Treening- ja toitumiskava
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Treening- ja toitumiskava
- This topic has 36 replies, 24 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
Bonsuna.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 11, 2008 at 12:47 p.l. #11593
isapoeg
MemberTäna hakkasin tellima treening- ja toitumiskava kuid oma üllatuseks avastasin et hindu on omajagu tõstetud, millal see veel juhtus? Viimati kui ma veel vaatasin, küsiti mõlema eest kokku 600kr.
jaanuar 11, 2008 at 12:57 p.l. #123413MEE
MemberTäna hakkasin tellima treening- ja toitumiskava kuid oma üllatuseks avastasin et hindu on omajagu tõstetud, millal see veel juhtus? Viimati kui ma veel vaatasin, küsiti mõlema eest kokku 600kr.majandus. Kõik on kallim.. eks nemad pidasid ka õigemaks hindu tõsta
jaanuar 11, 2008 at 1:23 p.l. #123414Vilps
MemberTäna hakkasin tellima treening- ja toitumiskava kuid oma üllatuseks avastasin et hindu on omajagu tõstetud, millal see veel juhtus? Viimati kui ma veel vaatasin, küsiti mõlema eest kokku 600kr.Diislihinna tõusu pärast ilmselt:P
märts 11, 2008 at 9:50 e.l. #145156tarvirandver
MemberDiislihinna tõusu pärast ilmselt:Pma just kaalun ka treening- ja toitumiskava tellimist. Kurat, 600 krooni eest ostaks kohe, aga 900 on liiga kirves
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2008 at 12:38 p.l. #145169Bonsuna
Memberma just kaalun ka treening- ja toitumiskava tellimist. Kurat, 600 krooni eest ostaks kohe, aga 900 on liiga kirves
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja selle 300.- pärast loobud ja pusid üksi edasi? Ära heda meelt, tahtsid tellida järelikult 600.- sul juba on, kogu juurde ja telli siis. Isiklikult garanteerin, et see oleks sel juhul 100% õigesse kohta läinud raha.
märts 11, 2008 at 1:09 p.l. #145176Petc
MemberVõta “tööriistad” ja tee endale ise kava. Saalist saad kindlasti veel abi kui ringi vaatad / küsid nõu. 900.-eek´u kulub ka mujale ära vast …
märts 11, 2008 at 1:20 p.l. #145179daman
MemberTegelikult huvitav teemaarendus.
Mis on põhjustanud 50% hinnatõusu? Kas lihtsalt “teised ju tõstavad, me tõstame ka”. Vaevalt et Kalmusel või Kiivikasel midagi muutunud on, et õigustada 50% hinnatõusu, niipalju kui mina aru saan, on nende töö täpselt sama hea nagu ta oli eelmine aasta. Inflatsioon oli 10%, aga kavade hindu tõstame 50%, millest see? Ahnus? Las lollid plekivad?
Ma ei taha tõesti trollida või kellegi kallal norida või iriseda, lihtsast arukast põhjendusest piisaks.
märts 11, 2008 at 1:24 p.l. #145180bohemianrhapsody
MemberTegelikult huvitav teemaarendus.Mis on põhjustanud 50% hinnatõusu? Kas lihtsalt “teised ju tõstavad, me tõstame ka”. Vaevalt et Kalmusel või Kiivikasel midagi muutunud on, et õigustada 50% hinnatõusu, niipalju kui mina aru saan, on nende töö täpselt sama hea nagu ta oli eelmine aasta. Inflatsioon oli 10%, aga kavade hindu tõstame 50%, millest see? Ahnus? Las lollid plekivad?
Ma ei taha tõesti trollida või kellegi kallal norida või iriseda, lihtsast arukast põhjendusest piisaks.
See on nende vaba voli palju nad küsivad. Sama teenuse pakkujaid on veelgi, eks igaüks teeb oma valiku.
märts 11, 2008 at 2:28 p.l. #145191tarvirandver
MemberHakkasin toitumiskava tellima, täitsin kõik hoolega ära, aga kui valmis sain ja maksta tahtsin, siis suunati mind tagasi esilehele järsku
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … ja kõik läks kadumamärts 11, 2008 at 2:33 p.l. #145192Rebane
KeymasterHakkasin toitumiskava tellima, täitsin kõik hoolega ära, aga kui valmis sain ja maksta tahtsin, siis suunati mind tagasi esilehele järsku
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … ja kõik läks kadumaProovi mõnda teist browserit ja/või luba oma internetilehtisejal küpsiseid (cookies) ning popupe. Garanteerin, et 999 juhul 1000’st peaks olema kõik tellimisega/täitmisega tekkivad probleemid olema lahendatud.
märts 11, 2008 at 2:50 p.l. #145195Tuki
MemberTegelikult huvitav teemaarendus.Mis on põhjustanud 50% hinnatõusu? Kas lihtsalt “teised ju tõstavad, me tõstame ka”. Vaevalt et Kalmusel või Kiivikasel midagi muutunud on, et õigustada 50% hinnatõusu, niipalju kui mina aru saan, on nende töö täpselt sama hea nagu ta oli eelmine aasta. Inflatsioon oli 10%, aga kavade hindu tõstame 50%, millest see? Ahnus? Las lollid plekivad?
Kõik hinnad tõusevad, palgad tõusevad, järelikult ka nende palgad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks igaüks tahab hästi elada, 900 krooni pole ka liiga hirmus, sest see kulutus on sulle ikka üpris pikaks ajaks, kindlasti ka tulemuslik
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2008 at 3:09 p.l. #145198Samakamees
Poes ju hinnad tõusevad , neil ka süüa vaja osta.
märts 11, 2008 at 4:11 p.l. #145212renku
MemberKindlasti ei ole 900 krooni toitumis- ja treeningkava eest sugugi suur summa. Aeg läheb, palgad tõusevad, hinnad tõusevad- loogiline ju. Võta kätte ja telli ära, hiljem tunned ainult heameelt, et raha õigesse kohta panid.
märts 22, 2008 at 6:16 p.l. #146775l.y.n.x
MemberKüll oleks kasulik näha (kasvõi) ühe päeva väljavõtet toitumis- ja treeningkavast. Mõtisklen ka ise tellida, aga enne tahaks nö katsuda… Toodagu siinkohal näiteid erinevate parameetritega inimesed ühest päevast oma toitumis- ja treeningkavast, kui tundub võimalik!
märts 22, 2008 at 6:21 p.l. #146777Annika Pärtel
MemberKuna tehtavad kavad on äärmiselt personaalsed, siis ei kujuta küll ette, kuidas saaks siin ära tuua ühe päeva näitlikku kava. Iga inimene on erinev, iga treenija kava on erinev.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.