treeningkava
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » treeningkava
- This topic has 18 replies, 8 voices, and was last updated 20 years, 11 months tagasi by
MP.
-
AutorPostitused
-
detsember 18, 2004 at 5:01 p.l. #3379
MP
MemberTegin kava. Hakake laitma.
Teisipäev: rind, biits, õlg, kõht
Neljapäev: jalg, kõht
Reede: selg, trapets, triits, alaselg
T: rind: horis.surumine kangiga, kaldpingilt hantlitega surumine, lendamine ja ületõmme hantlitega
biitseps: seistes kangiga laia ja kitsa haardega, istudes hantliga
õlg: seistes surumine eest kangiga, lendamine kõrvale hantliga(6 seeriat)
kõht: mingi harjutus
N: jalg: Kükk ja säärte sirutused ette istudes trenazööril, säärte sirutused ette istudes trenazööril
kõht: rippes jalgade tõsted, mingi harjutus
R: lailihas: lõuatõmme, traktor, ettekallutatud kangi tõmbed vastu kõhtu
trapets: kangiga lõua alla
triitseps: prantsuse surumine, surumine kitsa haardega või rööbaspuud
alaselg: jõutõmme
detsember 18, 2004 at 5:04 p.l. #43298MP
MemberKõiki harjutuse teen 3 seeriat, va lendamine kõrvale hantliga
detsember 18, 2004 at 6:10 p.l. #43295Scorpius
MemberTo Margus H
Oleks tore, kui sa pööraksid oma õigekirjale rohkem tähelepanu.
detsember 18, 2004 at 7:35 p.l. #43296kame
Moderatorütleks et näiteks trapetsile võiksid lisada veel õlakehitused – mis on väga tõhusad trapetsile! jalale võiks olla midagi sääremarjale ka n. pöiatõsted raskusega ! ma teen jalgadele veel jalapressi ja väga meeldib!
triitsepsile võid ju teha ka köitega allavedu küünarliigesest!
ja kas tead et õlal on 3 lihast : esimene õlalihas keskmine- ja tagumine- ! neile eri harjutusi ikka!
detsember 19, 2004 at 8:03 e.l. #43299joey
Memberminu meelest suht viisakas kava. mina ise teeks jõutõmmet trenni alguse poole, siis trapetsi harjutuse vahetaks ära õlakehitustega (kang lõua alla teeb liiga palju deltat), ma küll ei tea kuidas sul ülarinnaga on (enamikel siiski ülarind vähem arenenud kui alarind) aga teeks kaldpinnal surumist esimesena.
detsember 19, 2004 at 9:55 e.l. #43305MP
MemberKas jõutõmmet teen enne trapetsit?
Kumb on parem, kas õlakehitusi teha eest kangiga või tagant kangiga?
Kame: sa mõtled, et lisan veel ühe harjutuse triitsepsile?(muidu seda harjutust teha ei saa, kuna jõusaalis pole eriti hea )
detsember 19, 2004 at 11:15 e.l. #43307joey
MemberKas jõutõmmet teen enne trapetsit?Kumb on parem, kas õlakehitusi teha eest kangiga või tagant kangiga?
võid vabalt enne trapetsit teha. trapetsit saan mina teha kõige mugavamalt ja effektiivsemalt eest
detsember 19, 2004 at 4:40 p.l. #43316eints
MemberKas jõutõmmet teen enne trapetsit?Kumb on parem, kas õlakehitusi teha eest kangiga või tagant kangiga?
võid vabalt enne trapetsit teha. trapetsit saan mina teha kõige mugavamalt ja effektiivsemalt eest
üksvahe tegin trapetsit niimoodi, et köigepealt kang eespool-tegin seeria ära ja siis kohe kang selja taha ja üks seeria otsa. Nii 3 korda järjest ja möjus hästi.
detsember 19, 2004 at 5:54 p.l. #43318kame
Moderatorma isiklikult teen õlakehitusi nii et panen keha väikse kaldega ettepoole sest siis tuleb rohkem veel trapetsi peale sest muidu nagu mul kiskus kaela ka! nii umbes 75 kraadi nurga all on minule kõige parem!
detsember 20, 2004 at 8:56 p.l. #43419MP
MemberKas triitsepsile on mõttetu veel üks harjutus lisada?
detsember 20, 2004 at 9:05 p.l. #43420kame
Moderatorise tunned kuidas sulle koormus on aga harjutusi võib vahetada küll et näiteks üks nädal teed 2 asja triitsepsile ja teine nädal teised 2! sest eri harjutused koormavad lihast erinevalt ja triitsepsil on 3 pead – mis tähendab et kõigile peaks koormust saama!
detsember 20, 2004 at 9:33 p.l. #43424freshman
Memberjah, triitsepsiga ongi nii, et tuleb teha tunde järgi. Tavaliselt teen 4 harjutust, aga on ka päevi, kus ka juba kolm tundub liiast. Soovitaks sisse tuua ploki surumise. Eriti hästi (minu puhul) mõjub see teise või kolmanda harjutusena. Aga kavasse võiksid selle kindlasti tuua. Edu!
detsember 20, 2004 at 10:15 p.l. #43425MP
MemberJah, plokil surumine meeldib mulle ka, aga kahjuks pole seal jõusaalis sellist riista.
detsember 21, 2004 at 8:11 e.l. #43294Annika Pärtel
MemberKame: mul samamoodi õlakehitused! Julmalt võtab ikka läbi ja tundub, et mõju on parem kui täitsa püsti tehes. Proovi ka midagi õlaringide moodi teha, vaata kuidas mõjub!
detsember 21, 2004 at 7:30 p.l. #43460bohemianrhapsody
MemberMa 6laringe kyll ei soovitaks, muidgi igayhe enda asi mida teeb. Aga jah, ettekallutatud 6lakehitused on head…
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.