treening kava ja toitumis kava
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » treening kava ja toitumis kava
- This topic has 20 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
PT London.
-
AutorPostitused
-
mai 11, 2009 at 5:56 p.l. #195558
PT London
MemberKelle käest te kumbki tellisite siis?kalmuselt, 3 a tagasi
mai 12, 2009 at 1:03 p.l. #195686Panda
MemberKelle käest te kumbki tellisite siis?Kiivikaselt
mai 15, 2009 at 9:52 e.l. #196431Liizu
Memberma sain ka kunagi copy/paste stiilis kava, ei mingit isiklikku lähenemist?!?Njaaa mul oli ka suht sama teema, aga tõsi ta on, kava lõpus on ka ära mainitud, et tagasiside on oodatud, siis saab vajadusel korrektiive teha. Omast lollusest ma seda muidugi ei teinud, kuna tõesti selles kavas ei olnud üldse arvestatud minu päeva plaaniga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 15, 2009 at 12:20 p.l. #196445Bonsuna
Memberkalmuselt, 3 a tagasiMäletan sinu stoorit üsna hästi. Miks sa meelde oled jäänud? Lihtsalt su omapärase “nime” tõttu. Suhtlesid alguses üsna usinalt ja tegime ka vajaduse järgi muutusi su kavasse, just menüüsse. Mäletan, et said oma pekist lahti ja jõunäitajad suurenesid vaikselt. Siis mingil hetkel kadusid orbiidilt ja hakkasid minu piltidele siin lehel väärilisi hindeid andma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> /mõnda aega, siis väsisid vist/ Mõtlesin, et huvitav huvitav, mis selle London PT-l viga on. Korra või paar tuli ka foorumis minu tegemiste kohta negatiivse tooniga märkusi. jne, jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ütlen veel kallid Sõbrad, kes Te kava tellite!
ÄRGE KADUGE OMA NÖ TREENERI /KAVA(DE)/ KOOSTAJA JAOKS ÄRA! KUI MIDAGI TUNDUB OLEMA NII NAGU SEE TEIE ARVATES OLEMA EI PEAKS, MENÜÜS, TR KAVAS SIIS KÜSIGE OMA JUHENDAJALT. TEMA TEGELEB TEIEGA JUST VASTAVALT SELLELE KUIDAS TA TEIE ARENGUT, EESMÄRGI POOLE LIIKUMIST KAVA KOOSTADES ETTE NÄGI. KUI TE HAKKATE VAHEPEAL NÕU KÜSIMA SAALIS SÕPRADELT, SAALITREENERILT, VANAJUMALALT ENDALT SIIS LÄHETEGI SUURE TÕENÄOSUSEGA OMADEGA METSA JA SIIS ON WEBTREENER SÜÜDI. IGAL TREENERIL, KELLELT SIIN LEHEL ON VÕIMALIK KAVA TELLIDA, LÄHENEB ASJALE PISUT ERINEVA NURGA ALT. NII LIHTSALT ON, EI OLE ÜHTE KINDLAT TEED EESMÄRGINI.
Sorry, et kirjutasin suurte tähtedega aga pidasin seda vajalikuks rõhutada. Inimesed kes on ise viitsinud hiljem minuga suhelda, mail-i teel, on alati oma eesmärgini ka jõudnud. Kiunuvad aga need kes ise laisad ja rumalad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud jällegi tähelepanu eest!
mai 15, 2009 at 12:48 p.l. #196447Panda
MemberKiunuvad aga need kes ise laisad ja rumalad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks see nii kipub olema. Ei maksa sellest end heidutada lasta, kommentaar iseloomustab eelkõige kommenteerijat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes otsib kõiges positiivset, leiab positiivse, kes otsib negatiivset, leiab negatiivse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 15, 2009 at 5:57 p.l. #196528PT London
MemberMäletan sinu stoorit üsna hästi. Miks sa meelde oled jäänud? Lihtsalt su omapärase “nime” tõttu. Suhtlesid alguses üsna usinalt ja tegime ka vajaduse järgi muutusi su kavasse, just menüüsse. Mäletan, et said oma pekist lahti ja jõunäitajad suurenesid vaikselt. Siis mingil hetkel kadusid orbiidilt ja hakkasid minu piltidele siin lehel väärilisi hindeid andma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> /mõnda aega, siis väsisid vist/ Mõtlesin, et huvitav huvitav, mis selle London PT-l viga on. Korra või paar tuli ka foorumis minu tegemiste kohta negatiivse tooniga märkusi. jne, jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ütlen veel kallid Sõbrad, kes Te kava tellite!
Sorry, et kirjutasin suurte tähtedega aga pidasin seda vajalikuks rõhutada. Inimesed kes on ise viitsinud hiljem minuga suhelda, mail-i teel, on alati oma eesmärgini ka jõudnud. Kiunuvad aga need kes ise laisad ja rumalad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud jällegi tähelepanu eest!
Olid ajad, nyyd olen targem ning olen ise juhendajaks.
Usun et selliseid kavasid enam te ei koosta ning uued tuuled puhuvad, olen selles suht kindel kuna olen teie blogi lugenud.
Kui midagi laitsin, siis oli asi minuarust vale ja ei midagi isiklikku loomulikult.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.