Skip to main content

Treening

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Olen ca kuu treeninud, eelnevad kaks kuud lasin võimaluse treenida lihtsalt käest, enne seda olin treeninud ca 5 kuud!

Probleem on selline, et ma mitte kuidagi ei saa lihast valusaks(tund peale trenni pole üldse tunda, et oleks trenni teinud(ainult õlgade. säärte ja kõhuga jääb tunda, et on trenni tehtud(biitseps ja seljalailihas ei anna üldse tunda)).

Mitte ei saa aru, mida valesti teen!Selle treeningperioodi(kuu aja) jooksul olen katsetanud erinevaid mooduseid-kord olen proovinud madalakordulistega seeriatega trenni+pikemad puhkepausid(ca 2 min), olen proovinud kõrge kordulist trenni(kordusi ca 15-25) +lühikesed puhkepausid(30-60sek)

Ei ole kumbki mõjunud!

Täna tegin seljalailihase trenni+biitsepsi+küünarvarte!

1)seljalailihasele tõmme espandriga lamades(lamasin kõhuli. käsi sirgelt ees ja tõmbasin kätt taha-samamoodi nagu see käib spest plokksüsteemil..)

Tegin 6 seeriat ca 20ne kordusega

2)tõmme käsikuga, ette kalluatud kehaga(90ne kraadise nurga all)

4 seeriat ca 20ne kordusega

3)biitsepstõste kangiga

5 seeriat ca 15ne kordusega

4)biitsepstõste käsikutega istudes 3 seeriat ca 15ne kordusega

5) ja 6) randme painutused 5)pealthaardes 6)althaardes mõlemaid harjutusi tegin 7 seeriat ja korduste arv jäi ca 15ne kanti

Kõik seeriad lõpetasin jõu raugedes!Seeriatevahelised puhkepausid jäid seekord minuti kanti!Nüüd on möödunud treeningust kaks tundi ja ei mitte mingisugust valu ega väsimustunnet!

NB!ei tegele pumpamisega vaid üritan lihaskiude kahjustada raskuste tõstmise abil!Treenin kodus!

iluspoiss
    Member

Sa oled lihtsalt nii kõva vend, et sul ei hakkagi lihased valutama. Kui ikka viimase välja pigistad endast siis oled andnud ju parima. Küll see lihas ikkagi kasvab, ära põe.

joey
    Member

mul on ka nii, et just biits ja lailihas ei saa kunagi nii läbi nagu teised lihased (nt rind saab mul absull iga trenn läbi, tee mis tahad). et neid läbi saada, ?okeerin ma neid tihti vahetades harjutusi, järjekordi, kaldenurki jne. mõjub päris hästi algul aga varsti harjub lihas kohe ära ka. katsetasin ka ennem kordustega, aga mulle mõjub paremini kui ma erinevaid harjutusi proovin.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.