Skip to main content

Treening konsultatsioon

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Treening konsultatsioon

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Theholy
    Member

Mul on teile kysimus, mis k2ib sportpitti kohta.

Praegu ma s88n pidevalt Varika maitselist puudengut ja 5 p2eva tagasi l6petasin Burner (120 capsuli).

Avastasin sellist asja, kogu Burnerist (120 capsulist) saan 30 p2eva jooksul 30 000 l-karnitiini ja maksan selle eest 34,50. Aga kui juua Fat Burner (roheline 3000 l-karnitiini), mis maksab 1.40 ja 30 p2evaga kokku tuleb = 42 euro ja 90 000 l-karnitiini. Vahe on suur aga tahaks teada saada, kas on m6tted vahetada Burneri (120 capsuli) Fat Burnetiga (roheline 3 l-karnitiini) ? v6i sellega kaasnevad tervise probleemid?

Eelk6ige oleks hea teada saada mida millega v6iks tarbida.
    N2iteks kas on m6tted juua Fat Burner (roheline 3000 l-karnitiini) 30 p2eva j2rjest(1 pulk – 1 p2evas) / Burner (120 capsuli) , koos Creatiniga ja Dextroga? (sama aja, umbes 30 p2eva jooksul) Kas sellisses ollukorras ma saan v2hendada rasvakihe ja samal ajal treenida juurde kuiva liha massi?

Tahan ka endale lihamassi juurde kasvatada ja ei tea mida valida. Kas valida Whey3+ proteiini v6i Muscle Bulderit ? Mida soovitaksite ?

Kasv – 174 cm
    Kaal – 68,5 kg
    K6hu umberm66t – 72 cm
    Bitseps – 34 cm
    Selgring – 104 cm

Invention
    Member

Kas eesti keel ei ole su emakeel? Mul hakkas silmist verd jooksma seda teksti lugedes. Aga nii palju kui ma aru sain – on sul toitumisest üleüldse mingeid teadmisi või sa lihtsalt tarbid lisandeid lootuses, et äkki midagi juhtub?

FitMan
    Member

Viimane uuring, mis ma L-karnitiini kohta lugesin, et sel ainel siiski pole rasvapõletamise eelist ega toimet, aga südamele on ta hea ikkagi:). Eks ole isegi kunagi seda joodud valedel eesmärkidel. Valgukott võtta selline kus on 20% vadakut ja 80% kaseiini.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.