Treening idee
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Treening idee
- This topic has 40 replies, 16 voices, and was last updated 18 years, 2 months tagasi by
VoodooMagic.
-
AutorPostitused
-
november 7, 2007 at 9:58 p.l. #12402
VoodooMagic
MemberTreeningsaalides algavad tavaliselt väikseimad raskused 2,5kg(korrutades 2-ga=5) vms.
See tähendab seda, et peab tublisti lihast kasvatama, et saaks järgmise raskuse otsa panna.
Mis arvate, kui oleks olemas ka väiksemad raskused(näteks min. 100g), et saaks raskusi lisada tihedamalt – nädala või kahe või kuu tagant…
Asja point oleks see, et regulaarselt juurde tekkiva lihase jõud kasutatakse ära uue lihase arendamiseks, mis omakorda osaleb järgmise arengus jne jne
Samas regulaarselt tõusev pinge ilmselt tõhustaks kogu lihase arengut võrreldes rutiinis töötava lihasega.
Ma nüüd ei tea aga lisaväärtus võiks olla veel, et selline süsteem võimaldaks vältida treeningrutiini…
november 7, 2007 at 11:39 p.l. #130533gmaster
MemberSinu kurvastuseks pean ütlema, et on olemas ka 1,25 kg raskused ja vist olen 750 grammiseidki näinud
november 8, 2007 at 5:02 e.l. #130537rainisk
MemberSinu kurvastuseks pean ütlema, et on olemas ka 1,25 kg raskused ja vist olen 750 grammiseidki näinudNojah, kuuvarjutust esineb kah, aga kui tihti seda näeb ?
Vähemalt nendes saalides kus mina olen treeninud on küll 2,5 -sed kõige väiksemad olnud.
Aga minu arust 100g – seid poleks vaja, piisaks kui oleks enamustes saalides olemas poolekilosed, kilosed ja pooleteist kilosed.
november 8, 2007 at 7:18 e.l. #130545jrx
MemberNeed raskused on piisavalt väikesed, et neid on ise lihtne teha ja kaasas kanda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2007 at 8:40 e.l. #130550VoodooMagic
MemberJah tegelt vist olen ka tolmusena nurgas seisvat 1,25st näinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga raskuse suurus oleneb treeningtasemest ja oskab keegi õelda, palju keskmiselt korraliku treeningu juures protsentuaalselt lihas areneb aasta aja kohta?(pean silmas tõstejõudu)
november 8, 2007 at 8:42 e.l. #130552hehee
MemberJah tegelt vist olen ka tolmusena nurgas seisvat 1,25st näinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga raskuse suurus oleneb treeningtasemest ja oskab keegi õelda, palju keskmiselt korraliku treeningu juures protsentuaalselt lihas areneb aasta aja kohta?(pean silmas tõstejõudu)
Oleneb sellest, mis asi on keskmine korralik trenn, oleneb söömisest jne. Hakka treenima, küll siis ise näed, palju tal Sul aastaga areneb.
november 8, 2007 at 9:25 e.l. #130565Alexander Andrusenko
ModeratorJah tegelt vist olen ka tolmusena nurgas seisvat 1,25st näinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga raskuse suurus oleneb treeningtasemest ja oskab keegi õelda, palju keskmiselt korraliku treeningu juures protsentuaalselt lihas areneb aasta aja kohta?(pean silmas tõstejõudu)
Seda küll keegi öelda ei saa, see on liiga individuaalne ja sõltub liiga paljudest teguritest. Ja areng aastatega aeglustub – kui sul on tulemused juba päris head, siis veel paremaks on neid juba raskem saada kui alguses. Algajad arenevad üldiselt kiiresti.
Minul tuli aastaga surumises juurde 20kg, svungis umbes 30kg, jõutõmbes peaaegu 40kg, kükis 70-80kg.
november 8, 2007 at 9:31 e.l. #130567VoodooMagic
MemberSeda küll keegi öelda ei saa, see on liiga individuaalne ja sõltub liiga paljudest teguritest. Ja areng aastatega aeglustub – kui sul on tulemused juba päris head, siis veel paremaks on neid juba raskem saada kui alguses. Algajad arenevad üldiselt kiiresti.Minul tuli aastaga surumises juurde 20kg, svungis umbes 30kg, jõutõmbes peaaegu 40kg, kükis 70-80kg.
20, 30, 40, 75, aga palju aasta alguses samu asju jaksasid, siis saaks arvutada aastase jõudluse kasvuprotsendi?
november 8, 2007 at 10:54 e.l. #130575Alexander Andrusenko
Moderatorpraegused tulemused:
lamades surumine: 145
svung: 100
jõutõmme: 187.5
kükk: 180
Aga seda, kui palju see “keskmise arenguga” sarnane on, ma küll öelda ei oska.
november 8, 2007 at 11:32 e.l. #130582kaldas
Memberheh, ma olen mõelnud just vastupidi et milleks need vidinad nagu 1,5 ja 2,5 kilo kettakesed kangile ja lukud.ma kas panen 20-25 kilosed peale ja samad juurde või kui ei jõua siis ei pane, paarikililokaupa raskust tõsta on tobe ja naeruväärne. naljakas vaadata kui mõnel on kangil peal kaehl pool jurakad 20 kilosed ja peale selle lisaks kahekilosed-no milleks neid vaja? saan veel aru kui 10 ja veel max rekordiproovimisel ka viiesed paned peale. aga seeriategemisel need vidinad on nii mõtetud ju. tobe kui mõni neid kasutab
treeningraskusi on hea tõsta lihtsalt nende väikeste vidinatega. mis sa tõstad siis raskusi 10 või 20 kg kaupa?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2007 at 3:08 p.l. #130600VoodooMagic
Memberheh, ma olen mõelnud just vastupidi et milleks need vidinad nagu 1,5 ja 2,5 kilo kettakesed kangile ja lukud.ma kas panen 20-25 kilosed peale ja samad juurde või kui ei jõua siis ei pane, paarikililokaupa raskust tõsta on tobe ja naeruväärne. naljakas vaadata kui mõnel on kangil peal kaehl pool jurakad 20 kilosed ja peale selle lisaks kahekilosed-no milleks neid vaja? saan veel aru kui 10 ja veel max rekordiproovimisel ka viiesed paned peale. aga seeriategemisel need vidinad on nii mõtetud ju. tobe kui mõni neid kasutab
Ma arvan, et sul treeningefektiivsus kannatab selle all, nii mõnigi ütleb, et niikui võimalik, pane raskust juurde.
Ja no häbi asi, kui jõusaalis on inimesed, kes trennist midagi ka teavad, siis nad peaks mõistma, milleks see vajalik on.
november 8, 2007 at 3:27 p.l. #130601gmaster
MemberMa arvan, et sul treeningefektiivsus kannatab selle all, nii mõnigi ütleb, et niikui võimalik, pane raskust juurde.Ja no häbi asi, kui jõusaalis on inimesed, kes trennist midagi ka teavad, siis nad peaks mõistma, milleks see vajalik on.
No andreaz on andreaz.
Moosi asemel on anaboolik hommikul pudrul peal ja laps saab enne magama minekut gainerit.
november 8, 2007 at 3:41 p.l. #130602PT London
Kle kas sulle on kukkunud 20-ne kg ketas/hantel pahe, sa ajad koguaeg mingit yli lolli teksti!!!
november 8, 2007 at 3:54 p.l. #130603Andreaz
Membersuurenda kordusi või pane korralik raskus!
november 8, 2007 at 4:02 p.l. #130605Andreaz
Membertee 1-2 kordust rohkem milleks sul neid gramme vaja peale panna, kui kergeks jääb pane korralik raskus juurde!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.