Skip to main content

Treening

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused

ma ei panegi näkku, puhtast uudishimust tahaks teada. Nüüd mu maailmapilt varises kokku ja ma ei tea üldse, kuidas ennast ja teisi sportlasi klasifitseerida. Vanasti arvasin, et professionaal on see, kes saab spordi eest raha, ülejäänud on kõik harrastajad. Nüüd ma ei tea üldse, mida arvata.

PS: ära erutu nüüd.

Ja et väga teemast kaugele mitte kalduda, siis ütlen teemakohaselt ka midagi. Nii, nagu sa küsisid, on võimalik teha trenni küll, kuid olen kindel, et see ei ole kõige ratsionaalsem lahendus. Pigem kasuta lihasgruppide jaotust nädala lõikes.

jrx
    Member
    olli
    Member

Visuaalselt pole küll erilist vahet, ühel juhul on lihtsalt valgustus parem.

SanderK
    Member

1. Päev

Rind, Õlg, Triitseps, Säär, Kõht

2. Päev

Jalg, Selg, Biitseps, Kõht/alaselg

Käin saalis: 1päev, 2päev puhkus 1päev, 2päev

Saalis oln käinud 7kuud. MIs arvate?

Mr.Y
    Member

Ma ise mõtlesin ka vahepeal sellist teha, E ja N esimene, T ja R teine päev. Kui tahad kükki ja jõutõmmet teha teisel päeval, siis on raske ja võtab palju aega trenn (kui täiega ikka teed). Kõhtu ei teeks 4x nädalas, vaid ainult E ja N. Sääre paneks jalapäevale, kuna nagunii jalatrennis säär on stabilizerina töös. Trennid võiks hoida 45 min – 1 tund. Harjutusi ei teeks palju… sest kui tahad teha a la 15 jalale, 20 seljale, 10 biitsepsile, 10 kõhule siis võta parem 1x nädalas jaotus.

jrx
    Member

Visuaalselt pole küll erilist vahet, ühel juhul on lihtsalt valgustus parem.

Mõte oligi selles, et hoolimata sellest, et üks teeb full body ja teine 6-day splitti siis tulemus on suht sama

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.