Skip to main content

treening kava

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » treening kava

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    onu41
    Member

Probleem järgmine-milliseid lihasgruppe soovitate erinevatel päevadel treenida?Mis millega kokku sobib?Treenin 3-4 korda nädalas ja eesmärk oleks just jõudu arendada.Ehk oskab keegi aidata.

Anonüümne
    Guest

See on suhteliselt individuaalne. Oleneb kuidas sulle meeldib treenida jms…

Minule nt meeldib teha selga ja biitsepsit koos. ja trapetsit ka samal p2eval (6lakehitused kangiga). 6lga meeldib teha koos rinnaga kindlasti. Jalgadega selline lugu, et reie esiosa ja tagaosa teen eraldi p2evadel.

m6nele j2lle meeldib rind/k2ed yhel p2eval.

isiklikult arvan et j6u jaoks on siiski parim (peaaegu sama split mis ma kirjeldasin just, j6udu tuleb juurde kyll):

1) rind/6lg/triitseps

2) selg/trapets/biitseps

3) reis/s22r

k6htu siis kui sobiv on.

p6him6te siis selles et yhesugustes liigutustes osalevad lihased tehakse yhel p2eval.

loodan et keegi p2devam isik kirjutab ka siia, siis oleks sul mille vahel valida.

ole tugev!

Rainer B
    Member

Mina soovitaks aga otse vastupidi. Teha igal päeval üks tõmbe ja yks lükke lihas koos. Näiteks rind ja biitseps, selg ja triitseps. Olen proovinud igat pidi kuid kui tegin rinna ja triitsepsi koos siis peale rinda lihtsalt triitsepsit korralikult ei jõudnud, sama on selja ja biitsepsiga, kui selga korralikult teha siis enam biitsepsit korralikult teha ei jõua, jalad teen ikka ühel päeval. Nii et kokku võiks tulla kolme või isegi kahe päeva kava, kuna arvan et oled algaja. Kõige kindlam oleks siiski lasta esimesed kavad teha treeneritel ja ise hakata proovima, siin teiste käest kysides või täitsa puusse panna, kuna kõik see on väga individuaalne. Jõu arendamiseks on hoopis teistsugused kavad ja programmid!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.