treening kodustel tingimustel
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » treening kodustel tingimustel
- This topic has 10 replies, 7 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Mikk07.
-
AutorPostitused
-
august 21, 2009 at 10:56 e.l. #18082
Pisi30
MemberTere,
ärkan tööpäeviti kell 5:45 koju jõuan töölt u kell 18.
Kas on võimalik kodus treenimisega kaalust alla võtta, või peab ilmtingimata saalis käima. Kodus saan kasutada metsarada (jooksmine, kepikõnd), hüppenööri, hularõngast, graatsiarõngast. Trenazöör on ka olemas (kus liiguvad nii käed kui jalad).
Söögiga on kuidas on, kuid hommikuti söön alati, seda vahele ei jäta… kõige rohkem suudan süüa 2x päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaalun 65kg, pikkus 156 (naisterahvas). Soovitud kaal u 51kg. Probleemsed kohad on tagumik ja kõht (olen ka 1x sünnitanud 12 aastat tagasi).
kas on võimalik koostada mingit treeningukava sellepõhjal mis võimalused mul on?
seni olen käinud jooksmas u 1 nädal, u 6 km ja teinud kõhulihaseid niipalju kui jõuan:).
Parimat soovides
august 21, 2009 at 11:24 e.l. #214726Anonüümne
GuestTere,ärkan tööpäeviti kell 5:45 koju jõuan töölt u kell 18.
Kas on võimalik kodus treenimisega kaalust alla võtta, või peab ilmtingimata saalis käima. Kodus saan kasutada metsarada (jooksmine, kepikõnd), hüppenööri, hularõngast, graatsiarõngast. Trenazöör on ka olemas (kus liiguvad nii käed kui jalad).
Söögiga on kuidas on, kuid hommikuti söön alati, seda vahele ei jäta… kõige rohkem suudan süüa 2x päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaalun 65kg, pikkus 156 (naisterahvas). Soovitud kaal u 51kg. Probleemsed kohad on tagumik ja kõht (olen ka 1x sünnitanud 12 aastat tagasi).
kas on võimalik koostada mingit treeningukava sellepõhjal mis võimalused mul on?
seni olen käinud jooksmas u 1 nädal, u 6 km ja teinud kõhulihaseid niipalju kui jõuan:).
Parimat soovides
Ma pole nüüd küll mingi kaalulangetamis ekspert aga jooks,hüppenöör,kepikõnd ja muu aeroobne treening on on väga hea kalorite põletaja.
Aga KÕIGE tähtsam asi mis kaalu langetamise juures on on õige toitumine. parim investeering on toitumiskava , mille saad tellida fitness.ee esilehelt.
kõhulihaste harjutustega sa kõhu pealt rasva vähemaks ei saa , treenid lihtsalt kõhulihaseid rasva all.
august 21, 2009 at 11:40 e.l. #214728Aimuu
Member2x päevas süüa on kindlasti vähe, isegi dieedi ajal.
august 21, 2009 at 11:44 e.l. #214729Pisi30
MemberMa pole nüüd küll mingi kaalulangetamis ekspert aga jooks,hüppenöör,kepikõnd ja muu aeroobne treening on on väga hea kalorite põletaja.Aga KÕIGE tähtsam asi mis kaalu langetamise juures on on õige toitumine. parim investeering on toitumiskava , mille saad tellida fitness.ee esilehelt.
kõhulihaste harjutustega sa kõhu pealt rasva vähemaks ei saa , treenid lihtsalt kõhulihaseid rasva all.
Mõtlengi, et kumba kasulikum tellida on, sest ega ma ei oska õigesti treenigukava ka endale paika panna, mitukorda mida teha, kas jooksu distantsi pikkus on ok või on vähe, kas joosta igapäev… või on siiski kepikõnd parem?
august 21, 2009 at 11:47 e.l. #214733Istuv Sõnn
MemberTõepoolest – kõige tähtsam on õige toitumine. Tee selgeks, kuidas see käib. Siin ripub palju häid artikleid, soovitan Fred Antsoni “Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus”. Kui selles vallas juba midagi jagad (usu, väga palju on rahva seas laialt levinud vääraid seisukohti), siis tuleb ette võtta ka füüsiline liikumine, mis on ka väga oluline. Pea meeles, kiiresti ei saa midagi püsivat. Kiiresti saab tervise ära rikkuda. Kuu ajaga juhtub vähe. Organism alles häälestab end ümber ja hakkab tasapisi õiges suunas tööle. Ära kasuta äärmuslikke võtteid nagu liiga vähe söömine, mingite toitainegruppide menüüst välja lülitamine jmt.. Söö kindlasti vähemalt kolm korda päevas. Maga piisavalt. Ole rõõmus. Liiguta end iga päev. Ja hangi pidevalt uusi teadmisi. Kuulata oma sisehäält ja jälgi end rohkem peeglist kui kaalult.
august 21, 2009 at 12:32 p.l. #214734Anonüümne
GuestMõtlengi, et kumba kasulikum tellida on, sest ega ma ei oska õigesti treenigukava ka endale paika panna, mitukorda mida teha, kas jooksu distantsi pikkus on ok või on vähe, kas joosta igapäev… või on siiski kepikõnd parem?Joostes peaks olema kiirus mõõdukas ja distants võimalikult pikk , mitte väga kiiresti ja lühike distants
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treeningu kohta leiad palju artikleid kindlasti nii internetist kui ka siint , toitumiskava oleks kindlasti esimene asi mille võiks osta.
On müügil ka igast burnerid ja tooted mis põletavad rasvu jms , mida tuleks siis võtta kas enne trenni v iga päev oleneb tootest , nende mõju ei oska komenteerida kahjuks , link poodi on siin http://shop.fitness.ee/index.php?cPath=40&…2fc9676b82885e3
august 21, 2009 at 12:41 p.l. #214738Kristjan-Johannes Konsap
MemberJoostes peaks olema kiirus mõõdukas ja distants võimalikult pikk , mitte väga kiiresti ja lühike distants
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Treeningu kohta leiad palju artikleid kindlasti nii internetist kui ka siint , toitumiskava oleks kindlasti esimene asi mille võiks osta.
On müügil ka igast burnerid ja tooted mis põletavad rasvu jms , mida tuleks siis võtta kas enne trenni v iga päev oleneb tootest , nende mõju ei oska komenteerida kahjuks , link poodi on siin http://shop.fitness.ee/index.php?cPath=40&…2fc9676b82885e3
Intervalltreeninguga on ka väga hea kui mitte parem rasva põletada kui pikkade aga madala intensiivsusega treeningutega. Jooksus näeks see siis ilmselt välja a la 1 minut spurti, 2 minutit taastumist.
august 21, 2009 at 12:41 p.l. #214739kimmel
MemberTere,ärkan tööpäeviti kell 5:45 koju jõuan töölt u kell 18.
Parimat soovides
Kui teed trenni pead olema järjepidev,toitumise koha pealt kasuta fitness.ee otsingut.Sealt leiad palju kasulikku infot.
august 21, 2009 at 12:45 p.l. #214741kimmel
MemberMõtlengi, et kumba kasulikum tellida on, sest ega ma ei oska õigesti treenigukava ka endale paika panna, mitukorda mida teha, kas jooksu distantsi pikkus on ok või on vähe, kas joosta igapäev… või on siiski kepikõnd parem?Jookse sellises tempos ,et ei hingelda väga,nii et saad rääkida.See annab võhma juurde ja mdala pulsisageduse juures põletad ka rasva hästi
august 21, 2009 at 12:47 p.l. #214743kimmel
Member2x päevas süüa on kindlasti vähe, isegi dieedi ajal.kui sööd vähe hakkab rasvu talletama
august 23, 2009 at 12:59 p.l. #215012Mikk07
MemberTeadmata su sportliku või mitte-sportliku tausta, mina jooksmist ei soovitaks, eriti pikemaid distantse, kuna liigne koormus langeb liigestele. Kepikõnd oleks parem variant, kuna siis saab ka ülakeha koormust. Kepikõndi tehes on samuti võimalik intervalle teha.
Kui huvi teha harjutusi oma keharaskusega, siis vaata youtube.com ja otsi bodyweight exercize vms. Seal on häid harjutusi mis algajale sobivad.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.