Skip to main content

Treening, toidulisandid

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Treening, toidulisandid

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Sch3ct
    Member

Tere, olen 18- aastane noormees ja käinud jõusaalis umbes 8 kuud ja teatud tulemused on näha, kuigi kohati tundub, et seda on vähe.. Küsimus on selline, et kas ja milliseid toidulisandeid oleks mõtekas kasutada? Olen kuulnud, et kõik, mis poest saada, pole just eriti kvaliteetne kraam.

Samas, kui mitte kasutada toidulisandeid, siis mida peaksin treeningus muutma, et tulemused oleksid paremad?

protein_pets
    Member

Pigem võiksid anda infot oma praeguse toitumise kohta, siis saab täpsemalt toidulisandeid soovitada. <_<“> Ja kaal?

realreal
    Member

Kas soovid massis juurde võtta või vastupidi langetada? Räägi palju sul on kaal 8 kuuga muutunud.

seenjor
    Member

Kõik oleneb sinu treeningu tugevusest ja intensiivsusest.

Võibolla sa sööd juba praegu rohkem kui ära tarbid.

Bulletproof
    Member

Too oma kava siia välja. Ja eesmärk

Sch3ct
    Member

Kui alustasin treeniguga kaalusin 68,5 umbes. Praegu kaalun 73. Seega 4,5 kilo juurde võtnud, ei oska arvata kas seda on vähe või palju.

Kas peaksin kava täpselt välja kirjutama? Hetkel on kava selline:

Esmaspäev: Rind ja triitsepsid.

Komapäev: Selg ja biitsepsid

Reede: Õlad

Teen nii, et esimene seeria kõigil kergema raskusega 10-12 korda ja siis lisan raskust, millega jõuan 6-8 korda. 3 harjutust ja 3 seeriat iga lihase jaoks.

Eesmärk ei ole nii kõrge võibolla kuna tegelen sellega pigem kui hobiga. Sooviksin lihaseid ja massi kasvatada, et keha parem välja näeks.

Jaaniuzz
    Member

lisa õla päevale jalg ka, kasvõi kükk ainult, küki kohta palju teemasid, aitab väga hästi massi kasvatada ja üleüldist jõudu. ise kaalusin 67kg kui hakkasin saalis käima, ei pannud kükile alguses suurt rõhku, hiljem panustasin ja nüüd üks lemmik harjutusi. aasta saab kohe mõõda (suvel olen kergemat kodust trenni teinud) ja kaal on 75kg ja pilt on suht hea. ,nii et lisa kükk kavasse. toitumine vaata ka üle, et saaksid igast toidukorrast vähemalt 30g valku + rasvad ja süsivesikud kätte. söö vähemalt 3 põhi toidukorda + “vahepalad”. enne und on on hea kohupiima/kodujuustu süüa. pärast trenni eelistan mina taastusjooki (valk+süsivesikud) kuna ei suuda pärast rasket trenni kohe sööma hakata. rohkem lisandeid ei olegi vaja hobikorras treenijale.

realreal
    Member

lisa kükk ja jõutõmme

Sch3ct
    Member

Okei, aitäh abi eest.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.