Treenig ja alakaalulisus
- This topic has 37 replies, 15 voices, and was last updated 11 years, 2 months tagasi by
biggereveryday.
-
AutorPostitused
-
november 8, 2013 at 1:37 p.l. #353454
Anonüümne
GuestPalju su vererõhk on?
november 8, 2013 at 1:43 p.l. #353456gmaster
MemberPalju su vererõhk on?
u 120/80, paar mm siia-sinna
november 8, 2013 at 2:23 p.l. #353458Anonüümne
GuestMul oli täna 12:30 täpselt 118/80 ehk siis ideaalne.
Ja ka teised näitajad peagi saabuvad, ei kahtle ette ka neis- kuid kui tarbiks lisandeid ja ebatasakaalustatult kõrgelt osasid makrosid, ju siis oleks ikka palju kehvemad näitajad enamikel.
Kuid kas saab tänapäeval mõõta ka (lisanditest saadavaid) raskemetalle ja põletikuprotsesside tulemust kuidagi mingi prooviga?
november 8, 2013 at 5:18 p.l. #353468Marxengel
MemberMinu vererõhku, tundub, reguleerib eelkõige nävisüsteem: see mida söön, pakun, õige vähe mõjutab.
Kui elu muutuks stabiilsemaks, läheks enam normi.
Flegmad tüübid – selle näitaja osas on teil küll hästi kõik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Söö siis datleid kilokaupa või tuubist valgupuudrit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2013 at 12:09 p.l. #353581Peen123
MemberNo tänud vastamast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma proovin rohkem sööma hakata, aga ma kardan, et kilod lähevad kõhtu, mitte kätesse ja jalgadesse, mis mul kondised on ;(november 10, 2013 at 12:52 p.l. #353582martinkink
MemberNo tänud vastamast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma proovin rohkem sööma hakata, aga ma kardan, et kilod lähevad kõhtu, mitte kätesse ja jalgadesse, mis mul kondised on ;(
Selleks peadki seda suunama hakkama. Selle jaoks tuleb trenni teha. Võta treeningkavade alt ükskõik milline kava ja hakka tegema. Soovitatavalt algajate kava. Järgi seda kava 3-4 kuud ja sa näed soovitud tulemust. Nii lihtne see ongi
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 13, 2013 at 6:38 p.l. #355751Peen123
MemberMa ei saa aru, mu organismil on viga midagi vist. Käisin mingi kuu aega tagasi tyrgis, lebotasin nädal aega seal ja olin kõik hinnas hotelis, ehk siis sõin end 2 kg raksemaks, kuid see kadus kahe nädala pärast, nii et olin jällegi alakaaluline ehk mu BMI on 18. Ma ei saa nagu aru, kas kehakaalust on täna kõigil savi? Käisin hiljuti spordiarsti juures, kuid mitte kaalu pärast, vaid mul on rüht paigast. Rääkisin ka kehakaalust mille peale öeldi, et kõik on OK, täpselt nagu kaks aastat tagasi. Kõik ei ole OK, kui sa pead kogu aeg käimma pikka varukate dressikaga, et varjata oma kondiseid käsi, mis tähelepanu tõmbavad. Siin juures mainin ära, et vereproov, mis ei olnud küll, kaalu eesmärgil oli OK, midagi kahtlast ei leitud
detsember 16, 2013 at 2:54 p.l. #355827Rambo vend
MemberVastu isu sa niikuinii pikalt süüa ei suuda, niiet osta mingid pulbrid endale. Sobivad kõik, kus sõna -kilo või -mass sees. Ma olen kõrvalt näinud, kuidas väga peenikesed ilusti juurde võtavad ja mitte ainult kõhule. Juua on jah kergem kaloreid, kui süüa.
detsember 16, 2013 at 7:15 p.l. #355836Peen123
MemberVastu isu sa niikuinii pikalt süüa ei suuda, niiet osta mingid pulbrid endale. Sobivad kõik, kus sõna -kilo või -mass sees. Ma olen kõrvalt näinud, kuidas väga peenikesed ilusti juurde võtavad ja mitte ainult kõhule. Juua on jah kergem kaloreid, kui süüa.
Soovitada oskad mingit jooki? Pole kogemusi. Milline sobiks mulle. Ma ei saa aru nendest jookidest, nii palju kui otsisn on neid erinevate kategooriatega
detsember 16, 2013 at 7:36 p.l. #355837Marxengel
MemberOdavaim gainer, või kilo suhkrut ja paar kilo tavalist-, paar vadakukohupiima.
detsember 17, 2013 at 8:49 p.l. #355880fluid
MemberMina olin sinu vanuses umbes samapikk ja kerge. Samad mured olid ka et kont mis kont. Ma võtsin oma kehakaalu ette küll alles kahekümnendate eluaastate keskpaigas a see selleks. Ma ei tea kas sina suitsetad aga ma ennem tegin seda ja kui maha jätsin, tulid esimesed 5 kg. Siis hakkasin omapead jõusaalist käima, sain veel 3 kg juurde. Pärast pikka käimist mõistsin, et ilma korraliku toitumiseta rohkem ei tule. Siis võtsin toitumise käsile ja sain 10kg juurde. Kui tahaksin veel juurde saada, peaks hakkama toitu juba vähemalt esialgu sisse vagisi ajama. Ühesõnaga sinule sarnase kehaga võin sulle kinnitada, et trennil on tühisem roll kui söömisel.
detsember 19, 2013 at 4:06 p.l. #355952Peen123
MemberMina olin sinu vanuses umbes samapikk ja kerge. Samad mured olid ka et kont mis kont. Ma võtsin oma kehakaalu ette küll alles kahekümnendate eluaastate keskpaigas a see selleks. Ma ei tea kas sina suitsetad aga ma ennem tegin seda ja kui maha jätsin, tulid esimesed 5 kg. Siis hakkasin omapead jõusaalist käima, sain veel 3 kg juurde. Pärast pikka käimist mõistsin, et ilma korraliku toitumiseta rohkem ei tule. Siis võtsin toitumise käsile ja sain 10kg juurde. Kui tahaksin veel juurde saada, peaks hakkama toitu juba vähemalt esialgu sisse vagisi ajama. Ühesõnaga sinule sarnase kehaga võin sulle kinnitada, et trennil on tühisem roll kui söömisel.
No jaa, aga mida ma sööma peaks;D (valgud, süsivesikud). Probleem on, et mul käed kondised, nagu mingi muna on väljas, ega see toit kätese ei lähe. Viskab ainult kõhtu ette.
detsember 19, 2013 at 4:13 p.l. #355953Peen123
MemberParandage, kui ma eksin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 22, 2013 at 8:27 e.l. #356065fluid
MemberMa hakkasin 5 korda päevas sööma. Esialgu selliseid enam-vähem õiget kraami oma teadmiste põhjal, hiljem tellisin toitumiskava.
detsember 22, 2013 at 2:19 p.l. #356077Kang08
MemberNo jaa, aga mida ma sööma peaks;D (valgud, süsivesikud). Probleem on, et mul käed kondised, nagu mingi muna on väljas, ega see toit kätese ei lähe. Viskab ainult kõhtu ette.
Ei no trenni tuleb ka teha.Hetkel isiklikult siin teemas eksisteeriva arutelu ja sinu pakutud info põhjal panen kokku pildi,et trenn piirdub korra nädalas ujumise ja kergema jõusaalipäevaga,kus teed mõned kergemad harjutused.Kas ma eksin? Kui nii,siis soovitaks lihtsalt valida üks kava.Kõige lihtsam,mine vali üks välja tööriistade alt.Järgmiseks lihtsalt järgi seda kava mingi teatud aja jooksul.Ütleme suvalise numbri….3 kuud.Asja võti on järjepidevus.Mida sa sööma peaks? Siinkohal kõige lihtsamat teed minek oleks tellida toitumiskava,aga kui tahad ise aretada,siis lihtsustatud soovitus oleks …hoia lihtsalt oma kaloraaz kergelt plussis.Valke,süsivesikuid,rasvu…kehal on kõiki neid “asju” vaja….mineraale,vitamiine…neid ka…. Toitu lihtsalt võimalikult mitmekülgselt,hoia kaloraaz kergelt plussis,tee trenni ja muutused toimuvad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.