi rakvere MMA-sse minna?Ma tean väga hästi mida tähendab puude tee äärde tassimine, nende traktori käru peale loopimine ja siis saagimine, lõhkumine, teen seda iga aasta. Ja järgmine päev on ikka lihased päris väsinud. Taastumine võtab päris pika aja. Sel perioodil oli Kreatiin+süsivesikud mulle igapäevaseks asjaks, vahel isegi mitu korda päevas, kuna oli laadimisperiood käsil.
märts 30, 2009 at 7:55 e.l. #189111Vägivaldur
MemberÜksi ei ole võimalik kahevõitlusala normaalselt treenida. Jõud ja vastupidavus üksi ringis ei aita.
Ma ei saa aru, mis paremad tingimused sul on kui sa treenid ainult üksi. Nolk või mitte nolk.
märts 30, 2009 at 8:04 e.l. #189114Mart Muru
MemberÜksi ei ole võimalik kahevõitlusala normaalselt treenida. Jõud ja vastupidavus üksi ringis ei aita.Tõsi, aga vähemalt mida paremas vormis inimene, seda lihtsam on võitlust õppida. Sellise trenniga peaks kiirust ja vastupidavust saama küll
märts 30, 2009 at 8:13 e.l. #189117Vägivaldur
MemberTõsi, aga vähemalt mida paremas vormis inimene, seda lihtsam on võitlust õppida. Sellise trenniga peaks kiirust ja vastupidavust saama küll
Aga kus ta seda õpib kui ainult üksi trenni teeb? Võistlustel? Väga okkaline ja raske tee on sellisel juhul valitud. Ei pruugigi sihile jõuda.
märts 30, 2009 at 8:27 e.l. #189120Mart Muru
MemberAga kus ta seda õpib kui ainult üksi trenni teeb? Võistlustel? Väga okkaline ja raske tee on sellisel juhul valitud. Ei pruugigi sihile jõuda.Miks nii negatiivne suhtumine? Hea, et inimene üldse treenib ning vaeva näeb..

Nöökimise asemel võiksid teda hoopis abistada ning häid soovitusi jagada.
märts 30, 2009 at 11:05 e.l. #189154Vägivaldur
MemberKus see nöökimine ja negatiivne suhtumine on?
Kõige mõistlikum oleks ju trenni minna, aga kui kohaliku trenni suhtes on nii üleolev suhtumine, siis ei oska nagu midagi soovitada. Tallinnas ja Tartus on ju natuke kaugel trennis käia. Üksi treenimine katab ainult mingi osa vajalikust treeningust ja seda on raske mma treenimiseks nimetada. Mitte ma ei taha öelda, et trenn kui selline halb on.
märts 30, 2009 at 12:26 p.l. #189163Mart Muru
MemberKõige mõistlikum oleks ju trenni minna, aga kui kohaliku trenni suhtes on nii üleolev suhtumine, siis ei oska nagu midagi soovitada. Tallinnas ja Tartus on ju natuke kaugel trennis käia. Üksi treenimine katab ainult mingi osa vajalikust treeningust ja seda on raske mma treenimiseks nimetada. Mitte ma ei taha öelda, et trenn kui selline halb on.See ongi vast kõige mõistlikum vastus
mai 5, 2009 at 5:46 p.l. #194520Sakurai
MemberRakvere treeneri kohta ei ole mõtet küll halbu sõnu öelda. Trenn väga hea!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.