Skip to main content

treening graafikud

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » treening graafikud

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    Yaco
    Member

Treening graafikuid. kavasi on 4 varjanti.On lihas kui ka jõu graafikud . Hind 200 eek.

vend vähk
    Moderator

Treening graafikuid. kavasi on 4 varjanti.On lihas kui ka jõu graafikud . Hind 200 eek.

???

MEE
    Member

poiss ei oska eesti keeleski kirjutada (end arusaadavalt väljendada). Mis seal siis veel kehakultuuri teadmistest oodata..

tundub, et püütakse Fitness.ee-le konkurentsi pakkuda

Yaco
    Member

poiss ei oska eesti keeleski kirjutada (end arusaadavalt väljendada). Mis seal siis veel kehakultuuri teadmistest oodata..

tundub, et püütakse Fitness.ee-le konkurentsi pakkuda

ROtter
    Member

Meil oskavad siin kõik treening graafikuid kirjutada.

MEE
    Member

no mind ei huvita trüki vead. mina olen ise need graafikud töötan ja nendega vaeva näinud, ja tulemused on minu jaox väga head.

lamades surumine 200

kükk 250

tõmme 230

pole paha,ma arvan, või vaatad sa äkki vasakule… palju ?

vaatan vasakule ja paremale, aeg-ajalt otse ja seljataha ka aga ikka ei saa aru sellest, et kui Sa siin end väljendada ei suuda niiet mõistlik inimenene Sinust aru saaks siis kuidas Sa veel “treening graafikud” meile algajatele selgeks teed?

Räägi, kes Sa vägilane oled. Muidu me ei tea -äkki mõni tabletineelaja, kelle saavutused on keemiatööstuse omad.

Kustamees
    Member

no mind ei huvita trüki vead. mina olen ise need graafikud töötan ja nendega vaeva näinud, ja tulemused on minu jaox väga head.

lamades surumine 200

kükk 250

tõmme 230

tõmme on vist ikka 330 (arvestades teisi numbreid)

või mis ???

Heix89
    Member

Onu/tädi vist tahab siin 200 krooni eest enda treeningute statistikat maha müüa. Mis graafikutest siin muidu juttu olla saab?

MWEchamp
    Member

Äkki räägikisd lähemalt? Mille põhjal välja töötatud? Kus oled seda õppinud? jne. Muidu võib ju iga mats müüa kelleltki jõusaalis kuuldud graafikuid jms.

Sir
    Member

lamades surumine 200

kükk 250

tõmme 230

matjusm
    Member

Mitte ei saa aru kes tahaks maksta treeningu graafikute eest kui internet on neid täis. Üpris viljatu äriplaan.

Mitte ei saa aru kes tahaks maksta treeningu graafikute eest kui internet on neid täis. Üpris viljatu äriplaan.

Sekundeerin

Kustamees
    Member

huvitav, et teema algataja enam sõna ei võta ???

timo116
    Member

Ehk mõistis kui idiootselt lolli teema ta tegi

MWEchamp
    Member

Loodame et ta võtab oma vigadest eeskuju.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.