Skip to main content

Treeningkava

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Olen 14 ja mängin korvpalli ning mulle tundub, et olen füüsiliselt liiga l6tv ja n6rk.

Niiet ma sooviksin kuskilt treeningkava, mis mu füüsist parandaks ja valmistaks mind ette spetsiifilisemate treeningkavade jaoks.Kuid ma ei tahaks endale liiga suurt lihasmassi tekitada, vaid tahaksin saada juurde just rohkem plahvatuslikkust ja kiirust. Mul hakkab hooaeg 2 kuu p2rast, aga kossutrennid algavad juba praegu niiet treeningkava saaksin ma teha ainult argip2evadel peale trenni. Treeningkava võiks sisaldada harjutusi mille jaoks pole lisaraskusi vaja, sest ma kardan, et j6usaalis k2ies v6in ma enda kasvuplaati vigastada. Ma loodan, et keegi viitsis selle kirja l2bi lugeda ning saab mind aidata selle treeningkava leidmisel. Ette tänades

PulseR
    Member

See müüt, et jõutreening su kasvu kinni paneb on küll vale..

phoe
    Member

kava saad rubriigist ‘tööriistad’

eks sa võta kang kätte, pane kerged raskused ja tee 3×15-20

saad kiirust ja vastupidavust

müüt kasvust on ka sügavalt individuaalne

ROtter
    Member

See müüt, et jõutreening su kasvu kinni paneb on küll vale..

Ühekülgselt koormavad jõualad,nagu tõstmine,on ohutud alles täisealistele,sest lülisamba ja paljude apofüüside luustumine lõpeb alles pärast 20. eluaastat. Enne seda võivad harjutuste põhjustatud epi-ja apofüüside mikrotraumad esile kutsuda ülekoormusnähte.

netz
    Member

Mis Sul muud ikka teha, hüppa hüppenööriga nagu hull

Autor
    Postitused
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.