treening graafikud
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » treening graafikud
- This topic has 23 replies, 17 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
maximus89.
-
AutorPostitused
-
mai 6, 2009 at 6:53 p.l. #194726
daemonium
MemberLoodame et ta võtab oma vigadest eeskuju.Ja miks peab vigadest eeskuju võtma,
mai 6, 2009 at 7:07 p.l. #194730Sõlm
MemberMajandussurutis surub kohati väga tugevasti.
Leitakse igasuguseid võimalusi raha tegemiseks, iseasi, kas nendest ka midagi välja tuleb.
mai 8, 2009 at 11:09 p.l. #194753Yaco
MemberÄkki räägikisd lähemalt? Mille põhjal välja töötatud? Kus oled seda õppinud? jne. Muidu võib ju iga mats müüa kelleltki jõusaalis kuuldud graafikuid jms.mille põhjal.. ? no siin on asju väga palju.olen teinud trennipäevi 7x nädalas jne.. treenig nõu olen küsinud paljudelt,olen pannud umbes-täpselt 1800 eek. graafikutele.isegi sai M.Kalmuselt nõu küsitud ja kutt tahtis saada 600.- kava eest + toitumine veel juurde.ei pole ükski kava mulle sobinud.hakkasin ise proovima ja leiutama ja sain endale täitsa sobiva plaani kokku ja nüüd olen jõudnud vaid 2 päevani nädalas ja tulemused on suurepärased, paremad kui 3,4 isegi 5x trennis käia nädalajooksul.lihas puhkab,taastub,korralikult süüa, vitamiine,mineraale ja ongi hää. pole viimase aasta jooksul kasutanud mitte ühtegi toidulisandit ( kes ei usu,ega tõestama ka ei hakka ).
mai 9, 2009 at 3:29 e.l. #195094ROtter
Membermille põhjal.. ? no siin on asju väga palju.olen teinud trennipäevi 7x nädalas jne.. treenig nõu olen küsinud paljudelt,olen pannud umbes-täpselt 1800 eek. graafikutele.isegi sai M.Kalmuselt nõu küsitud ja kutt tahtis saada 600.- kava eest + toitumine veel juurde.ei pole ükski kava mulle sobinud.hakkasin ise proovima ja leiutama ja sain endale täitsa sobiva plaani kokku ja nüüd olen jõudnud vaid 2 päevani nädalas ja tulemused on suurepärased, paremad kui 3,4 isegi 5x trennis käia nädalajooksul.lihas puhkab,taastub,korralikult süüa, vitamiine,mineraale ja ongi hää. pole viimase aasta jooksul kasutanud mitte ühtegi toidulisandit ( kes ei usu,ega tõestama ka ei hakka ).Ja nüüd arvad, et sinu kavad sobivad kõigile.
mai 9, 2009 at 6:01 e.l. #195095daemonium
Membermille põhjal.. ? no siin on asju väga palju.olen teinud trennipäevi 7x nädalas jne.. treenig nõu olen küsinud paljudelt,olen pannud umbes-täpselt 1800 eek. graafikutele.isegi sai M.Kalmuselt nõu küsitud ja kutt tahtis saada 600.- kava eest + toitumine veel juurde.ei pole ükski kava mulle sobinud.hakkasin ise proovima ja leiutama ja sain endale täitsa sobiva plaani kokku ja nüüd olen jõudnud vaid 2 päevani nädalas ja tulemused on suurepärased, paremad kui 3,4 isegi 5x trennis käia nädalajooksul.lihas puhkab,taastub,korralikult süüa, vitamiine,mineraale ja ongi hää. pole viimase aasta jooksul kasutanud mitte ühtegi toidulisandit ( kes ei usu,ega tõestama ka ei hakka ).e-ee …
äkki ootad oma treening graafikutega,kuniks inimese kloonimiseni jõutakse,lased ennast siis ilusti kloonida ja müüd oma treening graafikud oma kloonidele kalli raha eest maha,
mai 9, 2009 at 6:15 e.l. #195097Goleteral
Membermille põhjal.. ? no siin on asju väga palju.olen teinud trennipäevi 7x nädalas jne.. treenig nõu olen küsinud paljudelt,olen pannud umbes-täpselt 1800 eek. graafikutele.isegi sai M.Kalmuselt nõu küsitud ja kutt tahtis saada 600.- kava eest + toitumine veel juurde.ei pole ükski kava mulle sobinud.hakkasin ise proovima ja leiutama ja sain endale täitsa sobiva plaani kokku ja nüüd olen jõudnud vaid 2 päevani nädalas ja tulemused on suurepärased, paremad kui 3,4 isegi 5x trennis käia nädalajooksul.lihas puhkab,taastub,korralikult süüa, vitamiine,mineraale ja ongi hää. pole viimase aasta jooksul kasutanud mitte ühtegi toidulisandit ( kes ei usu,ega tõestama ka ei hakka ).Vabandust väga, ei taha ebaviisakas olla aga siin foorumis vastab sellele kriteeriumile VÄGA palju inimesi, millegipärast ei näe ainult et nemad samalaadse äriplaaniga üritaksid läbi lüüa, huvitav miks?
mai 9, 2009 at 7:17 e.l. #195098Samakamees
MemberKui keegi tahab kuuga vähemalt 5kg juurde võtta , võin müüa toitumiskava
mai 9, 2009 at 10:01 e.l. #195112