Treeningkava
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Treeningkava
- This topic has 22 replies, 11 voices, and was last updated 18 years, 10 months tagasi by
eintsius.
-
AutorPostitused
-
märts 5, 2007 at 12:19 p.l. #108458
yamikazi
Memberesiteks ma ei saa aru kuidas sa kolmandale päevale rinna ja kõhu lisasid, kui oti kavas oli jalgadele 10 harjutust!ja teiseks, rohkem pole alati parem!
usu mind või saad ise sellest paari aasta pärast aru, sest maksimumi sa nii ei saavuta, kui alles 3 kuud treeninud oled!
ja veel see ka- aeroobset 3-5x nädalas alates 30min.
seda sa kindlasti ei tee. hakka tegema
Lisasin sellepärast et tahan rinda ja kõhtu rohkem treeninda, jalad pole minu jaoks väga olulised ja kui aus olla siis vihkan harjutusi mis on jalgadele
märts 5, 2007 at 12:22 p.l. #108459yamikazi
MemberLihas kasvab puhates mitte trennis ,rohkem treeningpäevi ei tähenda rohkem lihast ….Alguses kasvad sa niikuinii selles suhtes pole seal väga vahet mis sa teed,eks aastatega jõuab ka mõistus järgi
Sinu jutust loeb välja siis et treeni kolmapäeval ja puhka ülejäänud päevad ja oled lihamägi. 3x nädalas peaks vähemalt treenima või ma eksin ?
märts 18, 2007 at 4:58 p.l. #109926wastel
Memberõige jutt! ma olen ka alles algaja olen mõned kuud treeninud,olen alles 16 ka, ma teen ka kolm korda nädalas,ei tasu uisapäisa treenida,kuula teiste nõuandeid, lihas vajab taastumiseks aega-siis saavutad ka maksimaalse tulemuse!
aprill 2, 2007 at 5:55 p.l. #111104Arcane
MemberKogu keha treenivad 3 korda nädalas tõstjad.Kui tahad olla nagu kehakulturist, siis pead ka nii treenima ja teadma selle spordiala spetsiifikat..
Pole mõtet aega raisata ja uuesti jalgratast leiutada..Hangi endale õige treeningkava ja treeni..
aprill 2, 2007 at 6:00 p.l. #111105gmaster
MemberSinu jutust loeb välja siis et treeni kolmapäeval ja puhka ülejäänud päevad ja oled lihamägi. 3x nädalas peaks vähemalt treenima või ma eksin ?eksid
sellist asja nagu vähemalt 3 päeva reegel pole olemas
saab ka kahega
aprill 5, 2007 at 4:24 p.l. #111403wastel
MemberLisasin sellepärast et tahan rinda ja kõhtu rohkem treeninda, jalad pole minu jaoks väga olulised ja kui aus olla siis vihkan harjutusi mis on jalgadele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas sõude-ergomeeter sobib aeroobseks treeninguks ?
Kas selline kava sobiks siis paremini ? Tõesti ei ole tark selles osas
1. päev Esmaspäev – Rind, Kõht
2. päev Teisipäev – Selg, trapets, alaselg
3. päev Kolmapäev – PUHKEPÄEV
4. päev Neljapäev – Õlg, triitseps, jalad
5. päev Reede – Biitseps, käsivars , kõht
no kui sa kirjutad ,et sulle jalgu treenida ei meeldi ja lausa vihkad seda, eks sa ise tead, kui pärast oled hädas, kui lihased pole proportsioonis, muide ma olen käinud jõukas kaks kuud, teen korralikult kolm korda nädalas, lihased juba ühest vennast suuremad,kes on teinud üle aasta 5 x nädalas!
aprill 5, 2007 at 8:14 p.l. #111420eintsius
MemberSuured tänud, sellest palju abi.Aga küsimus veel, et ma teen ühte lihas gruppi nädalas korra, kas see on piisav? et näiteks ainult esmaspäeval surun rinnal.
Ei piisa algajale. Soovitus oleks jätta lihasgrupile mitte üle 3 ööpäeva puhkuse ruumi.
Ma hakkan vast nii tegema siis :1. päev Esmaspäev – Rind, Kõht
3. päev Kolmapäev – Jalad, rind, kõht
4. päev Neljapäev – Õlg, triitseps
Loodan et ajab asja ära, hetkel tarvitan Nitrixi ja massilisajat ka
Jalgadest nii palju: jalgades asuvad suurimad kere lihased. Neil on kõige parem eeldus stimuleerida ülekehalise lihasmassi kasvu. Selleks on jõusaalihärgadel pea alati kavas sees kas kükk või jõutõmme. Jõutõmme ei ole niiväga jalgadele, kuid täidab sama eesmärki. Lisandeid ei ole mõtet sul nii varakult tarbima hakata. Oota vähemalt 1…2 aastat nendega.
Üldse ei tasu algajatel jagatud kava teha, sest nende lihased taastuavad kiiremini ära, kui on see ajaintervall kahe treeningkorra vahel.
Tänud kuid jään hetkel siiski 5x nädala juurde, on rohkem päeval tegevust ja on endal suur tahtejõud.Kui niisama ringi vahin siis hakkab igav ja lähme sõpradega pubisse õllet jooma, ega see parem pole kui trenni teha…
Lihas ei kasva treeningus, vaid puhkamise ajal. Kui teha treeningut korraliku intesiivsusega, s.t et pingutad ikka iga harjutuse juures tõsiselt, siis ei ole sa võimeline üldse 5 korda nädalas käima. Lihase paneb kasvama treeningu intensiivsus, mitte treeningu tihedus.
aprill 5, 2007 at 8:22 p.l. #111422eintsius
MemberLisasin sellepärast et tahan rinda ja kõhtu rohkem treeninda, jalad pole minu jaoks väga olulised ja kui aus olla siis vihkan harjutusi mis on jalgadele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas sõude-ergomeeter sobib aeroobseks treeninguks ?
Kas selline kava sobiks siis paremini ? Tõesti ei ole tark selles osas
1. päev Esmaspäev – Rind, Kõht
3. päev Kolmapäev – PUHKEPÄEV
4. päev Neljapäev – Õlg, triitseps, jalad
Kui vihkad jalgade treenimist, siis on sul järelikult:
a) jalad suhtelised hädised. Jalad ei tohi jääda nõrgaks muude kehaosadea võrreldes.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> üldine treenituse tase kehv. Seda seetõttu, et jalad panevad südame kõige kiiremini tuksuma – mida kehvem vorm, seda ebameeldivamam (kiirem tuksumine) see on. Mida parem üldine vastupanuvõime on, seda kiiremini organism taastub treeningute järgselt. See on oluline. Niiet jalad kindlasti vormi!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.