Treeningkava
- This topic has 29 replies, 12 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
yamikazi.
-
AutorPostitused
-
veebruar 2, 2007 at 12:04 p.l. #104909
Mysterio
MemberOlen seda ka märganud, et mul on rinnalihased kuidagi imelikud: alumine osa on OK, aga ülemises osas nagu polekski lihast. Kuidas saaks ülemist osa treeniga. Kaldpingiga rinnalt surumine?
veebruar 3, 2007 at 11:35 e.l. #105001Tasuja89
MemberOlen seda ka märganud, et mul on rinnalihased kuidagi imelikud: alumine osa on OK, aga ülemises osas nagu polekski lihast. Kuidas saaks ülemist osa treeniga. Kaldpingiga rinnalt surumine?Kaldpingilt hantlitega või kangiga. Või siis tavalise horisontaal pinkilt surudes kuid kang tuleb langetada ülevale kõripoole.(Ettevaatust suurte raskustega, võid haiget saada.
veebruar 5, 2007 at 1:43 p.l. #105221lehter
MemberTäiesti loll jutt!!! Kodus saab teha väga hästi massi,ise treeninud ka kodus u. aasta. Minu pingil olid ka kõrval rinna lendamiseks mõeldud kõverikud aga need võtsin ära, seda sama harjutust saab teha paremini hantlitega,ehk siis hantlitega lendamist. Soovitan sul vaadata harjutuste pangast harjutusi ja need mis su kavas trenazööril, need vahetad välja millegi muu vastu.Kus ta siis.. Tema sai endale selle pingi koju nurka ja hantlid..
aga koik kes jõusaalis ei saa käija ja tahakas kodus treenida. siis ei hakka ostma endale pinke ja masinaid koju.
..siis osadel on ainult hantlid.. mhh.. tahaks näha seda lihasmassi mida sa nendega kasvatad.. mõned asjad ainult. ntx biitsa sab ta jah teha.. aga paljusi asju ei saa ju..
Igastahes Kodu ei asenda Jõusaali.. ja erilist massi ei saa ka kohekindlasti mitte kasvatada…
Vut nii:D
veebruar 5, 2007 at 1:52 p.l. #105224-aron-
MemberKus ta siis.. Tema sai endale selle pingi koju nurka ja hantlid..aga koik kes jõusaalis ei saa käija ja tahakas kodus treenida. siis ei hakka ostma endale pinke ja masinaid koju.
..siis osadel on ainult hantlid.. mhh.. tahaks näha seda lihasmassi mida sa nendega kasvatad.. mõned asjad ainult. ntx biitsa sab ta jah teha.. aga paljusi asju ei saa ju..
Igastahes Kodu ei asenda Jõusaali.. ja erilist massi ei saa ka kohekindlasti mitte kasvatada…
Vut nii:D
Endal on koju keldrisse muretsetud 5-kangi,2-paari hantleid,2-rinnapinki,üle 200kg raskusi ja ma ei näe probleemi mix kodus ei saa lihasmassi arendada…saab ja väga hästi!
veebruar 6, 2007 at 12:09 p.l. #105345lehter
MemberEndal on koju keldrisse muretsetud 5-kangi,2-paari hantleid,2-rinnapinki,üle 200kg raskusi ja ma ei näe probleemi mix kodus ei saa lihasmassi arendada…saab ja väga hästi!Sinupuhul muidugi ei ole.
Kui rahatasku suur võid ju endale muretseda koik vajaliku, aga ma räägin et kõik ei osta endale, ei saa lubada, jõusaali tehnikat..
veebruar 9, 2007 at 5:20 p.l. #105791Mysterio
MemberKas see on normaalne, et ma näitaks õlalihast tehes väga ei tunnegi, et just see lihas vatti saaks ja väsiks. Lihtsalt tunnen et käsi väsib, mitte konkreetselt õlg. Või on tehnika vale?
Tahaks veel arvamust mu toitumissele:
* 7.30 – 2-3 võileiba ; Kruus müslit ; Kohv.
* 12.00 – Koolitoit – Supp + ostan saiakessi või Praad + Piim.
* 15.00 – Saiakesed
* 17.00 – Kodus praad (tavaliselt korralik liha või kala või kana, vahel ka pihvid jms)
* 18.30 – Trenn (E, K, R)
* 20.00 – Kohupiim + kohv (vahel ka mõni võileib)
Nädalavahetustel söön vähem, kuna magan kauem.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2007 at 5:42 p.l. #105794painkiller
MemberSöögikordi on parajalt, kuid asenda saiakesed millegi muuga. Hommikul söö putru ja alati eelista mingit praadi, kus oleks liha, need pihvid pole õige liha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2007 at 6:29 p.l. #105797Capricorn
MemberKas see on normaalne, et ma näitaks õlalihast tehes väga ei tunnegi, et just see lihas vatti saaks ja väsiks. Lihtsalt tunnen et käsi väsib, mitte konkreetselt õlg. Või on tehnika vale?Millist harjutust (harjutusi) teed? Mul on nii, et kui teen hantlite tõsteid (ette ja küljele) suhteliselt kerge raskusega ja väga aeglaselt, siis on ikka tunda, suurema raskusega annab küünarnuki piirkond liiga vara ja liiga palju tunda.
veebruar 9, 2007 at 7:40 p.l. #105807zon
MemberTänud.Mis te arvate toitumisest. Argipäeviti söön ma tavaliselt 5 korda päevas: hommikusöök (võileivad), koolis lõuna (supp/praad), pärast kooli saiakesed, kodus umbes sama nagu koolis ning õhtul jälle võileivad. Milliseid toite peaksin rohkem tarbima ja milliseid vähem?
Võrdle nt sellise toitumisega. Hommikul kaerahelbe pudru või müsli natuke jogurtit segatud. 125 gr kohupiima, kaks muna, nedest yks ilma kollaseta, 1 võileib juustuga, keefir või piim kohv või tee. enne lõunat 125 gr kohupiima, viil tõistera leiba või terakukkel. väiksem puuvili. Lõuna 200 gr kala, või liha soovitatavalt fileena. 50-75 gr riisi kuivainenna keedetult siis u 150 kuni 200 gr toorsalat oliiviõliga , piim 200 ml, Puuvili . Pärast lõunat enne trenni jogurtit võib ka rasvasemat ja magusamat kuna läheb raua lükkamiseks, hästi sobib ka rosinaid panna 100 gr ning valgusheik kui mitte pole ka hullu(proovin siis midagi nt kohupiim rosinatega) Pärast trenni sheigid, kreatiin värgid u tund kuni poolteist hiljem paar muna keedetult, 100 gr kanafileed, 2 viilu täisteraleiba või kuklit, mahla 150 gr . U pooldeist tundi enne MAGAMA HEITMIST jälle vana hea kohupiim seekord maitsestamatta, pluss oliiviõli lusikatäis ,väike viil saia või leiba.
Selline näeks välja minu ideaalne toitumine päevalõikes aga noh 100 protsendiliselt seda kava täita ei suuda alati. Soovitan sellises stiilis toituda umbes. Kui soovi lihast kasvatada. Edu
veebruar 10, 2007 at 9:05 e.l. #105876Mysterio
MemberMa proovin siis õlga teha nats kergema raskusega, vb siis mõjub paremini.
Seda toitumiskava zon ma küll 100% täita ei suuda, aga siiski proovin seda siis natukenegi jälgida.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud.
veebruar 11, 2007 at 11:34 e.l. #105998Mysterio
MemberMul selline tunne, et ma olen valesti treening, sest ühes teemas lugesin ja sain aru, et peab kõik seeriad ühe korraga jutti tegema. (Nt. et rinnalt surumises teen 8 ära, siis mingi minuti puhkan ja uuesti 8 niipalju kui seeriaid kokku on) Ongi nii või sain ma valesti aru?
veebruar 11, 2007 at 11:38 e.l. #105999-aron-
MemberMul selline tunne, et ma olen valesti treening, sest ühes teemas lugesin ja sain aru, et peab kõik seeriad ühe korraga jutti tegema. (Nt. et rinnalt surumises teen 8 ära, siis mingi minuti puhkan ja uuesti 8 niipalju kui seeriaid kokku on) Ongi nii või sain ma valesti aru?Jah nii ongi! Teed seeria punkad minuti ringis siis teed järgmise jne.
veebruar 11, 2007 at 10:02 p.l. #106084Mysterio
MemberHea et ma siinmuid asju lugesin muidu oleks samas vaimus jätkand.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud igaljuhul.
märts 11, 2007 at 10:47 e.l. #109213Mysterio
MemberOlen u. poolteist kuud käinud jõusaalis, 3 korda nädalas. Millal tuleks trennikoormust tõsta?
Kui aus olla, siis väga palju ma küll selle ajaga arenend pole. Ainult 2 kg olen rinnaltsurumisel lisanud ja ka mõnele teisele asjale paar kilo juurde pand, on see normaalne areng pooleteist kuuga või teen lihtsalt midagi valesti? Toitun küll omaarust normaalselt. Valke söön umbes 110-120 g päeva kohta, ise kaalun 60..
märts 11, 2007 at 11:12 e.l. #109215yamikazi
MemberOlen u. poolteist kuud käinud jõusaalis, 3 korda nädalas. Millal tuleks trennikoormust tõsta?Kui aus olla, siis väga palju ma küll selle ajaga arenend pole. Ainult 2 kg olen rinnaltsurumisel lisanud ja ka mõnele teisele asjale paar kilo juurde pand, on see normaalne areng pooleteist kuuga või teen lihtsalt midagi valesti? Toitun küll omaarust normaalselt. Valke söön umbes 110-120 g päeva kohta, ise kaalun 60..
No raskusi lisad nii juurde kuidas ise jaksad, seal pole mingit teatud piiri kuna pead juurde lisama ja palju, enda tunde järgi kuidas jaksu on. No rinnalt peaks olema vb natukene rohkem 1,5kuuga kui 2kilo. Aga kui sa alles käima hakkasid ja nüüd said kava paremini paika eks asi läheb paremaks.
Endal 1,5 kuuga ca. 5-10kg rinnalt.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.