treeningkava
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » treeningkava
- This topic has 11 replies, 8 voices, and was last updated 21 years, 1 month tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
detsember 28, 2004 at 7:27 p.l. #3441
jarmo
Membertere.
Mul oleks 2 probleemi ma kasutan Otti tehtud kava edasijõudnutele jaotatuna 4-ks,seal on süsteem et 2 trenni üks puhkus ja kaks trenni jne aga mul pole võimalik käia saalis nädalavahetustel ja kas sellest pole midagi hullu kui iga nädal laup ja pühap puhkepäevaks jääb?
Ja teiseks et seal kavas pole jõutuõmmet sees,kuhu päeva oleks see sobilik panna?
detsember 28, 2004 at 8:54 p.l. #43796hatebreed
MemberLaup ja pühap ongi puhkepäevadeks ette nähtud kui kaks trenni üks puhkus kaks trenni.Nädalane tsükkel ju.
detsember 28, 2004 at 9:08 p.l. #43800jarmo
Memberkas pole nii et esmasp teisp trenn kolmap puhkus neljap ja reede trenn laup puhkus ja pühap jälle trenn?
detsember 28, 2004 at 9:11 p.l. #43802Miin
Member…
detsember 28, 2004 at 9:12 p.l. #43804hatebreed
MemberSeda ma just ütlesingi ju.Ei saaa mittte aru mis sul teada oli vaja-ise vastasid ju just ära nagu asi on..
jaanuar 6, 2005 at 4:26 p.l. #44524m2rtu
MemberTervist, ma ei hakkanud uut temat tegema sest see teema katub enamvähem sellega, oskab keegi seletada lahti Otti tehtud kava 3 jaotatult edasijõutnutele lause, Kava teha süsteemis 2+1+1+1+2, st. kaks trenni, üks puhkus, üks trenn, üks puhkus, kaks trenni. Kas see tähendab seda et, esmaspäeval trenn, teisipäeval trenn, kolmapäeval puhkus, neljapäeval trenn, reedel puhkus ja siis laupäeval&pühapäeval trenn?
usun et panin väga mõõda
aga ärge näkku lõõge
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2005 at 9:12 p.l. #44550Crash
Memberkas pole nii et esmasp teisp trenn kolmap puhkus neljap ja reede trenn laup puhkus ja pühap jälle trenn?
jaanuar 6, 2005 at 10:15 p.l. #44556hatebreed
MemberEi no ühed lambad kõik lugege mis enne öeldi eesti keeles ei peaks ju raske olema?
jaanuar 7, 2005 at 6:27 e.l. #44576Ott Kiivikas
MemberMinu arust ei ole siin midagi keerulist, oleks et ette on antud numbrite jada ja ei mingit seletust, kuid päevad on lahti kirjutatud, nii nagu eelpool kirjutaja sellest ka õieti aru sai, järgmine nädal hakkab puhkepäevaga, sest nädalavahetus oli kaks päeva trenni. Loomulikult ei ole see ainuke võimalus trenni ja puhkepäevadega kombineerida, neid saab vastavalt oma nädalaplaanile kohendada.
jaanuar 7, 2005 at 7:13 e.l. #44578Raivo Piiber
Membermin meelest kah – palju sõltub ikkagi ka sellest, millise iseloomuga on su nädala töö – või kooliplaan, enesetunne üldiselt jne.kui ma olen näiteks tööpäeval autoga ca 400 kilti maha sõitnud, siis trennitegijat erilist minust küll ei ole.sõidud on aga juba reeglina nädal ja rohkem ette teada ja nii saabki oma plaane sättida.teinekord, on olnud juhuseid, tuleb ka 3 trenni jutti.võtke asja mõistusega ning ärge end trenniga ära tapke, kui olete väsinud, siis parem puhake üks päev rohkem! edu!
jaanuar 7, 2005 at 8:42 e.l. #44587Annika Pärtel
MemberTeen ka Oti 4-st kava ja mina küll ei pea sellest kinni, nii palju trenni, niipalju puhkust, nagu kirjutatud. Kuna mul on ka teine trenn, siis teengi nii, et nädalaga saab kõik tehtud, aga tuleb sobitada teise trenni aegadega, Mõni päev on lausa 2 trenni järjest, mõni päev ainult jõüusaal, mõni päev teine trenn. 1 päev ei tee midagi, või kui, siis ujun, käin saunas, mullivannis
jaanuar 7, 2005 at 8:43 e.l. #44589Annika Pärtel
MemberJõutõmbe võid ju seljapäevale panna.
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)- You must be logged in to reply to this topic.