Treening pole vastavaid tulemusi andnud (?)
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Treening pole vastavaid tulemusi andnud (?)
- This topic has 26 replies, 15 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
aprill 8, 2010 at 8:56 e.l. #264385
asdfghjkl
MemberKuidas nad sul “surevad” huvitav, kui kirjas oli et lihasrakkude hulk jääb samaks, kui just ei toimu nekroosi või apoptoosi? kumb neist sul peale treeningut toimub huvitav?Maht väheneb küll. Ja nagu jälle, ei näita asdfghjkl link tema jutu toetamiseks absoluutselt mingit alust, pigem vastupidi:
When you “build muscle,” what you are really doing is making the muscle cells you have bigger and stronger.
Ja mitte treenides nende maht jälle vastupidi väheneb, mitte kogus. Kui treenitud raku treenimine viiks lihasraku surmani, siis oleks treenimine ju lausa eluohtlik.
Mulle tundub ka, et treeninguga nad ei sure, kül laga surevad haiguste ja vigastuste käigus. väide aga oli isikul korrektne.
Minu link oli asjakohane;)
aprill 8, 2010 at 9:17 e.l. #264394gmaster
MemberMulle tundub ka, et treeninguga nad ei sure, kül laga surevad haiguste ja vigastuste käigus. väide aga oli isikul korrektne.Minu link oli asjakohane;)
Kumb kehv toitumine e. katabolism on? Kas “haigus” või “vigastus”?
Ma annan alla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !aprill 8, 2010 at 9:31 e.l. #264395daemonium
MemberMulle tundub ka, et treeninguga nad ei sure, kül laga surevad haiguste ja vigastuste käigus. väide aga oli isikul korrektne.Minu link oli asjakohane;)
Kui üritad midagi välismaakeelse lingiga kinnitada,siis vaevu enne vähemalt too jutt läbi lugema,et see sinu väitele vastupidist ei sisaldaks,

Kui keelt piisavalt ei valda – no siis ….,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 8, 2010 at 9:38 e.l. #264399asdfghjkl
MemberKumb kehv toitumine e. katabolism on? Kas “haigus” või “vigastus”?Kust sa sellise idee võtad, et kehv toitumine lihasrakkude vähenemisele viib? Sa mõtled, et see juhtub siis kui äärmuslikult kehvalt toituda, siis on lootust, et tekivad haigused ja vigastused või? Ma ei saa küsimusest aru. Mulle tundub, et sa emotsionaalselt ja ebastabiilselt üritad kuskilt välja imeda mingit aspekti, mis sulle hea tunde looks. Siis ma vastan sulle sellel eesmärgil nii: “kehv toitumine on vigastus”.
Eelpool toodud linki soovitaksi nsamuti lugeda, see oli kõigile neile, kes lendasid peale isikule, kes väitis täiesti õiget asja. Olgugi, et treeninguga see tema väide palju seotud polnud, oli väide tal õige ja enamik seda ilmselt ei mõistnud ja hakkasid blingima jm ebastabiilset ajama nagu sina vist hetkel.
Kui üritad midagi välismaakeelse lingiga kinnitada,siis vaevu enne vähemalt too jutt läbi lugema,et see sinu väitele vastupidist ei sisaldaks,
Kui keelt piisavalt ei valda – no siis ….,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lugesin läbi. Ütle selgelt mis millele vastu väidab? Ma ei näe midagi vastupidist seal artiklis.
aprill 8, 2010 at 9:52 e.l. #264402daemonium
Memberl.Lugesin läbi. Ütle selgelt mis millele vastu väidab? Ma ei näe midagi vastupidist seal artiklis.
Mina ei suutnud kusagil leida ,et nekroos ja apoptoos tekivad katabolismi tagajärjel.
Sinu toodud link pidanuks aga nimelt seda väidet toetama …
aprill 8, 2010 at 10:03 e.l. #264403asdfghjkl
MemberMina ei suutnud kusagil leida ,et nekroos ja apoptoos tekivad katabolismi tagajärjel.Sinu toodud link pidanuks aga nimelt seda väidet toetama …
Minu link oli nendele ullikeste hulgale, kes arvasid, et öeldud mõte – “lihasrakud on kehas need rakud ,mis ei uuene”- on vale. See mõte aga on täiesti korrektne, selleks ka see link, mis seda mõtet toetab.
Minu toodud postitus sinu soovitud eesmärki ei täida. Võid nekroosi-kohta ise linke tuua kui tahad.
aprill 8, 2010 at 10:23 e.l. #264408daemonium
MemberMinu link oli nendele ullikeste hulgale, kes arvasid, et öeldud mõte – “lihasrakud on kehas need rakud ,mis ei uuene”- on vale. See mõte aga on täiesti korrektne, selleks ka see link, mis seda mõtet toetab.Minu toodud postitus sinu soovitud eesmärki ei täida. Võid nekroosi-kohta ise linke tuua kui tahad.
Aga minu arust imestati hoopis väite üle,et katabolism on lihaste surm,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 8, 2010 at 10:27 e.l. #264409asdfghjkl
MemberAga minu arust imestati hoopis väite üle,et katabolism on lihaste surm,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teeme nii siis, nagu sina ütled.
aprill 8, 2010 at 10:32 e.l. #264410smack
MemberAsdfghjkl me saame aru, et sa oled mõned bodybuilding.comi artiklid läbi lugenud, aga see pole piisav. Seal paljud artiklid juhatavad üldsegi valele teele. Nii palju nagu ma seal surfanud olen, siis üks räägib üht ja teine teist. Nad räägivad põhiliselt enda treeningu põhjal. Ja vihjeks, nad on enamus ohtratel lisandite peal väljas ja steroidid pole ka üllatuseks kellegile. Seejuures räägitakse tihti ka väga arenenud meetodidest , millega algajal pole mingit pistmist. Nii, et pane oma teadmised kahtluse alla ja uuri veel.
http://www.fitness.ee/ekfl/downloadable/kulturism_opik.pdf
http://www.ekjl.ee/treeneritele/koolitus/o…3cc019735a54d96
Ja muidugi ->amazon.ee->artiklid
aprill 8, 2010 at 11:42 e.l. #264416Alexander Andrusenko
ModeratorMa arvan, et peaks kunagi tegema mingi kolleegiumi, mis hakkab otsustama, milline artikkel või muu allikmaterjal on tõetruu ja millist ei maksa usaldada. Samuti koostaks nimekirja autoritest, keda me peame autoriteetseteks. Lõpuks paneme kokku mingi artiklite ja raamatute kogumi, mida me usaldame, ja hakkame propageerima seal esitatud vaateid. Kui keegi esitab vaate, mis ei ole kolleegiumi poolt heaks kiidetud, siis laidame selle maha.
Praegu valitseb kehakultuuris selline anarhia, et usaldada ei saa mitte midagi. Üks artikkel väidab ühte, teine artikkel väidab hoopis vastupidist. Keegi ei tea enam, millisel artiklil on õigus, ja tõenöoliselt pole tõde olemaski. Tuleb lihtsalt mingites vaadetes kokku leppida ja uskuda, et nad on tõesed, kuni keegi seda kuidagi VÄGA põhjalikult ümber ei lükka nii ilmsete tõestustega, et isegi kassid saavad aru, et tal on õigus. Praegu on olukord selline, et iga (ükskõik kui laialt levinud) argumendi vastu saab leida mitu artiklit, mis seda ümber lükkavad.
Briti teadlased on võimelised tõestama nii absurdseid asju, mis ühelegi terve mõistusega inimesele pähegi ei tule. Kuid need asjad tõestatakse ära, kirjutatakse uhke artikkel, ja siis keegi kodanik X tõestab foorumis mingit lollust selle artikliga. Kurb, aga keegi ei saa tõestada, et see briti artikkel vale on.
aprill 8, 2010 at 12:44 p.l. #264420daemonium
MemberBriti teadlased on võimelised tõestama nii absurdseid asju, mis ühelegi terve mõistusega inimesele pähegi ei tule. Kuid need asjad tõestatakse ära, kirjutatakse uhke artikkel, ja siis keegi kodanik X tõestab foorumis mingit lollust selle artikliga. Kurb, aga keegi ei saa tõestada, et see briti artikkel vale on.Meie briti teadlas(t)ele tuleks anda võimalus tõestada revolutsioonilisi uuendusteooriad praktikas.
Ehk siis,süüa-treenida oma revolutsioonilis-uuenduslike meetodite alusel ja siis võistlustel esmalt kodumaal kiivikatele-kalmustele-murumetsadele-vähidele etc pähe teha.
Ja et silmaklappidega ullikestest retrograadid saaksid oma tulevast häbistamist reaalajas jälgida,võiks revolutsionäär blogi pidada …
Samuti võiks Vabas Foorumis olla mingi nurgake briti teadlestele,et tagurlikud voorumiullikesed saaks end uuendustega kursis hoida …
aga kui meie briti teadlased hakkavad siin mängima dr.Mengele’t ja soovitama oma uuendusi algajaile,et näha mis juhtub …
vat siis võiks ehk moderaatorid sekkuda.
Kui ma millestki valesti aru saanud ei ole,peaks kõigi soovituste-nõuannete aluseks olema põhimõte neminem laede.
aprill 8, 2010 at 1:18 p.l. #264423Alexander Andrusenko
ModeratorModeraatorid võivad ka sekkuda, jah, aga ka tavakasutajad, kes ennast piisavalt pädevana tunnevad, võivad teema algatajale märku anda, kui näevad, et kellegi soovitus on absurdne. Moderaatorid ei ole igal alal spetsialistid, see pole ka nende eesmärk.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.