Skip to main content

Treenida alumisi kõhulihaseid!

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Treenida alumisi kõhulihaseid!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    ujumaie
    Member

Tere!

Olen noormees nimega Rainer.

Tunnen huvi sellise asja vastu, et kuidas treenida kõige alumisi (nabast allpool) kõhulihaseid.

Teen küll trenni (käin ujumas), muidu kehakaaluga probleeme pole ning ka kõht on normis, kuid alumised kõhulihased on vormist väljas (ühtlane paks kõht).

Mis trenni tuleks teha, et seda kohta treenida ning kuidas see üldse tekib (kas teatud toitudega, tegevusega/tegevusetusega?)?

Aitäh ette!

Rainer.

Xero
    Member

See paks kõht on rasv mis sul seal on ja alustada tuleks toitumisest. Kõhulihaste treenimsega seda rasva ära ei põleta, kui toitumine pole üle vaadatud. Kõhulihaste treenimsega treenid kõhulihaseid, mitte pekki.

rinaldo
    Member

Kõhusirglihased töötavad alati tervikuna, mingit kindlat osa nendest eraldi treenida ei saa. Rasvast saab vähendada sobiva kaloridefitsiidiga.

ujumaie
    Member

äkki oskate konkreetsesid soovitusi anda?

w770
    Member

äkki oskate konkreetsesid soovitusi anda?

Ujumisest täitsa piisab trennina, kui teed tõsiselt. Toitumine tuleb üle vaadata – igasugused maiustused, saiakesed tuleks välja jätta. Juua limonaadi jm. sellise asemel vett ja sellest peaks piisama, vähemalt esialgu. Muidugi oleks kasulik teha korralik toitumiskava, nii et päevane kalorite hulk oleks veidi väiksem päevasest vajadusest – vähendama peaks kaloreid süsivesikute arvelt. Targemad, parandage, kui eksin.

laizk
    Member

Ma olen täheldanud, et koolinoortel on suht raske omandada alakõhulihaseid juba sellepärast ,et istumist on palju.Tahes või tahtmata koguneb sellega allapoole rasva.

ujumaie
    Member

Muidugi oleks kasulik teha korralik toitumiskava, nii et päevane kalorite hulk oleks veidi väiksem päevasest vajadusest – vähendama peaks kaloreid süsivesikute arvelt.

Kus kohast muidu saab teada neid päevaseid süsivesikute vajadust jms?

whitesox
    Member

Kus kohast muidu saab teada neid päevaseid süsivesikute vajadust jms?

Ma soovitan sul laenutada raamatu nimega “Ahtriprojekt”. Seal on kirjas kui palju rasvu, süsikaid, valke peaks inimene vastavalt oma eesmärgile sööma jne.

792.jpg

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.